Kehysseinää ja Ikean reissua

Pika pikaa nappasin yhden kuvan niistä makkarissamme olleista RM kehyksistä ja lisää paljastan sitten myöhemmin. Edelleen on sohvalla muuttokuormaa, joten vielä ei ole kokonaiskuvaa luvassa 😉 Hyvin nämä kuitenkin sointuu sen takan yläpuolella olevan peilin kanssa samaan tilaan <3

kehykset.jpg

Ikean reissun tein tänään ja vielä viimeisiä juttuja kävin hakemassa, jotta keskikerros ja yläkerta tulisi edes jokseenikin valmiiksi ennen vauvan tuloa. Mukaan lähti verhotankoja, ledivaloja, sisätyynyjä jne. muita oleellisia pikkutarvikkeita. Ostin myös ihanan jalkalampun mikä on todella tarpeellinen tuohon sohvan nurkkaan lukuvaloksi. Nurkka kaipaa sen mielestäni muutenkin ryhdittämään tätä olohuonetilaa. En olisi uskonut Ikeasta lamppua löytäväni, enkä sieltä oikeastaan edes etsinyt, (muualta kyllä) mutta kun tämä tuli vastaan ja hintakin oli edullinen, niin päätös oli helppo tehdä. Blogisisareni OKV Miia ja hänen ihastuttava, myöskin raskaana oleva ystävänsä sattuivat olemaan liikenteessä samaan aikaan. Hauska yhteensattuma! 🙂 En juuri odota Helsingin suunnalla koskaan tuttuihin törmääväni, mutta tutun äänen perusteella en voinut olla heitä bongaamatta 😀 Ikean postaus tulossa pian ja saatte sanoa mielipiteenne lamppua koskevaan asiaan…

Pyhitin tämän päivän oikein itselleni ja pohdiskelin, että taitaa olla viimeisiä hetkiä pitkään aikaan, kun minä olen missään yksin. Tai olihan minulla potkiva masuasukki mukana, mutta anyway <3 Oli kyllä niin hyvä fiilis ja oikein nautin rauhallisesta päivästä lempipuuhassani. Jopa normaalisti aivan super tukala oloni antoi jostain syystä tänään shoppailupäivälle myöden, eikä sen suuremmin ahdistanut tai edes supistanut, vaikka monta tuntia liikkeissä pyörin. Olisikohan tyyntä ennen myrskyä… I hope! 😉

 

suvi1.jpg

Suvi / Suvisvilla - -

6 kommenttia “Kehysseinää ja Ikean reissua

  1. Nyt ne pääsee ihan eritavalla oikeuksiinsa kun on nuo koukut mitä viimeks ei ollut. Ystäväni ottaa meistä perhepotrettia jahka pikkuinen syntyy ja sitten jatkuu mustavalkoteema myös valokuvissa 😉

 1. Sinäkö se olit se ikean tuttu mistä Miiakin kirjoitti! 😀 Hih! Nuo kehykset on niin ihania! Voi että teidän uusi koti on niin ihana &hearts;

  1. Minä minä 🙂 Oli kyllä hauska sattuma! <br />
   <br />
   Kiitos ihana &hearts; Kiva päästä näyttämään koko kuvaa kun saadaan loputkin roinat aseteltua 😉

 2. Nuo kehykset on kyllä niin ihanat!!! Noihin sais aika kivasti potretteja!! 😉 Muistahan rakas napata luksus haaste ♥ Ihanaa iltaa teille ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *