Uusi, ihana makuuhuoneemme

uus18.jpg

uus10.jpguus1.jpguus11.jpguus9.jpguus8.jpg

uus14.jpg

uus4.jpguus13.jpg

uus17.jpg

uus12.jpguus5.jpguus6.jpguus2.jpguus3.jpguus7.jpg

Nyt se on valmis! Tai ainakin melkein… Kuten ehkä huomasittekin niin verhot on silittämättä (apua miten ryppyiset!!!), kehyksistä puuttuu valokuvia, yöpöytiä & yölamppuja ei vielä ole ja tuosta kenkähyllystä uupuu ne suunnittelemani ledivalot. Mutta muuten on valmista… ja nautin! 🙂

Musta hyllykkö hieman pomppaa kuvista silmiin, mutta livenä ei tule samaa fiilistä, vaikka tilasta ei juuri muuta mustaa löydykään. Onneksi kaikki on maalattavissa jos siltä tuntuu. Nyt kenkähylly tuo lähinnä kivaa särmää ja vielä paremmin pääsee oikeuksiinsa sitten niiden valojen kera.

Vauvan sänky saatiin laitettua paikoilleen eilen ja on häntä varten pedattukin valmiiksi <3 Enää puuttuu hän itse <3 Valkoiseksi jätin petauksen, kun emme ole vielä niin julkisesti paljastaneet vaavin sukupuolta. Kohta näette 😉 Tulispa pikkuinen pian!!!!! 

 

Ennen ja jälkeen kuvia on aina niin hauska kurkistella 🙂 Olen tyytyväinen lopputulokseen ja luxuksenomainen makkari onkin yksi lempparihuoneistani uudessa asunnossamme <3

yhdistetty2.jpg

yhdistetty.jpg

yhdistetty.1jpg.jpg

Mukavaa alkanutta viikkoa ihanille blogini seuraajille! Teitä on tullut hurja määrä lisää <3

suvi1.jpg

47 kommenttia “Uusi, ihana makuuhuoneemme

 1. Ooh kaunista! &hearts; Aivan ihana makkari! Upea sängynpääty, kauniit tektiilit, harmooniset värit ja vielä toi ihastuttava valaisin! :))

  1. Kiitos! Kyllä siitä sellainen tuli mitä toivoin, rauhallinen ja levollinen &hearts; <br />
   Upea sängynpääty on Pispan puulta ja valaisin Kodin Ykkösestä. Vihdoin nuo molemmat luxuksenomaiset asiat pääsevät täällä oikeuksiinsa kun edellisessä asunnossa jotenkin hukkuivat takaseinän rusehtavaan väriin 🙂

  1. Kiitän &hearts; Muutama valaisin kun vielä löytää yöpöydiltä paikkansa niin saa kokeiltua hieman erilaisia valaistuksia ja näkee sitten lukeakin sängyssä ;)<br />
   <br />
   Sängynpääty on kyllä niin upea! En luovu siitä koskaan &hearts;

 2. Kivalta näyttää! Kuvissa tuo hyllykkö vähän kyllä hyppää silmille, muuten niin ihanan valkoista. Onko nuo liukuovet Ikean? Tuntuvatko laadukkailta, kauniit ainakin ovat!

  1. Samaa minäkin kuvista katselin, mutta sitten itse huoneessa ei tule sellaista fiilistä että pomppaisi 🙂 <br />
   <br />
   Liukuovikaapit oli valmiina ja minun mielestäni ne saattaisivat olla juurikin Ikeasta. Ainakin suurin piirtein samanmoisia olen siellä nähnyt 🙂 Laatu on kaapeissa kohillaan, Ikeassa ei mielestäni muutenkaan mitään vikaa. Tykkään kovasti monistakin heidän jutuistaan ja olen sitä mieltä, että viime vuosina tuotteet kehittyneet paljonkin nimenomaan laadullisesti ja muotoilun saralla myös.

 3. Tosi kaunis ja yleellinen makkari! Juuri minun makuun! Ja nuo hm:n tyynyt on niiin hienot :p

  1. Kiitos kovasti &hearts; Kaikki sängyllä olevat tyynyt on HM:stä ja todella tuovat edullisuudestaan huolimatta suuren osan luxuksesta 🙂 Ei aina tarvitse mennä kalleimman perässä 😉 Riittää kun panostaa tiettyihin juttuihin enemmän ja sitten taas pihistää toisissa. Yhdistelemällä eri tyylejä tulee mielestäni paras lopputulos ja tämä periaate kyllä näkyy oikeastaan koko asunnossamme 😉 Sopivasti sekaisin kaikkea, mutta silti sulassa sovussa keskenään luomassa yhtenäisen kokonaisuuden &hearts; Olipas taas tosi &quot;hyvin&quot; kiteytetty! 😛 hih!

  1. Kiva, että olen myös muiden sisustusbloggareiden mielestä onnistunut tavoitteessani &hearts;<br />
   <br />
   Rahi on löytö Riihimäkeläisestä sisustusliikkeestä muutaman vuoden takaa 🙂

  1. Kiitos Ida! Ihana kuulla! 🙂 Olen opiskellut AMK tutkinnon Wetterhoffilla artenomiksi. Täysin verrannollinen tutkintoni ei ole vain sisustukseen, mutta paljon toki sitäkin. Koulutus antoi hyvän pohjan työlleni kun lähdin muutama vuosi sitten sisustuksia suunnittelemaan. <br />
   <br />
   Jos aikaisemmat kohteeni kiinnostaa niin ainakin jotain löytyy osoitteesta <a rel="external nofollow" href="http://www.suvisvilla.fi&quot; target="_blank">www.suvisvilla.fi</a> täytyykin jossain vaiheessa muuten lisätä kotisivuilleni kuvia myös täältä omasta kodista 😉

  2. Oletko kuullut suosituksia mistään paikoista missä voisi sisustuspuolta opiskella?<br />
   Hienoja muutkin toteutuksesi! :)<br />
   Sisustuspuolesta kyselen kun itseäni kiinnostaisi lähteä opiskelemaan.

  3. Rehellisesti sanottuna en ole kuullut suosituksia oikein mistään tietystä paikasta, mutta kyllähän noita koulutuksia joka kaupungeissa tuntuu olevan 🙂 Kannattaa goglettaa Sinulle sopivin ja ottaa rohkeasti puhelin käteen lisäselvityksiä varten. Taitaa olla niin usemman vuoden kouluja kuin kurssimuotoista opiskelua tarjolla.<br />
   <br />
   Ihanaa kun sisustaminen on noussut suureen suosioon! &hearts; En ole päivääkään katunut sitä, että yrittäjäksi lähdin 🙂

  1. Kiitos kovasti! Voi kumpa osaisin auttaa 🙁 Pari vuotta sitten sen tosiaan hankin, enkä sen jälkeen ole missään nähnyt. Valkoisia, keinonahkaisia pyöreitä tosin olen katsellut monestikin ja Riviera Maisonilla juuri viikonloppuna yhtä pellavakankaista rahia ihastelin 😉

 4. Tosi ihana, levollinen ja pesämäinen tunnelma, justiin sellanen kun makkarissa kuulukin 🙂 Miten tuo oksan näköinen kuvio on tuossa liukuovessa? Tosi ihana, ihan kun se tulisi ulkoa siihen sellainen heijastuma 😀 On kyllä kaunis makkari &hearts;

  1. Samaa mieltä &hearts; Kyllä tuolla normaalisti varmaan hyvät unet tulee 😉 Ainakin nyt valveilla ollessa on sentään saanut tuijotella edes kauniita seiniä, kun tuntuu olevan fyysinen mahdottomuus tuo nukkuminen 😀 Toivottavasti ei kauaa…<br />
   <br />
   Oksakuvio on lasin välissä valmiina, se on aikas hauska kun tuo efektin juuri sopivasti 🙂 Kiitos kivasta kommentista &hearts;

 5. Mä NIIIIIIIIIN rakastan teidän makkaria!!!! ♥ ♥ Sänky on kyllä niin kutsuva ja kaunis – noi tyynyt!! Olet kyllä niin täydellisesti onnistunut makuuhuoneen laitossa!! Oi ihanuus!!! ♥ Ja kyllä mä suoraan sanottuna kadehdin tuota sängynpeittoa!!! Mutta ei kauheen passeli meiän kissanpentujen temmellys paikaksi 😉 😀

  1. Kiitos kulta!!!! &hearts; Kyllä tuo silkkipeitto on niin ihana! Onneksi tuli hankittua &hearts; Toivotaan, että meilläkään lapset ei menisi sotkemaan, vaikka ehdoton kielto sänkyyn menemisestä onkin… Eriasia vain, että kuinka välillä meitä uhmataan ja yritetään salaa päästä pomppiin yms 😉 Onneksi kurinpito suht hyvin toiminut tähän asti, saas nähdä tuleeko uutta angstia sitten kun vauva saapuu. Rajoja ja RAKKAUTTA! &hearts; <br />
   Juu ehkä parempi ettei kissatalouteen sentään. Siinä saattaisi olla nopeasti kynsittynä arvokas hankinta ;D<br />
   <br />
   Saat joskus tulla nukkumaan mun viekkuun! Hahahaha 😀 &hearts;

  1. Kiitos Jemina &hearts; Arvostan mielipidettäsi, etenkin kun niin teidän talon sisustuksesta tykkään &hearts; <br />
   Cosy Whiten stabiilitapetti (3102268767) hankin sen RTV:stä 🙂

 6. Voi, miten kaunis ja tunnelmallinen makuuhuone! Ihanan pehmeä, niin kuin joku tuolla aiemmin mainitsikin. 🙂 Mieletön kyllä tuo ero entiseen! Ja pukeutumisnurkkaus on niin ihana!

  1. KIITOS &hearts; En muistanut itsekään tarkkaan, että miltä huone ennen näytti. Sitten kuvia sellaillessani alkoi oikein huvittamaan, koska kieltämättä ero on niin suuri. Ja tuo valkoinen lattia tekee jo niin paljon 🙂 Se oli kyllä paras muutos ikinä! &hearts;

  1. 😀 Sille ei oikein ole löytynyt nyt vielä paikkaa 😉 Kodin Ykkösestä hankin sen alkukeväästä. On kyllä ihana! &hearts;

 7. Luxus tässä kyllä toteutuu! Kivasti olet saanut käytettyä tuon vähän hassun tyhjän kulman ja pienen ikkunan edustan!

  1. Kiva kuulla. &hearts; Tuo hassu kulma oli kyllä hassuakin hassumpi, sillä siinä oli alunperin musta laatta lattiassa ja muualla vanha mosaiikkiparketti..??? Ei mitään hajua 🙂 Nyt on sekin nurkkaus päivitetty 😀 Rahi on juuri sopivasti tuon kamalan patterin edessä, joten nyt siihen ei edes niin paljoa kiinnitä huomiota 😉

 8. Ihanan näköinen makuuhuone!! &hearts; Mistä tuo upea rahi on peräisin? Kotiuttaisin meille mielellään samanlaisen 🙂

  1. Suuri kiitos 🙂 Se on Riihimäen Homeberrystä parin vuoden takaa :/ Valitettavasti niitä ei ole sen jälkeen näkynyt, tosin nyt en ole käynyt siellä aikoihin….

 9. Minulla olisi kehitysehdotus teidän kaikkiin huoneisiin. Nostakaa verhotangot ylemmäksi, katon rajaan, niin huonekorkeus näyttäisi korkeammalta. Verhot tietysti pitäisi vaihtaa pidempiin, mutta näin asuntonne saisi näyttävyyttä ja modernia ilmettä.

  1. Ei olisi ollenkaan hullumpi idea jos se olisi mahdollista. Valitettavasti kaikki verhotangot on lähes katon rajassa kiinni, paitsi tuo makkarin pukeutumisnurkkkaus. Se oli tosin laitettava tuolle korkeudelle sen takia, jotta olisi samalla korkeudella makkarin suuremman ikkunan tangon kanssa. Nämä meidän kaikki huoneet on vähän hassuja, kun joka paikassa on vinot katot ja ikkunat sijoittuvat aina vain matalemmille seinille… Verhojen pituus ei olisi ollut ongelma, sillä ne on nyt jo käännetty lyhkäisemmiksi 😉

 10. Kaunis teidän makuuhuone, ja sängynpääty on mahtavan muhkea.<br />
  <br />
  Onko teillä betolux pysynyt hyvin lattiassa? Meillä on laitettu testiksi sitä mosaiikin päälle yhteen huoneeseen, ja palasia on lähtenyt irti siitä kohtaa missä koira hyppää ikkunaan. :/ Muutenkin jos maalia rapsuttaisi vaikka kynnellä niin se lähtisi heti irti.

  1. Anteeksi kun on meinannut jäädä vastaamatta. <br />
   <br />
   Kiitos viestistäsi. Meillä Betolux on pysynyt erinomaisesti eikä ole edes naarmuuntuneet lattiat, vaikka siihen tippunut jo yhtä sun toista terävää. Hieman olen ollut huolissani ruokapöydän tuolien jaloista, mitä etenkin lapset kiskovat lattiaa pitkin, mutta ei niistäkään ole jäänyt mitään. Voisiko johtua hionnasta ja useampaan kertaan maalaamisesta? Toki parketti on muutenkin eri, kuin mosaiikkilaatta :O Enpä osaa oikein mitään tyhjentävää vastausta antaa :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *