Mitä laitoinkaan loungetilan hyllyille :)

Nyt on tavarat paikoillaan, k i i t o s hyvistä ideoista lukijoilleni <3 Meidän koti Spa:ssa näyttää nyt tältä.

 

1239411_10152237286553187_1994473059_n.j

Riviéra Maisonin cooleri & coctaillasit tuovat tilaan ripauksen lisää luxusta, etenkin kun taulussa kehoitetaan nauttimaan välillä muutakin kuin vettä.

1.jpg

10003242_10152237286903187_1927362432_n.

10006616_10152237287823187_1200334435_n.

2.jpg

Kylpyvaahto, kylpysuola & tuoksukynttilät tulivat yllätyslahjana postissa. Mieheni ystävä monien vuosien takaa kävi meillä extempore kylässä. Jonkin ajan päästä hänen vierailustaan tuli postista ilmoitus, että meille on lähetys. Minä siinä sitten miehellenikin ihmettelin, että mitä siellä postissa muka nyt on kun kerrankin en odottanut mitään nettitilausta 😀 Miten ihana yllätys pakettia avatessa olikaan! Kaunis kiitos Toni! Ihanat kylpytuotteet sopivat niin sisustukseen, kuin käyttöön… ongelmana tosin onkin, että kuinka näin kauniita ja hyväntuoksuisia juttuja raaskii edes käyttää. Nyt loungessa vallitsee rentoutunut fiilis jo ihan vain tuoksujenkin ansiosta <3 Välillä karkaankin tänne alakertaan nautiskelemaan omasta ajasta (ei aina vaadi kylpyä, vaan useimmiten omat TV ohjelmat riittää), kun saan lapset nukkumaan. Täällä on jotenkin erityisen, selittämättömän hyvä olla.

3.jpg

4.jpg

Ensi viikolla olisikin meidän hääpäivä <3 Ehkä voisi silloin korkata uudet tuotteet käyttöön ja nauttia vuodentakaisista Fijimuistoista tuolla poreiden puolella skumppaa siemaillen. Siinä sitä olisi haavetta… mihinhän lapset laitettais 😉

 

Suvi

13 kommenttia “Mitä laitoinkaan loungetilan hyllyille :)

 1. Uuuu… luksusta! Mä oon kyllä vähän kade tuosta teidän ihanasta home spa -meiningistä 😉 Mulla on suunnitelmissa saunan tuunausta, kunhan löytäisi siihen aikaa! No, ehkä kesällä sitten kun koko loma uhrataan muutenkin remonttiin.

  1. Niin on! Ihanaa! <br />
   Rakkaat lapsosemme vain välillä &quot;sotkevat&quot; tämän illuusion tuosta luksusajasta, vaikkakin sitä myös heidän kanssaan voi viettää… on vain hieman toisenlaista kuin kahdenkesken ;)<br />
   <br />
   Hyvältä kuulostaa suunnitelmat tuunauksesta, ei muuta kuin antaa palaa vaan 😀

 2. Mä oon kyllä niin kateellinen sulle! Home spa on myös mun unelma.. Mutta sitä ei tähän taloon saa tehtyä. Pitäis yrittää jotain pientä keksiä mikä piristäisi kylppäriä.

  1. Oletko laittanut kylppäristä muuten kuvia? Olisi kiva nähdä 🙂 Aina kaikki uusi piristää 😉 Tämä sisustaminen on niin elämäntapa &hearts;

 3. Ihanaa ja kaunista! Kyllä sitä kahdenkeskistä aikaa aina johonkin väliin saa järjestettyä, kun lapset saa nukkumaan. Ja he kasvavatkin kovaa vauhtia. <br />
  <br />
  Me olemme rakentamassa ja meillekin tulee kotispa. Hieman erilainen, mutta yritän tavoitella myös luxus-fiilistä, kunhan se nyt ensin valmistuu. <br />
  <br />
  Mistä olet muuten hankkinut nuo kuvien sisustustaulut? Ja olisiko hyviä sisustustarrakauppa-vinkkejä? Muutamia tekstitarroja haluaisin sekä lastenhuoneisiin jotain harrastuskuvia tai muita kivoja juttua piristykseksi. Meillä lapset, poikia, alkavat tosin olla jo niin isoja, että täytyy sisustaa oikeastaan jo enemmän teini-ikäisten mieltymyksiä silmällä pitäen, vaikka pojat eivät vielä itse oikein sisustukseen haluakaan vaikuttaa. Joitain väritoiveita on tullut, mm. ne samat keltainen ja musta, joita teillekin taitaa olla tulossa. Odotan lopputulosta siltä osin erityisen kiinnostuneena. Kaikkien poikien huoneisiin tulee yhdet tehosteseinät harmaan eri sävyillä. Lisäksi ostan mustat työtuolit (ehkä kodin1:n Pergy-tuoleja tai vastaavia) ja sitten jokainen saa tosiaan valita noita tehostesävyjä. Vanhin haluaa tummansinistä ja keskimmäinen joko limenvihreää tai turkoosia. Mitäköhän sitä oikein keksisi noiden ympärille, jotta huoneista saisi oikeasti viihtyisät?<br />
  <br />
  Blogisi on todella inspiroiva ja ihana. Samoin kirjoitustyylisi ja ajatuksesi ihanan maanläheiset! Jatka samalla tavalla!

  1. Kiitos Juuli! Viestisi oli yksi ihanimmista taas pitkään aikaan &hearts;<br />
   <br />
   Kyllä sitä aikaa järjestettyä saa, vaikka toki sitten se on aina jostakin muusta pois, kuten niistä kaipaamistani unista 😉 Siltikin kaikki on pienen (suuren!) väsymyksen arvoista.<br />
   <br />
   Muistan tuon rakentamisen ajan, eikä ole helppoa sekään. Kotispa kuulostaa aina hyvältä ja en voi kuin suositella. Lasten kanssa menee tunnit kuin siivillä. Erin olisi menossa poreammeeseen ihan joka ikinen päivä, mutta ollaan otettu tavaksi, että max. pari kertaa viikossa sinne pääsee. Säilyypähän myös se luxusfiilis myös lapsilla, kun ei ole ns. jokapäiväistä herkkua.<br />
   <br />
   Kuvien kehykset on Ikeasta ja nuo kortit Casa On the Roudin kierroksella käydystä Daystä. Entisessä asunnossa meillä oli ihan kauheesti tarroja ja nyt olen halunnut enää vain muutaman. Tarrakausi on ainakin minun osaltani vähän niin kuin ohitse ja koitankin saada kaikkia ihania tekstejä sisällytettyä asuntoomme muilla keinoin. Aikoinaan ostin paljon tarroja Facebookin kautta olevasta tarraryhmästä &amp; tilasin milloin mistäkin netin kautta. Täällä uudessa talossa lätkäisin yhden tarran juuri tänään seinälle, mutta muuten ne ovatkin laskettavavissa yhdellä kädellä.<br />
   <br />
   Nyt Alessia huutaa, julkaisen kirjoittamani tekstin, jotta se ei katoa kun isommalla tapana käydä konetta salaa näpyttelemässä. Jatkan vielä vastaustani illalla 🙂

  2. No niin ja jatkuu 🙂 Ensi viikolla on tarkoitukseni näyttää ainakin jonkinlainen vilautus tuosta pojan huoneesta. Väreinäjuurikin tuo valkoinen, musta ja keltainen (kuten jalkapallojoukkue Juventuksella) 🙂 Ihan magee siitä tulee, varsinkin kun sais kaikki osaset paikoilleen. <br />
   <br />
   Tumman sinisen kanssa sopii loistavasti kirkkaan punainen ja keltainen myös. limenvihreä ja turkoosi menee hyvin yksiin, jos keskimmäinen ei tiedä kumman valitsisi, niin miksei molemmat 😀 Porgytuolit kuulostaa hyvältä ja niissä on ihan hyvä istuakin. Ovat siistit ja tyylikkäät. Mielestäni tärkeintä onkin valita juuri ne muutamat päävärit, minkä ympärille lähteä rakentamaan kokonaisuutta, ihan kuten olet näemmä ajatellutkin 🙂 Kaikki ylimääräiset lelut ja roippeet laitan aina piiloon. Jos teinit tykkäävät jostain idoleista, niin ostaa vain astetta isommat kehykset, eikä lähde sinitarralla liimailemaan fanituksen kohteita vieri viereen 😉 Sillä tavalla yleisilme säilyy kivana ja tyylikkäänä.<br />
   <br />
   Ja kiitos ihanasta loppukommentistasi blogini suhteen. Ihana kuulla, että olet tuota mieltä. Itse olen aina ollut sitä mieltä, että en osaa kirjoittaa ja edelleenkin olen tyytymätön asian kanssa. Olisi ihanaa osata kirjoittaa hyvin, humoristisesti ja jopa hieman sarkastisestikin omia tekstejä, jotta olisivat mielenkiintoisempia.. Mutta ihanaa jos tykkäät hymiöistäni ja sydämistäni, parempaan &quot;pilke silmäkulmassa&quot; kirjoittamiseenkaan en pysty, joten niillä koitan viestittää näitä tunnetilojani ;)<br />
   <br />
   Mukavaa kevättä ja kommetoihan toistekin 😀 Kerro myös, että mitä värejä valitsit, kun saatte huoneet valmiiksi 🙂

 4. Siellä on niin tunnelmallista ja kaunista!! ♥ Ja nuo cocktail lasit on kyllä ihanat, ehkä joku päivä olisi ne itsellekin ostettava! ;D Ihanaa viikonloppua ♥

  1. Niin on 😀 Pikaisesti lisää kylpyhetkiä! Pitää vaan jo sopia meille joku ilta, että saadaan mukava, rentoutuspäivä järkättyä, kun tuo kalenteri tuntuu aina olevan täynnä ;)<br />
   <br />
   Samoin dear &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *