Pukeutumisnurkkaus <3

Pukeutumishuoneeseen ei vain ollut mahdollisuutta, joten tällä mennään. Tykkään PALJON <3 Paljastan nyt pieniä yksityiskohtia ja myöhemmin koko kokonaisuuden 🙂 Onko yllättävää, jos kerron, että täälläkin oli edessä vaikka mitä jätesäkkiä ja lelukassia vielä toistaiseksi? 😉 Kaikki siispä aikanaan…

Ehkäpä nämä kurkistuskuvat herättävät kuitenkin jo kiinnostuksen? 😉 Ihanan naisellista!

3.jpg2.jpg

Hyllykköön tulossa vielä ledivalaistus 🙂4.jpg1.jpg12.jpg11.jpg10.jpg13.jpg6.jpg9.jpg8.jpg7.jpg5.jpg

suvi1.jpg

13 kommenttia “Pukeutumisnurkkaus <3

  1. Voi kuolen kateudesta &hearts; Aivan ihana! Mikä se lasinen hyllykkö on missä sulla oli kenkiä ja laukkuja?

  2. Kiitos ihana &hearts; Turha noita kaunottaria on kaappien kätköihin jemmata kun voivat esilläkin olla 🙂 Ihan ikeasta on lasivitriini, nyt en nimeä osaa sanoa tähän hätään. Jos et löydä, niin tarkastan sen sulle 😉

    1. Kiitos &hearts; Onneksi olin postannut tämän valmiiksi, makaan meinaan juuri Kättärillä. Tarkkailussa joudun supistusten takia olemaan, kaikki kuitenkin hyvin. Vielä yhtenä kappaleena 😉

  3. oi miten ihania tisuliineja laatikko täynnä! nehän nyt ainakin tarvii näyttää, eiks olis voinut laittaa hengariin… kenkiä on kuin kaupan hyllyllä, onks toi vaaleanpunainen korko irtoomassa? hesalaistanut olet selvästi, kättärit ja kaikki. siispä odottelemaan uusia postauksia.

  4. Oih, mitä ihanuutta &hearts; Täällä yksi kateudesta vihreä! Ihanaa naisellista glamouria! Jään odottelemaan mitä tuleman pitää&hearts;

    1. Kiitos &hearts; Nyt kun kengät on itsellekin näytillä, niin ei tule ostettua uusia, kun on helppo muistaa mitä on jo olemassa. Kyllä noista pitäisi jotkut aina sopia teemaan kuin teemaan, joten hyvä syy olla nyt taas hetkeen hankkimatta uusia… En ole raskausaikana juuri tuota shoppailua harrastanut muutenkaan, paitsi sisustusostoksissa tietty 😉

    1. Kiitos kulta! Ihanaa saada tämäkin huone joskus tyhjennettyä kaikesta ylimääräisestä. Sitten vasta pääsee kunnolla oikein fiilistelemään luxuksenomaista makkaria &hearts; Sitä olen ainakin yrittänyt tänne luoda 😉 Tykkään kyllä kovasti itsekin, tämä taitaa olla se minunkin lempparini mridän talosta &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *