Ristiäiskutsut & paljastus uusimmasta kohteestani

Tällaiset lähteepi pian matkaan.

1511110_10152118179838187_381781269_n.jp1551545_10152118179928187_404438305_n.jp1495501_10152118179763187_412943879_n.jp

Toteutin kortin jo olemassa olevista askartelutarvikkeistani. Fijihenkeä ei ole niin paljon kuin ehkä toivoin, mutta söpöt mielestäni kuitenkin. Lähinnä taidan olla nyt helpottunut, että sain nämä tehtyä ja taas voin rustata yhden kohdan pois to do-listaltani. Se lista onkin muuten pitkä ja loputon. Ei ne hommat tekemällä lopu, ainakaan meikäläisellä 😉

 

Hommista puheenollen en olekaan teille vielä kertonut, että minulla on uusi sisuskohde parhaillaan Hämeenlinnassa käynnissä. Kampaaja ystäväni muutti uusiin liiketiloihin, missä hän yhdisti sekä kampaamon, että kauneushoitolan. Projektin alussa hän kysyi minua hieman apuun ja tottakai lupasin ystävää auttaa. Siinä vaiheessa minulla ei ollut vielä mitään hajua, että mihin olin itseni taas luvannut 😉 Vanhan veripalvelun tiloihin ei ollutkaan ihan yksinkertaista lähteä suunnittelemaan kauneushoitolaa 😀 Kuvamateriaalia huikean mielenkiintoisesta, merellisestä hyvinvointikohteesta tulossa pian.

 

Mukavaa torstain jatkoa lukijoilleni! 🙂

suvi1.jpg

10 kommenttia “Ristiäiskutsut & paljastus uusimmasta kohteestani

 1. Kauniit kutsukortit, sopivat kivasti teemaan. Ja tietysti myös ristiäisillä voi olla teema! Nyt vielä teema tulee teille rakkaasta ja tärkeästä, mikä voisikaan olla kauniimpi ajatus rakkauslapsen ristiäisiin &hearts; <br />
  <br />
  Kiva odottaa, miltä hyvinvointikeskus tulee näyttämään! Olet ollut ahkerana kaiken muun keskellä. Taidat olla aika ikiliikkuja 🙂

  1. Kiitos. Ihan totta! Fiji onkin juuri täydellinen teema näihin juhliin &hearts;<br />
   <br />
   Minäkin odotan niin suurella mielenkiinnolla ja kiva päästä esittelemään kohdetta myös teille! Kovaa vauhtia hommat onneksi edistyy ja hurja muutos näkyvissä jo nyt, vaikka keskeneräistä onkin 🙂 Vielä kun vaan ehtisin väkertää niitä postauksia! ;P

 2. Jäänpä odottelemaan kuvia, mitä ihanuuksia on tulossa hoitolan sisustuksesta. Itse sai tänään siskon kampaamon ilmeen uudistamiseen. Seinät on maalattava, koska niissä on lasikuitutapetit. Lattiassa on punaruskea matto.Haluamme modernia ilmettä, nyt seinät ovat ihan valkoiset, mutta mielestäni nyt voisi tempaista jotain väriä myös seiniin. Ajattelin paria isoa peiliä entisen palapeilin sijaan sekä hyllyjä seinille…Budjetti on myös pieni…

  1. Ihanaa, kun olette mukana menossa. Kiva päästä esittelemään tilaa myös teille! :)<br />
   <br />
   Sisustaminen on niin kivaa ja ihanaa päästä auttamaan myös omia läheisiä. Aina kun ei voi omaa kotia sisustaa, niin onneksi on sentään muiden asuntoja mihin pääsee sörkkimään. Jollainhan tämäkin &quot;himo&quot; on taltutettava 😉 <br />
   <br />
   Voi kumpa joskus olisikin rajaton budjetti, niin vois tehdä jotain ihan mieletöntä! Harmi, että suomi on vain niin lapsenkengissä mielestäni myös sisustamisen suhteen, ettei täältä löydy mitään tarpeeksi erikoista… Tulevaan kohteeseeni ISOA lamppuakin piti oikein metsästää, kun kaikki olivat aina liian pieniä. Ulkomailla kaikki on paljon isompaa ja suurempaa. Muista maista kun voisikin haalia kaikkia ihanuuksia &hearts;

 3. Ihanat kortit olet ehtinyt askartelemaan! &hearts;<br />
  Mielenkiinnolla jään odottamaan kuvia suunnittelukohteestasi. :)<br />
  <br />
  Mukavaa viikonloppua! &hearts;

  1. Kiitos, nopeasti ne väkertsin, mutta kyllä niistä ihan kivat tuli :)<br />
   <br />
   Kiva kuulla, toivottavasti pääsen sitä pian esittelemään! 😀

 4. Voi Suvi, ihanat kortit&hearts;<br />
  Tsemppiä projektiin, sä sen hoidat tuosta vaan!<br />
  <br />
  Kivaa viikonloppua&hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *