<3 Masuasukki kuulumisia <3

Tänään 36+0 ja tämä mamma on aivan kypsä! Valmis! Ei meinaa enää jaksaa… Huvittavinta, että 4 viikkoa olisi edessä virallista odotusta ja parhaimmillaan 6 jos oikein yliaikaiseksi menisi. Erin tuli viikkoa ennen laskettua aikaa, joten mielenkiintoista miten tämän pikkuisen kanssa käy. Kuluneella viikolla kävin jo Kätilöopistolla makoilemassa, kun kipeitä supistuksia tuli niin tiuhaan tahtiin. Suppareiden välit oli tasaiset 2 minuuttia ja 11 tunnin ajan niitä kesti. Tällöin kätilö oli vielä sitä mieltä, että se on menoa nyt! Yhtäkkiä monen tunnin puuskuttamisen jälkeen supistukset loppuivat kuuman suihkun jälkeen kuin seinään, hassua. Olin todella onnellinen, että pikkunen sai vielä lisäaikaa masussa kasvamiselle ja minä en joutunut olemaan sairaalassa montaa yötä. 

Seuraavana päivänä olojen hieman helpottuessa oli vuorossa vauvan kääntäminen.. niin hän oli vielä siis istuma-asennossa! Melkoisen epämiellyttävä tunne tuo olikin, mutta onneksi kääntö onnistui. Toivottavasti ei itse pyri kääntymään uudelleen 🙂 

Haluan kyllä vielä erikseen mainita, että ompa Kättärillä ihanaa henkilökuntaa! Kaikki hoitajat ja kätilöt olivat todella mukavia ja asiallisen rentoja. Erittäin hyvillä mielin olen taas synnytykseen menossa sitten kun aika on <3

Tässä sitä nyt siispä ollaan ja odotellaan. Viikkoja olisi jäljellä, mutta en meinaa omaa olotilaani enää kestää. Vauvan kääntämisen jälkeen vointini on ollut aivan super ahdistava ja heikko. Menen kohta katki! Katsokaapa meinaan tätä vatsan kokoa! Halkean pian…

vatsa1.jpg

Onneksi lopussa kiitos seisoo ja mitä kaikkia fraaseja tässä pitääkään yrittää muistaa, jotta jaksaisin tsempata. ”Odotus palkitaan”, ”maltti on valttia”, ”tämä on pieni hetki elämästä” jne. Tiettekö, kun ei juuri tässä olotilassa nyt oikein lohduta vaikka onnellinen ja kiitollinen olen 😀

vauvat.jpg

Eikös tämä nyt olisi aikalailla jo samaa kokoluokkaa ellei isompi???

(Pahoittelen tällaisia puolialastomia kuvia, mutta Erinin odotuksesta ei parempia juuri ennen synnytystä ollut ja nyt yritin jäljitellä samaa ihan vertailun vuoksi) Hauska, että mulla on muuten ihan samanlaiset hiukset kuin viimeks 2,5 vuotta sitten! Tässä välissä ne on tosin ollut tummat ja paljon lyhyemmätkin…

 

Ehkäpä tämä auttaa jaksamaan… Erin 2 päivää syntymänsä jälkeen <3

erin.jpg

IHANA, RAKAS lahjanyytti <3

Tällaisia kuulumisia täällä… Seuraavaksi tiedossa taas sisustusta! 😉

suvi1.jpg

30 kommenttia “<3 Masuasukki kuulumisia <3

 1. Täällä yritetään kans muistella noita &quot;kivoja&quot; fraaseja kuinka lyhyt aika se odotus loppujen lopuksi on ja se palkitaan jnejne.. Ei vaan meinaa jaksaa olla mitenkään päin kun laskettuun aikaan viikko ja mulla vauva oleskellut toooosi alhaalla jo kuukauden, ja tuntuu ihan kamala paine. Sullakin näyttäis kyllä masu olevan aikas alhaalla :)<br />
  Tsemppiä loppuviikkoihin tai päiviin, kohtahan se odotus todella palkitaan!:D

  1. Ymmärrän niin hyvin tuon tunteen, I feel u 😉 Hoh, aika kultaa muistot, mutta pakko sanoa, ettei tätä paksuna oloa tule ikävä :D<br />
   <br />
   Paljon tsemppiä myös sinne! Sulla ei oikeesti oo enää kaukana 🙂

 2. Oi sun masu on kasvanut hurjasti viime näkemältä! oijoi, ihanaa!!! ♥ Pienen hetken päästä jo pääsette pusutteleen uutta rakasta!! Ja onneks ne supistukset oli vaan ohi meneviä, niin saa pieni kasvun aikaa vielä. Mutta ihanaa, kohta on h-hetki lähellä!!!! ♥ ♥

  1. On kyllä ihana palkinto päästä tapaamaan hänet, kuka siellä nyt on jo piiiiitkääään majaillut &hearts; Jos ei pian tule, niin mikä on vatsani koko muutamien viikkojen päästä!? :O

 3. Jaksamisia viimeisille viikoille, pian pääset tapaamaan masuasukkisi ♡ Ehkäpä kolmen viikon päästä…

  1. Kiitos! Toivotaan, että tämä tulisi ennen Erinin aikaa 😉 Ihanaa kyllä, kohta alkaa taas vauvantuoksuinen arki &hearts;

  2. Niin on! Tämä on valtava! Olen valtava! 😀 <br />
   Hyvin sanottu, että päiviin, ei mielellään viikkoihin 🙂 <br />
   Kuulemma kerran vielä kääntävät jos on takaisin istumaan mennyt. Jos ei se sitten onnistu tai jostain syystä taaskaan pysyisi, niin perätilasynnytys edessä. Hieman olin kauhuissani tästä! Toiskertalaiselle ei kuitenkaan kuulemma sectioita tässä tapauksessa tehdä. Jännitysnäytelmää siispä kerrakseen 😉

  3. Mulla on nyt jo niin valasolo vaikka viikkoja on vasta 26 ja risat!:D<br />
   Apua mä en varmaan uskaltais synnyttään perätilassa!Eikö siis pääse leikkuriin tuossa tapauksessa vaikka haluis?! <br />
   No toivotaan että vauveli pysyy nyt oikeinpäin siellä!:) &hearts;

  4. Meikäläisen tapauksessa kun on kerran alateitse synnyttänyt ja kaikki meni hyvin, niin ei kuulemma harkita edes sectiota vaikka vauva perätilassa olisikin. Vain jos jokin menee pieleen, mutta ei muuten. Kätilöopiston sairaala on kuulemma vieläpä oikein erikoistunut perätila synnytyksiin, kertoi yksi kätilöistä. Näki varmaan kauhistuneen ilmeeni 😉

 4. Apua mikä massu! &hearts; Ihanainen vaavi siellä köllöttelee, paljon jaksuja viimeisille metreille! Ei paha enää!

 5. Ihana masu! Ja näyttää tosiaan ainakin samankokoiselta kuin tuo juuri ennen Erinin syntymää, ellei isommalta. 😀 Eri mallinenhan tuo masu näyttää myös olevan. :)<br />
  <br />
  Tsemppiä, viikon päästä vauveli olis jo täysiaikainen!

  1. Kiitos 🙂 Viikko kuulostaisi sellaiselta ajalta minkä kanssa pystyisin vielä elämään. Ehkä tätä oloa verottaa myös tuo unettomuus, kun tuntuu olevan fyysisesti mahdotonta nukkua saatika löytää hyvää asentoa 😉

  1. Niin on! 😀 Jotenkin varmaan kohtu melkoisen edessä, kun raskaus nyt ja viimeksi näkyi jo heti ekoina viikkoina 😉

  1. Yritän 🙂 Eipä tässä muukaan auta. Melkoista hengen haukkomista alkaa jo olla, kun tuntuu että sekin on sellainen asia mihin täytyy oikein keskittyä… hapensaanti meinaan 🙂 Aikamoista puhinaa on ihan perus hengitys ja kyllä ollaankin mieheni kanssa naureskeltu että viimeisistä viikoista on hot mamamainen hohto kaukana 😉

 6. No JÖSSES!!!!! 😀 Ymmärrän jokaisen valituksen sanan, sattuu aivan omaan selkääni kun vain katsookin noita sun kuvia! Ja mulla ei ole sentään kuin muutaman tänään ahmittu muffinssi mahassa! 😀 Tsemppiä nyt kovasti ja koitahan jotenkin löytää positiivisia juttuja viimeisistä viikoista, että jaksat. Esim. ajattele miten täydellistä, että saat vielä muutaman viikon olla haistamatta kertaakaan kakkavaippaa yms! 😉

  1. 😀 Samanlaisa kommenttia sain Facebook kavereilta, et kuinka pysyn enää ees pystyssä. Näytän absudilta 😀 Tiedän!!! 😀 :D<br />
   <br />
   Kakkavaipan valitsisin saman tien jos pääsisin oloistani eroon 😉 No problem, mutta kiitos piristyksestä 😉 Ainahan ihminen on sellainen, että haluaa sitä mitä juuri nyt ei ole (tai minä ainakin, vaikka osaankin elää myös hetkessä ja nauttia). Sitten kun meidän baby laskeutuu, huutaakin yöt läpeensä ja mun tissit tihkuu maitoa, niin varmaan juolahtaa mieleeni silloin, että ai kyllä oli vielä helppoa kun oli vaavi mahassa… näinhän se menee 😉 Siksi painankin tämän nykyisen ahdistuksen tarkasti mieleeni 😉

 7. No huh, johan onkin mahtava massu! Varmasti on tukalaa, kun paljon pienemmän kumpareenkin muistan tehneen olon melkoisen ähkyväksi. Kuinkahan paljon nahka vielä voi venyä ennen kuin pamahtaa? Itselläni oli vauva tosi ylhäällä lähes loppuun asti ja aina kun kumartui, tuli syödyt sapuskat takaisin suuhun, toivottavasti vältyt siltä, koska sun maha näyttää olevan melko alhaalla. Onneksi helpotus on takuuvarma kun vauveli putkahtaa maailmaan. Voimia ja tsemppiä!

  1. Tuota samaa olen miettinyt, että kuinka paljon vielä mahtaakaan venyä!? Apuva. Onneksi ihoni on paksua laatua, niin ei ole raskausarpia. Ei juuri mustelmiakaan tule koskaan mistään, eli olen kyllä onnekas. Voisin vain kuvitella, kuinka tähänkin vatsaan voisi olla näin suuresta venytyksestä isot jäljet nahassa.<br />
   <br />
   Mulla on molemmat vatsat olleet tosi alhaalla aina, ei juuri ole ylempänä edes käyneet. Tuntuu, että joutuu oikein roikottaan 😉 Eipä tosin olisi kivaa tuokaan, et tulis ruoat ylös. Kaikenmaailman vaivoja sitä voikaan naisilla tämän myötä olla 🙂 Onneksi kaikki on sen arvoista &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos paljon &hearts;

 8. Minusta mahasi on kaunis ja siro, niinkuin sinäkin 🙂 turhaan valtavaksi &quot;haukkuvat&quot;!! Itselläni oli samanlainen mutta oloni oli kyllä ihana ja hyvä ja kiitollinen loppuun asti. Tosin vältyin supistuksilta ja suuremmilta vaivoilta. Tsemppiä loppumetreille! Tosi kaunis ja hehkeä olet, sekä sinä että ihana vatsasi..ainakin kuviin on tällainen vaikutelma tallentunut! 🙂

  1. Voih kiitos, mutta kyllä tästä nyt on jo sirous kaukana 😉 Ihanaa aikaa oli se kun vatsa oli kaunis, pieni ja näkyvillä, mutta ei tiellä. Ei ahdistanut ja happi kulki. Aina ei edes muistanut odottavansa kun pystyi yötkin nukkumaan. <br />
   <br />
   Kiitos kovasti &hearts; Ihana kuulla, että blogin välityksellä on tullut positiivinen kuva, sillä sellainen omasta mielestäni olenkin. Pyrin hyvään fiilikseen ja toivon sitä samaa kaikille muille. Hyvällä saa hyvää &hearts;

 9. Ihana masu! :)<br />
  Voimia kovasti loppuodotukseen! :)<br />
  Täällä on alle 2 viikkoa laskettuun! Tunteet ovat aika samanlaisia siis 😉

 10. ISO I-S-O VALTAVA!! 😀 Ja toi sun selkä, ai ai omaa selkää sattuu kun katsookin ;D Voimia loppuodotukseen!

 11. Ihana Erin Joka Sotkee Aina Kaiken &hearts; Tuossa vauvakuvassa hän on jo ihan itsensä näköinen &hearts; Haleja &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *