Yläkerran marokkohenkistä käytävää

Vielä ei missään nimessä valmista täälläkään, mutta sinne päin 🙂 Puolet käytävästä täynnä pahvilaatikoita ja jätesäkkejä…

Tilan valaistus on kaunis näillä vanhoilla valaisimillani (2kpl, joista sain nyt kuvattua vain toisen), jokseenkin kamera nappasi kaikki kuvat hyvinkin keltaisina, kun jotain yritin ylimääräistä kiireessä taas säheltää. Ihan huvikseni lähdin testailemaan kaiken maailman kuvankäsittelytoimintoja ja käsittelinkin kuvat aivan yli. Tämän enempää totuudesta en siispä vielä halua paljastaa 😉 Kunhan valmista tulee täälläkin niin julkaisen sitten myöhemmin lisää 🙂

4.jpg1.jpg3.jpg5.jpg2.jpg

Mukavaa alkanutta viikkoa! Itselläni superkiireinen sellainen tulossa… Eiköhän tämä taas pian tästä 😉

suvi1.jpg

24 kommenttia “Yläkerran marokkohenkistä käytävää

 1. Valaisimista en tykkää ollenkaan, matto on ok. Mutta mikä on sitä marokkoa, värit??? Itselleni marokko sanoo mausteisia värejä, erilaisia muotoja en valitettavasti löydä sitä tästä, no ehkä kynttilälyhdystä vähän.

  1. Samaa ihmettelen kuin Lottamaria edellä. Kattovalaisimet eivät ainakaan Marokkoa tuo mieleen, ei myöskään tilan värittömyys. Kun haluat kaiken olevan valkoista, ei kannata haaveilla itämaisista fiiliksistä. Aina ei voi onnistua.

  2. Marokkoa on peili, matto, sekä lyhty. Marokko voi tarkoittaa meille eriasioita. Itselleni se tuo juurikin mieleen tietynlaisen muotokielen, eikä niinkään värejä

  3. Itämainen fiilis voi välittyä myös ilman värejä, itselleni ainakin 🙂 Minulle marokkohenki ei tuo mieleeni mitään väriloistoa, vaan erilaisia pyöristettyjä muotoja.Vielä ei tosin ole edes valmista, mutta pikkuhiljaa 😉 Valaisimet eivät olekaan marokkoa, mutta ne sopivat hyvin tilaan.

  4. Puhelin heitti kommentointiboxistani ulos ja vastaus jäi kesken… samalla pätkäs myös ajatus 😀 Oli miten oli, niin oikeassa olitkin siis täysin siinä, että valaisimet eivät taas ole marokkoa 🙂 Silti ne ei riitele tilassa ja jäivät siihen kun hyvin sopivat.

 2. Toivottavasti kaikki hyvin siellä. Eikös laskettuun aikaan ole vielä useampi viikko, ainakin jos luin aiemmasta postauksestasi oikein? Otahan rauhallisesti, vauva on tärkeämpi kuin vauhti. Onnea jatkoon!

  1. No niin ja nyt jäänyt kommnetteja mihin en ole muistanut vastata :(<br />
   <br />
   Kiitos kovasti 🙂 Totta viserrät!

 3. Jänniä nämä kommentit siitä että on epäonnistuttu jonkun tietyn tunnelman löytämisessä, eihän kaikesta toki voi tykätä tai olla samaa mieltä, mutta jos joku on sisustanut tilan tietyn henkiseksi ja itse löytää ne asiat siitä niin eipä siinä kellään pitäisi olla nokan koputtamista. Toki blogin pitämisessä on varmaan varauduttava siihen, että tulee negatiivista kommenttia, monesti vaan ärsyttää sun puolesta kun jotkut kommentit on niin idioottimaisia… Mutta tosi ihanasti ja asiallisesti jaksat kaikille vastata, itse en varmaan pystyisi. :D<br />
  <br />
  Mutta jos siis nyt itse aiheeseen, eli mulle tulee ensimmäisenä marokkolaisesta tyylistä mieleen myös värit ja vähän ihmettelinkin kun sanoit sellaista tyyliä tulevan kun kuitenkin halusit valkoisen kodin. Mutta nyt ymmärrän paremmin, eli kyllä juuri tuo matto ja lyhty tuovat mieleen Marokon ja värit sointuvat hyvin muuten teidän kotiin! Olisi kieltämättä ollut aika erikoista jos muuten on valkoista ja vaaleita sävyjä ja sitten yksi värien ilotulitus tuolla nurkassa. 😀

  1. Blogin pitämisessä nimenomaan on varauduttava siihen, että kaikki kommentit eivät ole kivoja tai positiivissävytteisiä, saatika edes asiallisia. Aika tarkan linjauksen olen nyt ottanut, koska en halua antaa asiattomille kommenteille palstatilaa. Muutenkin tuntuu siltä, että jos päästän jonkin todella negatiivisen kommentin läpi niin se luo niitä lisää. Huono energia saa vallan ja lähtee kasvamaan, antaa muillekin luvan haukkua tai mennä henkilökohtaisuuksiin. Kuitenkin bloggauksessani on tarkoitus kirjoittaa mukavaan sävyyn ja pitää ns. hyvänmielen blogia. Eriävää mieltä saa toki olla ja se on selvä, että pitääkin olla, eihän kaikki missään nimessä mieti asioista samalla tavalla. Lähinnä se on se juttu, että millä tavalla asiat tuo ilmi ja kuinka &quot;kauniissa paketissa&quot; 🙂 En minä odotakaan, että kaikki vaan kehuisivat ja ylistäisivät vaikka sellaisia kommentteja onkin mieltä lämmittävää toki lukea. Kritiikinkin voi kuitenkin antaa hyvässä valossa ja sellaista taas arvostan, jos lukija kokee sen tarpeelliseksi. Asiallinen keskustelu ja eri näkemysten vaihtaminen on ok kun kaikki sujuu hyvässä hengessä. Ei tämä turhan vakavaa ole. Kyse on minulle rakkaasta harrastuksesta, eli bloggaamisesta, jossa toki joudun alttiiksi arvostelulle. Toivon tottakai, että se arvostelu koskee silloin blogini sisältöä, eikä minua tai perhettäni. Joskus tosin toivon, että kaikkea kirjoittamaanikaan ei otettaisi niin vakavasti, sillä melkoista tajunnanvirtaahan tämä välillä on. Ei ole aina aikaa moneen kertaan tarkistaa omaa tekstiä ja miettiä, että mitenhän joku tuonkin nyt ottaa. Osasinkohan ilmaista asian oikein, kun kirjoittaessa ei näe tai kuule äänen painoja? Sen takia käytän paljon hymiöitä, silmäniskuja ja sydämiä koska pieni pilke silmäkulmassa minä täällä ruudun toisella puolella aina kirjoittelen 😀

  2. Se on varmasti hyvä ottaa sellainen linja, ettei päästä mitään asiattomuuksia läpi. Koska kuitenkin loppupeleissä itselle näitä blogeja varmasti ensisijaisesti tehdään, vaikka toki myös lukijoita huomioidaan mutta pitää sen tunnelman pysyä sellaisena, kuin itse toivoo. Täällä netissä on vaan niin helppo nimettömänä huudella kaikenlaista… Onneksi toki jos ihan kunnianloukkaukseen tai uhkailuun asti mentäisiin, niin poliisi pystyisi kirjoittajan selvittämään. Ja jos jotain lukijaa ärsyttää niin pakkoko sitä on käydä lukemassa. 😉 Monet tosin varmasti haluavat tahallaan provosoida, yleensä taustalla on varmaan jonkinlainen kateus. Mutta se on hyvä jos sellaiset kommentit osaa jättää omaan arvoonsa eikä kiinnitä niihin sen enempää huomiota. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *