Eilistä ulkoilua ;)

11.jpg

Mamma lähdössä “viihteelle”! 🙂 Lupasinhan napata teille muutaman kuvan mihin asuun päädyn. Hommahan sitten tosin lässähti siihen, että kumpikaan suunnittelemistani mekkovaihtoehdoista ei mahtunut enää päälle… takapuolen kohdalta! Auts! Sekin on levinnyt! 😀 En viitsinyt väkisin hamosiin ahtautua, sillä istumaan en olisi ne päällä kyennyt. Piti ottaa käyttöön siispä plan B ja yrittää tehdä perus trikoopaidasta koruilla ja muilla asusteilla mahdollisimman tyylikäs. Kyllä hieman tuossa peilin edessä nauratti, että tässä sitä nyt ollaan, koko komeudessa! Hyvä kun mahduin tuohon käytävään nappaamaan edes tätä kuvaa valtavasta itsestäni. Eilen oli niin hyvä mieli ja jotenkin vaan hyvä päivä, niin tuntui, että kaikki asiat hymyillytti 🙂 Ei mitään ihmeellistä syytä tosin, mutta yleisesti ottaen hyvä fiilis <3

 

Eilisen Suvinpäivä -toivepostauksen löydät täältä.

12.jpg

 

Rivièra Maisonin pikkujouluillassa oli kyllä kaikkea valloittavaa <3

Pysyin kylläkin tiukkana ostosten suhteen, kuten lupailin! 🙂

4.jpg3.jpg

Kyllä nämä upeat koristukset joulufiiliksen toivat <3

6.jpg

5.jpg

1.jpg

2.jpg

10.jpg

Hiinä ja hiinä, että meneekö takki kiinni 😛 Onneksi ei ole vielä ollut kovia pakkasia…

 

7.jpg

8.jpg

Kansallisteatterin Lavaklubi on kyllä niin viihtyisä paikka. Eilen oli taas oikein hauska ilta ja stand up iltojahan siellä on joka kuukausi. Ensi kuussa 12.12 tulossa special night, jolloin pääosassa Pirjo Heikkilä. Saisinkohan vauvelin salakuljetettua mukaan… haluan meinaan nähdä tämän! 😀

9.jpg

Nyt on Erin muru kanssani kotona taas ja meillä alkaa kohta joulun koristelu <3 Enää en stressaa edes lastenhoitokuvioita sairaalaan lähdön suhteen, sillä asioilla on tapana järjestyä, kiitos ihanien ihmisten <3

Postausta tulossa seuraavaksi myös ylisöpöstä, lastenhuoneeseen tarkoitetusta valaisimesta, minkä sain yhteistyön kautta kotiimme valita.

Mukavaa perjantai-iltaa!

suvi1.jpg

7 kommenttia “Eilistä ulkoilua ;)

  1. Oih! Jäänyt kommentoimatta tänne 🙁 ANteeksi!<br />
   <br />
   Villatakki on H&amp;M:ltä ja siihen kuuluu ohut musta, kiiltonahkainen vyö.

 1. Voi miten mahtavasti on vauvamasulla kokoa, ihana!!! Itse olen sanut viettää raskauden kaksi kertaa loppuun asti ja koen olevani todella onnellisessa asemassa sen suhteen. Miten mahtavaa onkaan saada olla nainen ja äiti! 🙂 Tsemppiä loppuraskauteen, säilytä tuo upea positiivinen asenne. 🙂

  1. Kiitos, hyvä me 😀 Asenteella yritetään mennä… välillä ottaa vähän koville, mutta onneksi se on hetkellistä. Hormoonit hyrrää ja mielialat vaihtelee 😉 <br />
   <br />
   Aivan ihana sinun viestisi , kiitos &hearts;

 2. Mamma näyttää kyllä niin upealle!!! ♥ Mun on kyllä vältettävä koko RMää (taas niin paljon ihanuuksia kuvissa) ja Stockaa joulun alusena, etten vaan tuhlaa yhtään matkakassaa!! Kamalaa ja yhtäaikaa niin ihanaa!! :D:D Pusuja ♥

 3. Hei taisinkin nähdä sinut RM:llä, nyt näistä kuvista tajusin 🙂 Siellä oli kyllä kaikkea ihanaa ja tarjoilut hyvät kuten aina.

  1. Hauskaa, että näit! Ei ole vaikea arvata minkä pöydän ääressä minä illan päivystin 😉 Kyllä tälle mammalle sapuskat kelpasi 😀 Se on kyllä niin ihana liike ja siellä vois vaan päivän aina viettää ihastellen kaikkea &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *