WC:n pinnoitus myös alakertaan

Heippa! Kylläpä taas on hektinen viikko takana, eli ei mitään uutta toisin sanoen 😉 Lapset hieman sairastelleet, mutta onneksi mies on nyt talvilomalla, joten hieman apua hänestäkin. Muutamana aamuna olen jopa saanut nukkua pitkään ja se jos mikä on luxusta se!

 

Ja asiaan… Meillä on kotona vielä kolmaskin vessa ja tätä en ole aiemmin kuvissa näyttänytkään. On näissä pestävää, kun joka kerroksessa saa pönttöä puunata. Mustavalkoisesta alakerrasta löytyy tällä hetkellä tällainen.

pinnoitee.jpgpinnnoite.jpgpinnoite.jpg

Ensi viikon alussa tuo limenvihreä lattia ja seinä saavat kylkeensä semi kiiltävää mustaa! 🙂 Samalla maalaamme katon ja jalkalistan vitivalkoisiksi. Mustavalkoinen wc jatkaa kohta siispä samaa linjaa tämän alakerran värimaailman kanssa. Mielenkiinnolla odotan, kuinka pikkuveskin ilme muuttuu ja vieläpä pienellä vaivalla. Aiemmat postaukset wc:n pinnoituksestamme löydätte täältä ja toisen täältä.

Primavistapinnoitteet tulee tämänkin vessan työstämään, niin ei meidän tarvitse lähteä repimään vanhoja hyväkuntoisia laattoja irti. Harmi tosiaan vain, että eivät vastanneet omaa makuamme värimaailman puolesta. Onneksi kuitenkin homma hoituu nyt nopeasti, näpsäkkäästi ja edullisesti. Tämä ei ole mikään mainospostaus, mutta pakko sanoa, että olen ollut tuohon keskikerroksen vessaan enemmän kuin t y y t y v ä i n e n ! Innolla siispä odotan ensi viikkoa ja sitä, että saadaan viimeinenkin alakerran tila jatkamaan samaa linjaa sisustuksen osalta. Pappelinan musta tähtimatto on tilattuna tänne, muuta ihmeellistä tuskin laitan. Kiva esitellä teille muutos sitten muutaman viikon päästä!

 

Mukavaa loppuviikkoa!

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

4 kommenttia “WC:n pinnoitus myös alakertaan

 1. Hei!<br />
  <br />
  Hienoa jälkeä ovat pojat tehneet ja nopeasti näyttää muuttuvat paikat upouudeksi ;)<br />
  Kiinnostaisi tietää paljonko tuommoinen maksaa? Olisin kiinnostunut uudistamaan talomme eteinen/aula/keittö, mikä on laatalla kokonaan (reilut 20 neliötä)…Selviää tietenkin kun ottaa yhteyttä tekijöihin, mutta osaisitko antaa jotain osviittaa. Kiitos!<br />
  <br />
  -Summer-

  1. Moikka!<br />
   <br />
   Tämä oli kaiken remontin keskellä kyllä viime syksynä ihan täys napakymppi, kun tuohon keskikerroksen vessaan homma teetettiin. Ihan kaikkea kun ei vaan kerkeä/viitsi laittaa uusiksi. Onneksi löytyi tämä, ja saimme nopeasti vanhat laatat piiloon, eikä mitään tarvinnut alkaa repimään irti. Nyt wc on kuin uus ja samaa toivomme tältä alakerran vessalta. <br />
   <br />
   Neliömääristä ja peitettävistä irtokalusteista riippuen hinta pyörii siinä 150€/m2 hinnoissa. Aika isosta pinnasta teillä kyse, joten epäilen, että saatatte varmaan saada hintaa sillä myös hieman alemmas. Ota ihmeessä yhteyttä pinnoitteiden tekijöihin, oikein olivat mukavia poikia 🙂

 2. Ja työtunteja ja vaiheita säästyy törkeesti! Vielä jossain tapauksissa tarvii valvojaa ja lupia. Aikas hyvän bisneksen on kaverit keksineet! T. Kateellinen!

 3. Olenkin ihastellut tuota teidän toista vessaa ja varmasti tulee ihan yhtä upea tästäkin! Odotan jo innolla kuvia uudistuksesta. :)<br />
  <br />
  Mukavaa viikonloppua! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *