Keittiötä

12.jpg

Kodin sydän… vai miten se sanonta nyt menikään. Vielä hieman keskeneräistä on lähinnä etenkin valaistuksen osalta, mutta pikkuhiljaa olen alkanut jopa tykästymään tähänkin talon kolkkaan. Alkuun en voinut sietää tuota kulmamallista hellaa, mutta valkoisen lattian ja ihanan Pappelinan Sveamaton myötä se ei enää ole ollenkaan niin paha. Olen jopa oppinut jollain tavalla ihan tykkäämäänkin siitä 🙂

8.jpg

Keittiön kaappitila ei todellakaan ole runsaimmasta päästä. Nyt jääkappi/pakastin yhdistelmän päällä on hieman sekalaista tavaraa. Sinne olisi tarkoitus hankkia siistit, kannelliset säilytyskorit jahka kerkiän.

Octot on ihania! Tämä keittiön pöydän päällä oleva Octo lunasti heti paikkansa. Vielä olen vain huolissani tuosta toisesta samanmoisesta, mille en sitten löytänytkään paikkaa, kun ne yhtäaikaisesti hankin 🙁

14.jpg7.jpg

Lasisten yläkaappien sisään on tulossa ledivalot. Samoin kuin vastapäätä olevien kaapinovien päälle.

4.jpg1.jpg5.jpg

SVEA <3 Yksi niistä kolmesta jotka huushollistamme löytyvät 😉 Super helppohoitoinen lapsiperheessä ja etenkin keittiötiloissa, suosittelen!

10.jpg

Joku ehkä muistaa nämä suuret aterimet Hämeenlinnan kodistani 🙂 Tykkään niistä edelleen <3

13.jpg9.jpg11.jpg

Nämä Kenwoodit oli ihan huippuhankinnat! Jos jokin menisi rikki, niin ostaisin edelleen samaa merkkiä. Kauniit ja käytännölliset, laadukkaat kodinkoneet <33.jpg

Kahvipurkki varmaan jää ja tuo teekippo ehkä myös kun olen niin kova lipittämään teetä pitkin päivää. Jos ei tuolle toiselle lasikipolle löydy jotain päivittäisessä käytössä olevaa elintarviketta, niin joutaa kaappiin piiloon. Nyt siellä on mieheni kuivatut chilit, mitä vanhempani kasvattavat pihallaan. Tuovat aina tullessaan tuliaisia 🙂

Usein keittiössä sorrutaan liikaa siihen, että esillä on kaikkea ja se luo heti epäsiistin vaikutelman. Mielestäni pöydillä ei tarvitsisi olla muuta kuin kahvin & vedenkeitin ja leivänpaahdin, jos sitä päivittäin käytetään, kuten meillä. Työskentelytelytilaakin jää näin ollen enemmän.2.jpg6.jpg

Tämäkin koristehärpäke etsii vielä paikkaansa, mutta on toistaiseksi saanut nököttää keittiön kulmassa.

 

Muistin virkistämiseksi tässä hieman muutoskuvaa, vaikkakin pelkkä siivous jo auttanut toki asiaa. Lähinnä vain tuosta kuvasta kuitenkin kiva katsoa muutosta etenkin lattian ja pöytätasojen suhteen. Pienillä jutulla mielestäni aika huikea ero koko keittiön tunnelmassa.

15.jpg

Onpas ollut taas niin härdellipäivä etten aiemmin ole koneelle päässyt. 

Sänkyä kohden pitäis kait yrittää hipsiä, vaikka en juuri enää ole monen tunnin unia öisin nukkunutkaan. Väsymyksestä huolimatta ei nukkumisesta tule yksinkertaisesti mitään. Vauva potkii, usein kovaakin. Olo on ahdistunut, tukala, epämiellyttävä ja painava. Supistaa. Mikään asento ei ole hyvä ja kun ei vain tule uni silmään. Varmaan tuttu tunne myös teille muille äideille jos muistatte omilta raskausajoiltanne tämän “ihanan” viimeisen kolmanneksen 😉 Kaipa tämä on luonnon tapa valmistaa äippä taas vauvan tuloon ja yösyöttöihin jo valmiiksi.

Kauniita unia myös muille yökukkujille! <3

suvi1.jpg

24 kommenttia “Keittiötä

 1. Ihana muutos -hyvältä näyttää! Haaveilin tuosta samasta kahvinkeittimestä aioinaan mutta blogiyhteistyön merkeissä kotiin kantautui toinen 🙂

  1. Kiitos, ihan jees siitä tuli ja vielä kun kaikki tavarat löytävät paikkansa :)<br />
   <br />
   On ollut kyllä ihanat vempaimet ja muotoilultaan sellaiset ajattomat &hearts; Ei kyllästytä!

 2. Ihana tuo välitilan tiililadonta, iskee omaan silmään 🙂 Muutenkin tosi kivan näköistä ja tavaraa esillä hillitysti. Itsellä olisi se projekti edessä (tai periaatteessa menossa), että tarttis keksiä noi keittiötasot jonkun näkösiksi ja päättää mitä on esillä ja mitä kaapissa. Vähän on vielä keittiöön kuulumatonta tavaraa muuton jäljiltä, mutta niin vähän onneksi, että yleisilmettä pystyy kuitenkin jo rakentamaan. 🙂

  1. Tiili on kiva. Se mikä minua hieman pistää silmää on se että tiililadonta on ihan vitivalkoinen ja keittiön kaapistot jostain syystä ennemminkin luonnonvalkoiset..<br />
   <br />
   Tiedän tunteen, ei näitä meinaan hetkessä pureta… näitä kaikkia muuttotarvaroita siis. Muutenkin menee se tietty aika, ennen kuin kaikki löytää paikkansa ja ennen kuin koti on ns. valmis :)<br />
   <br />
   Tsemppiä sinne! &hearts;

  1. Kiitos Mindy! <br />
   <br />
   Jos olisin itse suunnitellut, niin keittiö olisi erilainen, mutta ihan kiva se on nyt noinkin 🙂 Sopii sinänsä talon ja meisän sisustuksen tyyliin; kaapit ovat modernit, mutta tasot ja muotoilu maalaishenkeen menevää…

 3. Hei!<br />
  Kaunista. 🙂 <br />
  Tuli mieleeni, että tuohon avohyllyn paikallehan mahtuisi toinen rivistö tuollaisia lasiovikaappeja, ja kaappitilaa tulisi tuntuvasti lisää. Vai olisiko seinä sitten liian täysi ja tukkoinen…? Varmaan olette jo asiaa miettineetkin. :)<br />
  Jaksamista viimeiseen raskauskolmannekseen!

  1. Voi kiitos! <br />
   <br />
   Hyvä idea ehdottomasti, mutta olet oikeassa tuossa tukkoisuudessa. Valitettavasti toinen samanmoinen kaapisto vetäisi koko minimaalisen keittiön aivan tukkoon. Onneksi laajensin tuonne olohuoneen puolelle säilytystilaa, joten periaatteessa meidän pitäisi jotenkuten pärjätä. Enpähän ainakaan voi ostaa enään yhden yhtä kippoa tai kuppia 😉 Siinäpä haastetta kerrakseen :/<br />
   <br />
   Kiitos paljon toivotuksista &hearts;

 4. Kerrassaan upea tuli. Ihanan valoisa &amp; raikas. Ja tuo valaisin on ihan huippu. :)<br />
  Kyllä sinä sitten osaat.<br />
  Ihanaa viikonloppua 🙂

  1. Kiitos Anne! Kauniisti sanottu &hearts;<br />
   <br />
   Samoin, ihanaa viikonloppua 🙂 (nyt vasta tajusin, että tosiaan… on viikonloppu) 😀

  1. Kiitos suvi tuuli. <br />
   Ihana tietää, että siellä ruudun toisella puolella on seuraajia, muuten olisi melko tyhjää ja turhaa blogia kirjoitella 😉

  1. Moikka!<br />
   <br />
   Hämeenlinnalainen sisustusliike HOME niitä myi Palokunnankadulla olevassa liikkeessä parisen vuotta takaperin. En osaa sanoa olisiko missään muualla :S

 5. Keittiö on kokenut niin hienon muutoksen, näyttää ihanan raikkaalle teiän käsittelemänä!! 🙂 Ja ai että toi octo, on se vaan kaunis, vaikkakin en ennen sille lämmenny, niin nyt oon myyty! 😀 Harmi vaan ettei istu meille niin millään. 🙁 Ihanaa lauantaipäivää &hearts;

  1. On kyllä huomattavasti raikkaampi olemus :)<br />
   <br />
   En yhtään ihmettele, että miksi olet lämmennyt 😉 hih!<br />
   <br />
   Samoin! &hearts;

 6. Kaunis muutos pienillä jutuilla! Meillä myös valkoiset Kenwoodit käytössä sekä kotona että saaressa :-)<br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua!

  1. Kiitos! Ei siihen aina paljoa vaadita, jotta yleisilme muuttuu. Toki tuon lattian tekeminen oli ns. iso homma, mutta se oli aivan ehdoton. Koko asunto näyttäisi täysin erilaiselta, vaikka kaikki muu olisi samanlailla kuin nyt jos lattia olisi edelleen tuo vanha. Ei saisi tästä kodista silmääni kaunista tekemälläkään 😉

 7. Onpa kaunis muodonmuutos. Keittiöstä on tullut ihanan raikas ja nyt kun värimaailma on simppelimpi ja modernimpi, niin tuo uuninurkkaus ei lainkaan haittaa. Päinvastoin! Nyt se tuo kodikkuutta keittiöön. Ysäri tuli mieleen enemmän silloin kun lattia ja tasot riiteli keskenään ja uuninurkkaus yhdistettynä siihen kokonaisuuteen ei ollut mikään ilo silmälle. Oon todella ihastunut kaikkiin muutoksiin, mitä kodissanne on tehty. Oot lahjakas sisustaja! 🙂

  1. Kiitos, hyvin kiteytetty! 🙂 Nimenomaan ysäri oli se mitä tämä talo edusti ja nyt päivitetty tähän päivään &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos myös kauniista kehuista, lämmittää mieltä!<br />
   Aurinkoista lauantaita!

 8. Kylläpä näyttää kivalta! Kun viitsii nähdä vaivaa, saa vanhastakin omansa näköistä. Onnea hyvästä lopputuloksesta! <br />
  <br />
  Kiitos vielä kerran matosta, tuossa se eteisessä nököttää paikallaan. Kiva, kun näin kierrättämälläkin onnistuu tekemään löytöjä! Toisen roska on toisen aarre, vai miten se nyt taas menikään… ;0) Voihan paksusti! :0) Palataan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *