YSTÄVÄNI <3

Ystävyys on ajatonta, ystävyys on rajatonta. Ystävien kesken murhe muuttuu ilon kyyneliksi ja arjen harmaus vaihtuu juhlahetkeksi. Kiitos ystävyydestä RAKAS Jennini! <3

Haluan esitellä teille ihanan ystäväni suuri sydämisen, super sydämellisen juhlablogin, missä myös rakas pikkuneitini komeilee <3 Erin pääsi nauttimaan ihan parhaasta päivästä Jennitädin luona 😀 😀 😀 Lämpimästi suosittelen selailemaan myös hänen muita ihania blogipostauksia ja värikkäitä vinkkejä arjen piristykseksi 😉

*klik* JUHLAHUUMA 

erinmaalaa.jpgerinkollaas.jpgIMG_3052_Fotor.jpg

Tämän maitohymyn myötä toivotan kaikille mukavaa perjantaita!

Vain Elämää alkaa! 🙂

suvi1.jpg

6 kommenttia “YSTÄVÄNI <3

  1. Niimpä! 😀 Oliskohan meidän neiti oppinut nyt jopa hieman siistimmäksi, kun ymmärtää jo puhettakin 😉 &hearts; Voi olla ei sotkis kaikkia F:n leikkejä… saattais onnistua jopa yhteiset leikkihetket. Tullaan jokin kerta kokeileen 😉

 1. Näihin vuosiin on mahtunut niiiiin paljon iloa, naurua ja niitä &quot;I didn´t know they had animation team on the beach&quot; (NOLOJA) hetkiä ;D ♥ Mutta parhainta on ollut rakkaus, jota ollaan jaettu yhdessä. Olet rakas ja oon kyllä niin kiitollinen joka päivä siitä, että olet mun elämässä ♥ Ja tänä päivänä saan olla kiitollinen sun kautta paljon muustakin, Erin, tuleva rakas ja monet muut ihanat ihmiset mun elämässäni. (kuten mieheni 😉 Alan jo kyynelehtiin kun tätä kirjoittelen. ♥ ♥<br />
  <br />
  Oli ihanaa saada Eriniä päiväksi ja teidän lapset on aina tervetulleita meille hassuttelemaan, palloilemaan ja herkuttelemaan! ;D Juuri pihasiivouksen aikana muuten löytyi Danin pallokin! 🙂 <br />
  <br />
  Olette rakkaita ♥ Ihanaa viikonloppua koko perheelle!! ♥ uuuu, ja mä niin ootan et saadaan noi ihanuus taulut seinälle!!!!! Ne on niiiin VAU!!!! ♥

  1. Niin on mahtunut paljon! &hearts; Oikein käsi tärisee päiväteetä hörppiessä kun luen tätä sun tekstiä… kohta varmaan alkaa alahuulikin väpättään mukana 🙂 Voi meitä 😀 😀 :D<br />
   <br />
   Mielettömän huikeita muistoja mitä vaalin aina ja ikuisesti &hearts; Ihan parhaita hetkiä elämässä on koettu nimenomaan yhdessä! &hearts; Muutamat parhaudet on otettava uusiksi kunhan nämä lapset hieman kasvavat 😉 EGYPT!!! &hearts; 😀 <br />
   <br />
   Rakastan sua, kohta kyynelehditään taas yhdessä! &hearts; Viimeistään vaavin laskeutuessa 😉 Toivottavasti ehdittäis näkeen jo kyl ennenkin jos ei baby viel ookaan tulos! Next week maybe!? Ihanat v-loput ja terkut sinne, sekä tämäniltaisille juhlioille. Harmi kun en pääse paikalle :/

 2. &hearts; x MILJOONA! Jenni on kyllä niin hyvä ystävä, että oksat pois! Olet onnenlikka, että on tuollainen ystävä !!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *