Zzzoolight norsuvalaisin

Sain jo jokin aika sitten osallistua Lapsille.com verkkokauppan kanssa toteutettavaan ihanaan yhteistyöhön. Pakko mainita, että olen minäkin yksi toope, kun valitsemani valaisin oli minulla pitkään postissa hakematta. Kotiin tuli kyllä kirje, että lähetys saapunut ja minä vain kuvittelin sen olevan lapselleni ostettu joululahja Stockalta, kun ei lähettäjää näkynyt 😀 Eipä ollut kiirettä pakettia noutaa, kun jouluun vielä tovi aikaa 😉 Vihdoin koitti päivä kun marssin viime tingassa postiin ja vastassa olikin tämä ihana laatikko!

6.jpg

Kampanjan pohjalta hetken pingviinin ja norsun väliltä arvottuani valikoin kotiimme aivan ylisöpön italialaisen Ramin Razanin suunnitteleman desingnorsuvalaisimen. Kyllä Erin on ollut onnessaan 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-02%20koht

 

Veikeät Zzzoolight eläimet valaisevat pienten nukkujien öitä.

Zzzoolight valaisimet ovat turvallisia ja kestäviä – valaisimet on valmistettu kestävästä läpikuultavasta polypropeenista, ne eivät lämpene ja origamityylisen rakenteensa vuoksi ne ovat joustavia eivätkä pelkää esim. lattialle putoamista.

Norsu pöytävalaisimen mitat : 35 x 27 x 25 cm

Teksti Lapsille.com

 

Muutaman päivän norsu on tuolla lastenhuoneessa katsellut meidän maailmanmenoa. Erin sytytellyt katkaisijasta sitä itse päälle ja pois. Iltasadun jälkeen sille, kuten myös muille leluille ja unikavereille on toivoteltu hyvää yötä <3

3.jpg

5.jpg

2.jpg

1.jpg

7.jpg

8.jpg

4.jpg

Etenkin näin joulun alla kannattaa kurkata myös Lapsille.comin muita ihania sisustustuotteita. Nuo nukkekodit olisi ainakin meidän neidin unelma, kun tällä hetkellä tykkää kovasti leikkiä kaikilla pienillä hahmoilla ja figuureilla. Pakko tunnustaa, että en ole oikeastaan ostanut vielä ensimmäistäkään joululahjaa, joten täysin tavoistani poiketen ainakin meikäläisellä tulee tänä vuonna kiire. Tässä siispä yksi hyvä sivusto, mistä lähteä shoppailemaan, kun en itse tuonne kaupoille pääse 😉

Lapsille.comissa on muuten Facebookin kautta paljon tykkääjiä ja sinne onkin helppo liittyä muiden mukaan tästä.  Myös Zzzoolightin omat Facebook sivut löytyvät täältä. 

 

Suuri Kiitos niin CASAlle, kuin Lapsille.com verkkokaupalle tästä yhteistyössä saadusta valaisimesta ja tuoteyhteistyökampanjasta.

Touhukasta tiistaita!

suvi1.jpg

 

 

11 kommenttia “Zzzoolight norsuvalaisin

 1. Oi, onpa ihana yövalo! &hearts; Tosi söpö ja suloinen ja uskon, että oli vaikea valita noista vaihtoehdoista, itselläkin olisi vaikea valinnanpaikka. 🙂

 2. Voi kun harmi ettei kuvat näkyny mulla ollenkaan! Edellisistäkin postauksista ne olivat kadonneet. Toivottavasti ongelma on vain minun tabletissa.. Kiva että jaksat kirjoitella, odottelinkin jo uutta postausta ja mietin mitä uutisia on luvassa 🙂 Mukavaa iltaa sinne!

  1. Kiitos Saila! Muutamana päivänä jäänyt postaamatta, kun on ollut niin huono vointi, etten ole yksinkertaisesti jaksanut. Lähtöä ei vaan ole kuulunut heikosta olosta huolimatta 🙁 Taitaa baby painaa jo siihen malliin, et on hengitystietkin tukossa kun koko ajan oksettaa ja närästää…<br />
   <br />
   Tänään keräsin voimat, kun porukka luullut että olisin jo synnärillä ;)<br />
   <br />
   Kiitos, samoin sinne!

 3. Aivan ihana valaisin!!! Ja mulla ois kyllä ollut mahdoton valinnan vaikeus, aivan ihania nuo kaikki!!! 🙂 Varmasti prinsessa on ihan innoissaan! 😀 ♥

 4. …juu, täällä oltiin myös siinä luulossa, että olet jo synnyttänyt. No, odotellaan, odotellaan. 🙂 Yritä jaksaa vielä hetki. &hearts; ps. Ihana lamppu! Näytti niin tutulta tuo Erinin huone; meillä S:lla sama sänky ja 2x samanlaiset matot, tosin matot väriltään 'vanha' vihreä.

  1. Näin olenkin viestiä saanut ja tekstiviestiä jne.. niin oli pakko tulla myös tänne oikaisemaan asia, että yhdes koos ollaan :(<br />
   <br />
   Tuo huone on vielä pahasti kesken, mutta kyllä siitä ihana rinsessahuone tulee 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *