Rappusten tuunausta

Heissan!

Täällä vielä ollaan yhdessä koossa, kun on ilmeisesti liian kivat oltavat hänellä tuolla lämpimässä yksiössä 😉 Tässä vaiheessa Erin oli jo syntynyt! Enpä olisi ikinä uskonut, että näin pitkälle odottelut menee, kun tämä vauva ilmoitellut tulostaan jo viimeiset 8 viikkoa… Niin paljon silloin pelkäsin, että hän tulee aivan liian aikaisin ja nyt pelkään kohta ettei tule ollenkaan 😀 Viikonloppuna tosiaan jäi kirjoittelut, kun olen ollut niin huonovointinen, eikä kyllä loppua tunnu näkyvän. Vaikka itse en ole kyennyt juuri touhuamaan, niin talossamme on sentään jotain tapahtunut. Valaisinsuunnittelija oli täällä toteuttamassa aiempia suunnitelmiamme ja tässä hieman esittelyä niistä.

3.jpg

Jokseenkin iso muutos tapahtunut tästä kuvasta, kun rappuset on sittemmin maalattu.

 

6.jpg

Takaseinämä jätetty maalaamatta, sillä suunnittelin tähän tapettia…

 

4.jpg

Rappusissa kokeiltu samaa tapettia, kuin makkarin seinässä, mutta se on aivan liian hailakka. Jotakin tummempaa laitan päälle.

 

5.jpg

Rappukäytävä sai seinilleen kaksisuuntaisen, yksinkertaisen tyylikkään valaisimen. Sormenjäljet vielä tyylikkäästi näkyvissä 😉

 

1.jpg

Erin alkoi heti hommiin kun valaisinsuunnittelija tuli asentamaan rappuledejä. Onneksi nämä ovat lapsiturvallisia.

 

2.jpg

Hieman paremmin tuo raitatapetti näkyy nyt, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi. Ihanan valoisa ja lähes jouluinen tuli rappukäytävästä. 

 

Pinterestistä löytyi muutamia kivoja inspiraatiokuvia, jossa hieman enemmän kontrastia.

3af62eeebe461c283268b37f5390809e.jpg

 

Klik

 

 

32a473781fc11219a5ae975f3372a426.jpg

Klik

 

11af76694c944691de63686b17d284a6.jpg

Klik

 

bc28d7c35a5bd3be51c26124bb6134b8.jpg

Klik

 

Kunhan saadaan uudet tapetit laitettua, niin laitan lisää kuvia lopputuloksesta. Mitäs muuten ylipäätään pidätte ideasta tapetit & ledit rappusissa? 🙂

suvi1.jpg

 

16 kommenttia “Rappusten tuunausta

 1. Hyvin sopii tapetti ja voi vaikka välillä vaihdella tapetin "jämillä". Miten ledit kiinnitetty ja mistä tulee sähkö niihin, kun johtoja ei ole näkyvissä ainakaan kuvissa. Hyvin varmaan valaisevat.

  1. Samaa mieltä ja vaihtelu tunnetusti virkistää, kun ei niitä vaikea ole vaihtaa :)<br />
   <br />
   Ledit on toiselta puolelta todella jämäkkää teippiä ja kaikki johdot on porattu tuonne kaiteiden sisälle piiloon. Sähkäri käy vielä asentamassa seinään katkaisijan, josta voi himmennin toiminnolla säätää valaistusta. Täydessä loistossaan ovat meinaan todella kirkkaat.

 2. Todella upeat portaat. Mielestäni tämänhetkinen tapetti on täydellinen ja varma valinta. Liian räikeään tapettiin saattaa kyllästyä. Voihan tohon portaikkoon keksiä jonkun muun räväkämmän elementin niin halutessaan – taulun tai jotain. <br />
  Onnea ja jaksamista viime metreille. Tiedän niin tunteen kun eka saa pelätä masuasukin liian aikaista syntymistä ja sitten meneekin yliaikaa. Mutta parempi niin. Kyllä pitkä odotus palkitaan. Huonovointisuus voi olla hyvä ennuste lähenevästä synnytyksestä…<br />
  Hienosti olet jaksanut ja ihanaa kun olet kaiken keskellä pystynyt viel päivittämään näin ahkeraan blogiasi. Kiitos siitä. 🙂

  1. Kiitos Anne! 🙂 Kiva että olet lukenut ahkerasti. &hearts;<br />
   <br />
   Kyllä tuo tapetti nyt johonkin vaihtuu, kun olen vain todennut sen olevan niin haillakka. Jos ledit ei rappusissa ole päällä, niin koko tapettia ei edes huomaa. Onneksi tosiaan ne on helppo halutessaan vaihtaa. Seinälle on tulossa se valtavan suuri kello nyt näin aluksi ainakin. Joskus lukijoilta kyselin, että mitä siihen laittaisi ja pitää sitten myöhemmin miettiä sitäkin uudelleen jos siltä tuntuu… Nyt tuolle kellolle ei vain ole muuta paikkaa.<br />
   <br />
   Kiitos, kyllä melkoiselta selviytymistaistelulta tuntuu tämä loppuaika. En muista Erinin odotuksesta tällaista ollenkaan, vaikka silloin olikin raskausmyrkytys. Huonovointisuus (oksettava olo) kestänyt nyt jo reilun viikon. Viime viikolla olin vielä luottavaisin mielin, että nyt tämä täältä tulee, kun näin huono olokin on taukoamatta. Mutta EI, kun EI 🙁 Ja huh, mikä närästys! Eipä tule raskausoloja ikävä 😉

 3. Hei voi ei miten upeat rappuset!! Ihan törkeän hienot! Tapetin minäkin kyllä ehkä vielä vaihaisin johonkin toiseen! Mutta upeat joka tapauksessa!

 4. Tosi hauska idea tuo tapetti portaissa ja ledit myös, hienosti ootte saaneet johdot piiloon. :)<br />
  Tsemppiä viimemetreille! &hearts;

  1. Jotenkin virkistävä idea munkin mielestä 🙂 Rappuset saa ihan erilaisen kasvojenkohotuksen. Ensin mietin jotain sisustustarroja, mutta sitten tuli sellainen olo, että olen sen ajan jo elänyt ;)<br />
   <br />
   Tuntuu, et on viimemetrit olleet käynnissä jo reilut 5 viikkoa :O

  1. Hei näyttää hyvältä nuo teidän portaat! Ihanan rouheat pinnaltaan ja kyllä nuo numerot kodikkuutta tuo 🙂 Tykkäsin &hearts;<br />
   <br />
   Kivanoloinen blogi sinulla muutenkin, käyn joku kerta tutustumassa oikein ajan kanssa! 😀

 5. Tuli heti mieleen Marko Paanasen tylytys suomalaisille &quot;käytännöllisille sisustajille&quot; kun ensimmäisenä mietin miten nopeasti tapetti voisi likaantua rappusissa. 😀 Kodit tehdään elämistä varten ja miten tuo nyt rappusissa likaantuisi sen enempää kuin vaikka viereisessä seinässä. Omat ajatuslukot istuvat näemmä tiukassa. 🙂 <br />
  Näyttää siis todella kauniilta, joskin totta, että pieni kontrastikin voisi sopia todella hyvin. Nykyinen on varma valinta ja viimeistelee rappuset kauniisti. Valoista puhumattakaan! Muutos on melkoinen. 🙂

  1. Toi on Jessica muuten ihan totta. Ja kyllä sitä käytännössä pitikin heti testata, että osuuko ne kengän kärjet tuohon takatapettiin. Ei muuten osunut 🙂 Olin mielissäni 😉 Tosin saattaahan se tapetti muutenkin likaantua, mutta so what 🙂 Elämistä varten, nimenomaan &hearts; Ei tämä elämä muutenkaan niin vakavaa ole, kyllä Marko on oikeassa, että suomessa ei olla sisustamisen suhteen tarpeeksi rohkeita, ollaan lähinnä käytännöllisiä…<br />
   <br />
   Kiitos kivasta kommentista &hearts;

 6. Kaunista Suvi. Sulla on kyllä silmää. Noi valot rappusissa on ihan huikean ihana idea.<br />
  Terkkuja tsemppiä koitokseen, joka saisi jo koittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *