Jalkalamppua, huopaa ja tunnelmaa

lamppu2.jpg

Kävin viime viikolla Ikeassa ja kerroinkin jo aiemmassa postauksessa jalkalamppuhankinnastani. Tässä se nyt olisi;Hektar. Liikkeessä pähkäilin tätä tummaa väriä ja sitä, että tuleeko meille ihan liikaa mustaa. Nyt kun lamppu on olkkarissa paikoillaan, niin olen sitä mieltä, että tämä jalkalamppu juuri tämän värisenä vain ryhdittää tuota nurkkaa ja koko olohuonetta. Aiemmin mietin, että olisin maalannut lampun valkoiseksi ja sitä olisinkin teiltä kysellyt, että kannattaako? Nyt tosin olen itse sitä mieltä, että ei missään nimessä kannata ja valkoinen lamppu vain hukkuisi tuohon nurkkaan. Ootteko samaa mieltä? Mustana tämä on mielestäni paljon tyylikkäämpi ja tuleekin elävästi mieleeni Muuton vastaavat designlamput. Muotoilultaan Ikean Hektarit edustavat paljonkin samaa tyyliä, huomattavasti edullisempana tosin.

lamppu1.jpg

Ihana, ylellinen ja super pehmoinen torkkupeite lähti samalta reissulta mukaani, kun piipahdin myös Jumbon Stockalla. Huopa on oikeasti valkoinen valkoinen, eikä ollenkaan taivu keltaiseen, eli juurikin sopiva meidän värityksiin <3 Olen jo muutamat päikkäritkin kerennyt tämän alla nautiskelemaan ja kylläpä ollut miellyttävä verrattuna 100% villaan, mitkä aiemmin toimittaneet torkkupeittojen virkaa 🙂

Pakko mainita, kun meinasin kyllä taas ihan totaalisesti seota siellä Stockan jouluosastolla :/ Joku olisi saanut tulla hakemaan mut pois sieltä 😉 IHANA paikka ja niin ihania juttuja kaupan taas tänäkin vuonna! Mutta arvatkaapa mitä… en ostanut mitään, en yhden yhtä joulukoristetta!!! Olin jopa vähän ylpeä itsestäni, kun sain itseni ulos sieltä ilman kantamuksia. Onneksi olin juuri lajitellut joulukoristeita kotona pois pahvilaatikoista ja silloin taas näin kuinka paljon niitä jo onkaan. Ja kauniita ne on ne aiemmatkin <3

lamppu.jpglamppu3.jpglamppu4.jpg

Hyvin sopii Ikean Hektar myös keittiön pöydän päällä olevaan Octoon. Pidän tästä yhdistelmästä missä samaan tilaan on tuotu ns.tyyris vs edullinen. Ainakin meidän huushollissa toimii! 

lamppu7.jpg

lamppu6.jpg

Sama muutaman tunnin päästä… Kylläpä hämärtyykin päivä nopeasti!lamppu5.jpg

Juuri miestäni eilen varoittelin, että alan kohta laittamaan jo joulua ja koristeet pääsevät pikkuhiljaa etsimään paikkaansa uudessa kodissa. Kyllä tämä onkin parasta aikaa pimeyden keskellä <3

Täällä jatketaan nyt neidin sairastelua flunssan kourissa. Hieman on itkuinen ja kiukkuinen tapaus, tottakai kun inhottavaa se on. Nyt muru meni päikkäreille ja varmaan sen jälkeen jatkuu Muumien katsominen tuossa viltin alla äidin kainalossa. Vaikka tunnelma onkin harmaisena marraskuuna hieman nyt raskas ja apea, niin silti yritän kääntää ajatuksen positiiviseksi. Viimeisiä hetkiä kun olemme Erinin kanssa täysin kaksin ja pikkutyttöni on ainoa joka saa jakamattoman huomioni etenkin nyt kipeenä ollessaan <3 Kovasti onkin ollut äitin syliä vailla <3

Tunnelmallista tiistaita lukijoilleni! 

Seuraavaksi perehdynkin niihin blogihaasteisiin… 🙂

suvi1.jpg

14 kommenttia “Jalkalamppua, huopaa ja tunnelmaa

 1. Nyt kyllä huijaat!!!! 😀 Sinä stockan jouluosastolta tyhjinkäsin!!? Ens kerralle pitkälista kuitenkin valmiina? ;D Mä niin en onnistuis tuossa, ja haaveilen, että ehkä mä ihan pikaisesti loppuviikosta sitten kävisin katselemassa 🙂 Ihana torkkupeite ja tuo lamppukin! 🙂 ♥

  1. Niimpä!! Voitko kuvitella!!! MINÄ tyhjin käsin pois jouluosastolta!? 🙂 Ei mitään hankintalistoja, vanhoilla koristeilla mennään &hearts;

 2. Joo, kyllä halpakin voi olla kaunista/hyvää! Ja ainakin paremmalla omallatunnolla voi hankkia uutta kun kyllästyy. Edelleenkään en tajua noiden pallukoiden funktiota, mutta se on meikäläisen puute se. Mulla on samanlainen torkkupeite, ihana lämpö eikä kutita niinkuin villa. Apua, joulukoristeita – en uskalla mennä edes lähelle! Joka vuosi päätän että mitään uutta ei enää…mutta kun ne on niin ihania. Oli sulla aika kova itsekuri!

  1. Ihanat pallukat 😉 &hearts; hih! Minä niin rakastan noita Happy Lightseja.<br />
   <br />
   Ehdottomasti halpakin voi olla kaunista ja hyvää. Design tuotteissa vain on se hyvä puoli, että niistä saa myytynä takaisin hieman rahaakin, kun taas muista jutuista ei. Tosin en ole kyllä oikein mitään kallista pois myymässä, paitsi siitä Octosta minun pitää vielä luopua :(<br />
   <br />
   Vanhaa tavaraa ja edullista tavaraa muuten olis lähdössä reilustikin kirppararille kyllä ;)<br />
   <br />
   Tuo torkkupeitto on ihana! Niin mielylttävän tuntuinen &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaaaaaa, JOULU!! &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Kauniisti osaat yhdistellä: yksinkertaista ja vähän krumeluurimpaa, kallista ja edullisempaa. <br />
  <br />
  Oletko jo muuten kuullut, että Vantaan Itä-Hakkilaan on juuri avattu uusi sisustajan paratiisi: Helmisisustus, <a rel="external nofollow" href="http://helmisisustus.com/&quot; target="_blank">http://helmisisustus.com/</a&gt; ? Siellä myydään samoja tuotteita kuin Hollolan Finnmarilla ja yhtä edulliseen hintaan. Helmisisustus löytyy myös Facebookista.

  1. Kiitos Kiki! :)<br />
   <br />
   En olekaan kuullut, pitää käydä kurkistelemassa, kun tästä on niin helpot kulkuyhteydetkin tuonne päin 😉 Kiitos vinkistä!

 4. Ei kaiken tarvitse olla valkoista! Kiva vaan että on jotain muutakin. Nykyään niin monet kodit ovat valkoisia ja omasta mielestäni kaikki sellaiset näyttävät samanlaisilta: kliinisiltä ja kuin niissä ei asuttaisi/uskaltaisi asua ettei sotke…

  1. Valkoinen ja kokovalkoinen voi olla todella kaunistakin, eikä välttämättä tuo ollenkaan kliinistä oloa, jos sisustus tehty muuten kauniiksi, kotoisaksi ja houkuttelevaksi. Meille tosin nyt kuitenkin näyttää hyvin nämä värit sopivan ja olemme olleet enemmän kuin onnessamme mm. tuosta &quot;betoniseinästä&quot; &hearts;<br />
   Tykkään kovasti myös tuosta mustan yhdistelmästä valkoisen kaverina 🙂 Nyt mustaa tosin on tarpeeksi, eikä lisää ole tarkoitus enää tuoda.

 5. Lamppu on tosi hyvä juurikin mustana, antaa sitä valkoisen vaatimaa kontrastia. Samaa malliahan saa myös kattoversiona ja sen hankkimista (isomman koon) olen suunnitellut meille. Ehkä jalkalampullekin olis tilaa… ;)Totta, että myös edullisesti voi löytää kivaa ja tyylikästä. Ihana torkkupeitto (materiaali?) ja jos ei kutita eikä lähde karvaa niin vielä ihanampi. <br />
  <br />
  Mukavaa joulunajan odottelua ja koristeilla fiilistelyä!

  1. Saaa mieltä 🙂 Ne on todella kivat kattolamppuinakin, tykkään! Ja tosiaan tuo mieleeni enemmän design lampun kuin Ikea lampun. Aluksi en meinannut uskoa, että on oikeasti Ikeasta ne Hektarin kattovalaisimet ;)<br />
   <br />
   Materiaali on 100% polyesteria, eikä lähde karvaa, ei ollenkaan.<br />
   <br />
   Kiitos, samoin sinne &hearts; Ihanaa aikaa!

  1. Kiitos Fanni!!! &hearts; Ihana kuulla! Minäkin olen tykästynyt sinun dramaattiseen, paha äitipuolityyliin 😉 Lisää vaan, antaa mennä 😀 Tulee upea!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *