Sisustuskohteeni – Kosmetiikan maahantuonti hoitola ENNEN

Tässä olisi kuvamateriaalia tulevasta kauneushoitolasta, tai lähinnä lähtöpisteestä. Karmeaakin karmeammat kuvat karusta, sairaalamaisesta tilasta, mikä pitäisi muokata aivan uuteen kukoistukseensa 🙂 Ehkä koettekin näiden kuvien välityksellä sen saman tunteen mitä minä ensin; APUVA! 😀 

IMG_0195.jpg

IMG_0196.jpg

IMG_0197.jpg

IMG_0208.jpg

IMG_0221.jpg

IMG_0209.jpg

IMG_0204.jpg

IMG_0219.jpg

IMG_0202.jpg

IMG_0198.jpg

IMG_0226.jpg

 

Hommaa on siispä riittänyt, kun kaikkia seinustoilla meneviä johtokotelointeja on poistettu, seiniä maalattu, lattiat laminoitu, “keittiöt” piilotettu jne. Nyt kun projekti on jo todella hyvässä vaiheessa, niin täytyy sanoa, että nämä kuvat ovat enää muisto vain 🙂 Tila alkaa onneksi jo ihan kauneushoitolalta näyttämään. Olen kyllä oikein mielissäni siitä, kuinka hyvin olemme onnistuneet, kiitos hyvän ja aikaansaavan remppatiimin. Innolla odotan, että saan esitellä teille kuvia matkan varrelta ja sitten vielä etenkin ne jälkeen kuvat, jolloin kaikki olisi täysin valmista. Virallisia avajaisia vietämme maaliskuussa ja niistä varmasti tulossa myös aivan oma postauksensa 🙂

Kiitos Dalia kun olen saanut vapaat kädet suunnittelussa. Merellinen kosmetiikan maahantuonti hoitola/parturikampaamo tulee olemaan menestys <3 Jollet malta odottaa seuraavaa blogijulkaisuani, niin joitakin kuvia tämän hetkisestä sisustusmuutoksestä pääset kurkkimaan täällä. Käy toki tykkäilemässä 😉

 

suvi1.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *