Arjen luksusta – haaste

Rakas Juhlahuuman Jenni ja herttainen Modernisti kodikkaan Kerttu laittoivat minulle viime viikolla Lambihaasteen. Tarkoitukseni on kertoa Teille lukijoille kolme asiaa, mitkä tuovat luksusta elämään <3

Tärkeimpänä luksuksena pidän ehdottomasti ystäviäni, sekä perhettäni <3 He ovat minulle kaikki kaikessa! Arvostan ja rakastan suuresti heistä jokaista. Olen todella onnekas voidessani todeta, että minulla on paljon hyviä ystäviä. <3 Ystäviä, joiden kanssa jaetaan oikeastaan kaikki! 🙂 Meitä kaikkia ystäviä, minun kaikkia ystäviäni yhdistää etenkin myös yksi piirre; jokainen meistä tuo toisillemme hyvää ja positiivista energiaa. Kaikki sellaiset ihmiset, jotka enemmän ”vievät”, kuin ”tuovat” ovat jääneet pois lähipiiristäni. Negatiiviset ja niin sanotusti raskaat ihmiset raskauttavat omaakin olotilaani ja olen huomannut, että haalin ympärilleni ennemminkin valoa ja lämpöä, hyväntahtoista energiaa ja fiilistä. Mitä vanhemmaksi olen tulossa, niin sitä tärkeämpänä olen alkanut pitämään tätä seikkaa, kuulostaako tutulta? 🙂  

Ilmeisesti haasteessa oli nyt sitten kuitenkin tarkoituksena kertoa hieman pienemmistä arjen hemmotteluista, joten tässä todelliset vastaukseni. Nämä kolme seikkaa tuovat kotiini ja elämääni ripauksen luksusta.

 

KAUNIS KATTAUS, PAREMPI RUOKA

Sillä on suuresti väliä, että syönkö kiireessä ja lämmitänkö ruoan mikrossa, vai käytänkö sen tekemiseen aikaa ja vaivaa. On väliä, että voinko nauttia ateriasta kaunista kattausta ihastellen, jolloin ruokakin muuten oikeasti maistuu paremmalta! 🙂 Aivan liian vähän ehtii näistä hetkistä nauttimaan niin yksin, kuin hyvässä seurassa. Toiveissa siispä lisää illanistujaisia niin oman perheen pieniin hetkiin, kuin suurempiinkin kekkereihin ilman sen kummempia suunnitelmia.

kattaus.1jpg.jpgkattaus.jpgkattaus2.jpg

 

KYNTTILÄT, TAKKATULI, TUNNELMOINTI YLIPÄÄTÄÄN

Pitääkö tätä perustella? 😀

tunnelma.jpglamppu5.jpg51139fc3c98c7e3b3800023e.jpg

 

KYLPYHETKET

Todellista arjen luksusta ja hyvänolon tuontia niin kehoon kuin mieleen. Rentoutuminen kuumassa vedessä tekee raukeaksi kenet tahansa. Aika on ainoa, mitä ei meinaa omille kylpyhetkille juuri löytyä ja nyt tuo amme on vielä tuolla alakerrassa rempan keskellä. Myöhemmin sitten taas, vaikka toki olisi ihanaa ollut raskausaikana tästä luksuksesta nauttia, kun kerran mahdollisuus on <3 Noh, kunhan remppa valmis, niin tässä ensimmäinen hemmotteluhetki mihin aion ajan taikoa, otan vaikka pikkuisen sitteriin mukaan, jos en muuta keksi 😉 Mukaan myös lasi kuohuvaa, jalkaraspi ja ihania tuoksuvartalovoiteita <3 Mieli ja keho kiittää! 

kylpy.jpg

Ylemmässä kuvassa allas entisestä Hämeenlinnan kodistani. Alempana nykyisen kotimme kylppäri.524514_10151827676623187_1192861186_n.jp1238247_10151827678768187_966194648_n.jp

Vielä korkkaamatta… :/

No ehtiihän sitä.

<3 Elämässä on niin paljon kaikkea ihanaa ja luksusta kun vain osaa pysähtyä nautiskelemaan ja fiilistelemään siitä. <3

 

Kiitos haasteesta Jenni & Kerttu!  <3 Minulla ei valitettavasti ole paljon aikaa seurata toisten blogeja ja luulen, että tämä kiertänytkin jo monella. Haastan kuitenkin nyt muutaman bloggaajan jatkamaan vielä arjen pienien asioiden kertomista, jos ette ole haastetta aiemmin tehneet <3

Olkaapa hyvät! Kiitos kun olette joskus kommentoinut postauksiini, sillä sieltä teidät nappasin ja tykästyin näkemääni 🙂 

http://raksaunelmia.blogspot.fi Elina

http://kodinkulmia.blogspot.fi/ Suvi Tuuli

http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi ”kolkyt ja risat neiti-ihminen” 🙂

http://saakurkistaa.blogspot.fi/ Minttu

 

Olisi ihanaa jos te haastetut laitatte minulle linkkinä vastauksenne (mikäli otatte haasteen vastaan), sillä on mielenkiintoista kuulla juurikin Teidän mietteet pienestä luksuksestanne arjessa 😉

 

 Mainitse siis haastebloggauksessa kolme asiaa jotka tekevät elämästäsi pikkuisen ylellisempää. Kun olet tehnyt haasteen, lähetä yhteystietosi osoitteeseen [email protected] ja laita haaste eteenpäin. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500 euron kylpylälomalahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomea. Kortti oikeuttaa seuraavaan: 3 vrk kylpyläloma, aamiaiset ja kylpylän vapaa käyttö 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2 vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot 2:lle. Haastepostaus merkitään Lambi bannerilla jonka voit ladata täältä.

Lambi_Deluxe_blogihaastebadge.jpg
suvi1.jpg

11 kommenttia “Arjen luksusta – haaste

 1. Alkoipa kovasti tekemään mieli lämpimään kylpyyn, kun täällä värjöttelen kylmissäni kotona. &hearts; Ei oikein mahtuisi lisää vaatetta päälle, kun on jo collegehuppari ja fleecehuppari päällekkäin. 😀

  1. Kiitos Jenni! Kylpyhetkiä odotellessa 😉 On oikeastaan niin paljon ihania hetkiä mitä tällä hetkellä odottaa &hearts;

 2. Voi tiedän niin hyvin mitä tarkoitat ihmisillä, jotka vain ottavat sinusta energiaa, mutta et saa sitä koskaan takaisin. Ja aina vain sama juttu; he sitä itse näe tai koe pahaksi, vaikka koitat tsempata heitä muuttamaan omaa ajatteluaan positiivisempaan suuntaan, kun mikään ei monesti edes OIKEASTI ole vinksallaan… Paitsi se elämänasenne. Se on niin raskasta ja vaikeaa, kun miettii, että missä vaiheessa sitä voi olla itsekäs ja &quot;heivata&quot; ihmisiä pois elämästään, kun ei kuitenkaan ketään haluaisi hylätä. Onneksi jokainen pystyy jotakuinkin vaikuttamaan siihen millaisten ihmisten kanssa sitä aikansa lopulta viettää ja hetken kuluttua sitä huomaa miten läheiset piirit koostuvat samoja arvoja omaavista ihmisistä, vaikka olisivatkin monella tapaa erilaisia keskenään. Aina se ei ole helppoa valita keiden aikaa itse ottaa ja kenelle omaansa antaa, mutta siihen pystyy ja kannattaa panostaa. Yhtäkään minuuttia kun ei elämästä saa takaisin! <br />
  <br />
  Ja hih, meillä on kaveriporukalla ollut jo vuosia kerho nimeltä 'Arjen Luksusta'. Ja se perustuu juuri hyvään ruokaan ja kauniiseen kattaukseen. 🙂 Se vain on niin ihana asia nauttia hyvästä, terveellisestä ja puhtaasta ruoasta, ja siitä että on mahdollisuus kokoontua joka viikko jonkun kotiin nauttimaan hyvien ystävien seurasta. :)<br />
  <br />
  Ja loppuun hömppäkysymys: Onko kylpykuvassa koivunlehtiä (eli onko kuva kesältä?) vai oletko keksinyt mitä lehtiä voisi käyttää kylvyssä talvisaikaan? 🙂

  1. Olet ihan oikeassa! Ymmärrän hyvin, koska juuri noin minäkin asiasta ajattelen. Ja vastoinkäymisiä on kaikilla, huonoja hetkiä on kaikilla. Kaikkeen ei toki voi vaikuttaa ja saattaa tulla esim. yllättäviä sairauksia yms. mitä itsekin käyn omassa perhe-elämässäni läpi. Juuri kuitenkin tuota yleistä elämänasennetta minäkin peräänkuulutan. Jokainen on oman onnensa seppä ja pystyy edes osittain valitsemaan, että mihin suuntaan haluaa elämäänsä ohjata. Minkälaisen asenteen ottaa ja kuinka päättäväinen meinaa olla. Lapsillekin toitotan lauseita; hyvällä saa hyvää, pahalla pahaa 🙂 Nyt huomaan välillä tsemppaavani itseäni tulevaan vauva-arkeen. Kuvitelmat eivät ole mitenkään ruusuisia, sillä raskastahan se kolmen lapsen kanssa oleminen on, sitä ei voi kieltää. Omalla asenteellani pystyn kuitenkin mielestäni vaikuttamaan siihen, että kuinka raskasta siitä arjesta oikeastaan tuleekaan. Otanko kaikesta kauheat pultit, vai osaanko olla positiivinen ja onnellinen asioista mitä minulle on siunaantunut. Otanko sen asenteen, että tämä on hetki elämästä ja tätäkään ei koskaan saa takaisin. Arvosta, arvosta ja arvosta &hearts;<br />
   <br />
   Ja vastaus &quot;hömppäkysymykseesi&quot; on, että rosmariinin ja sitruunamelissan lehtiä ripottelin tuomaan tuoksuelämyksiä. Kuva otettu ystävälleni järjestetyistä baby showereista, missä ohjelmanumerona oli mm. mammakylpy luksushenkeen toteutettuna 🙂

  2. Aivan, miksi valittaa siitä, että pää on jatkuvasti sekaisin aikaerosta ja väsy painaa, jos on itse halunnut duunin, jossa tulee matkustettua paljon ja uratavoitteet ovat korkealla. Tai miksi valittaa lapsiperheen pyörittämiseen liittyvistä asioista, kun kukaan ei varmasti pakottanut perhettä perustamaan. Pitää aina muistaa mitä valintoja itse tekee ja miksi ne halusi tehdä. Ja nauttia sitten niistä valinnoista ja kokemuksista joita saa, eikä lyhistyä raskaampien hetkien alle. Varmasti kolmen lapsen kanssa tulee välillä väsy, mutta sitä varten sitten ovat ystävät ja perhe, ketkä jeesaavat mielellään, koska et ole ihminen, kuka ei olisi valmis tekemään sitä samaa heidän ollessa avun tarpeessa. 🙂 <br />
   <br />
   Ja kiitos &quot;kylpylehti&quot;-vinkeistä, täytyy väsätä yrteistä joku syksyinen jalkakylpy pian! 🙂 Tsemppiä viimeisiin odotushetkiin ja suuri halaus! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *