Valmis WC esiteltäväksi

12.jpg11.jpg8.jpg

Tämä on nyt se Primavistapinnoitteilla ruiskutettu vessa, mistä minulle on tullut PALJON kyselyitä niin blogin, kuin Facebookin puolelle 🙂 Suunnittelin kyseiselle yritykselle myös sen värikartan muutama kuukausi takaperin ja juuri heidän sivuilla vieraillessani huomasinkin, että ovat julkaisseet valitsemani värit, sekä muutaman kuvan vessastamme ennen ja jälkeen. Heidän blogin ja meidän wc:n löydät täältä. Olen kyllä edelleen oikein tyytyväinen ja etenkin nyt kun pinnoitettu tila on somistettu ihanan naiselliseksi tuoksuineen kaikkineen <3

 

9.jpg

Vieläkö muistatte tämän? https://suvisvilla.casablogit.fi/lue/2013/10/uusia-hankintoja-pinnoitettuun-vessaan

Oli miten oli, mutta nyt on uudet pyyhkeet hankittuna naulakoihin 🙂 Laitan ne esille vasta loppuviikosta, kun saadaan täällä suursiivous tehtyä <3

6.jpg

 

Ihana, ihana Chilewichin mattokin on löytänyt paikkansa lattialta <3 Tämä oli aivan huippuhankinta!4.jpg

Ei muuten enää ole niin silmiinpistävän valkoinen tuo vessa nyt kun se on somistettu tarpeellisilla tarvikkeilla. En lähtenyt kuvia varten muuttamaan/poistamaan mitään, vaan ajattelin näyttää mahdollisimman totuudenmukaisen tilanteen nykyhetkestä, siksi myös lasten korotusjakkarakin sai jäädä, sekä ne kamalat, värjääntyneet pyyhkeet! 🙂

20.jpg

Kauniisti hohtava pinta 🙂

 

3.jpg

Tämäkin RM teline löysi nyt paikkansa. Se onkin kuin tehty tuohon lavuaarin viereen <3

19.jpg10.jpg

 

Kurkistetaan nyt sitten vielä kaappeihinkin, kun monesti tulee kysymyksiä, että mitä säilytän missäkin 🙂

13.jpg1.jpg7.jpg17.jpg16.jpg15.jpg14.jpg18.jpg

Siinä täysin koskemattomana kaappien sisältö sen jälkeen kun tavarat pikaisesti paikoilleen laitoin. Pieni inventaario saattaisi edelleen olla paikallaan, niin paljon noita pulloja on kertynyt mikä mihinkin “ongelmaan” 😉

 

Loppuun vielä tämä, nyt saa nauraa! 😀 Tällainen bloggari täällä kotona häärää 😉 On tuossa jonkin verran matkaa taas takaisin omiin mittoihin 😀 Ainakin olo on VALTAVA rv 34+3!

2.jpg

suvi1.jpg

23 kommenttia “Valmis WC esiteltäväksi

 1. Niistä laikullisista pyyhkeistä vielä. Itselläni on käsi- ja kasvopyyhkeissä samoja ongelmia. Kylpypyyhkeessä ei ole koskaan ollut laikun laikkua vaikka siihen kuivaan kotona värjätyt hiukseni aina pesun jälkeen, joten hiusvärejä en syyllistäisi. Itse syyllistän joko puhdistus- tai kasvovoiteen, tai paremminkin itseni koska en ole ko. tuotteiden jälkeen ehkä huuhdellut tarpeeksi huolellisesti aineita pois, tai sitten niistä on jäänyt jostain syystä jäämiä käsiin. <br />
  Ihana toi LB saippuapullo, ostin itselleni samanlaisen synttärilahjaksi kun halusin mieleseni lahjan. <br />
  Pikkuhiljaa valmistuu, eipä tarvinne rempata sitten hetkeen.

  1. Meillä on myös muutamassa kylpypyyhkeessä,mutta enemmän juurikin käsipyyhkeissä. Varmaan pakko olla jokin rasva yms..<br />
   <br />
   Niin on ihana!! Kyllä on aina ilo käydä käsipesulla 😉

 2. Kaunis on teidän wc, aika seesteinen 🙂 Tuo mattokin on ihana! <br />
  <br />
  Vointeja sinne &hearts;

 3. Kaunis vessa, hieman luksusta tuo nuo ihanat somisteet! Laatat näyttävät tosi hyviltä, aivan kuin olisivat aina olleet valkoiset. Matto kiva yksityiskohta. Mukavaa nähdä, miltä teillä siellä alkaa näyttämään.<br />
  <br />
  Upea sinä massusi kanssa! Kiva, kun vilautit itsesi 🙂 Ja mikä parasta, masuasukki kasvaa kasvamistaan ja malttaa odottaa vielä maailmaan tuloa &hearts; voikaa hyvin!

  1. Kiitos SatuJii. Ei kyllä ikinä uskoisi, että minkänäköinen vessa oli, kun sitä nyt katsoo 😀 Ja sama fiili koko asunossa, ainakin pikkuhiljaa kun tavarat löytää paikkansa.<br />
   <br />
   Voi ihana, kiitos, ei vain tunnu niin ihanalta… Olo alkaa olemaan jo todella tukala 😉 Vaikkakin ihanaa silti &hearts; Ristiriitainen olo, kun ei oikein tule öisin enää edes oikein nukuttua ja on ihan puhki odottamiseen, vaikka silti toivoo, ettei vaan vielä tulisi &hearts; Vauvan parastahan se on toki tottakai ajateltava vaikka itseäni väsyttääkin &hearts; Ja kohta vasta väsyttääkin kun yösyötöt alkaa ja kotona toinenkin lapsi 😉

 4. Piti vielä sanoa, että TOSI mukavaa nähdä, että jollakin muullakin on purnukkaa purnukan perään 😉 näyttää niin kotoisalta 😉 vau, tuota lokerikkoa laatikostossa!

  1. Tää on hauska! 😀 Mulla on niin huvittavia juttuja mun laukussa ja siellä kulkee kyllä koko elämä 😉 Tartun tähän ehdottomasti!

 5. Kaunis koti teille tulossa ja vessasta tuli magee. Meillä yhdestä kolmesta wc:stä samanlaiset laatikostot ja tarvitsee sanoa, että ovat ihan vihreydestä kateellisena sun laatikoille. Ei siis sisällä juuri mitään ne laatikot, vaan ammottavat tyhjyyttään. Eipä mulla edes ole noin paljon erilaisia purnukoita ja meikkejä ym. tarvikkeita. Tsemiä loppuraskauteen, masu on tosi söde!

  1. Kiitos Sara K. Vitsi kun en tiedä, et mistä nuo lokerot hankittu, olivat meinaan valmiina 😀 Sulla on kanssa ihanasti kolmessa vessassa pesemistä, samoin kuin mekäläisellä 😉 huoh!<br />
   <br />
   Kiitos paljon &hearts; Fyysisesti ei niin södeltä tunnu, mutta ihanaa kuitenkin &hearts;

  1. Suuren suuri kiitos ja kumarrus 🙂 Kyllä täällä mielellään aikaa viettää. Jopa ehkä liiankin laiskaksi olen alkanut, kun en jaksaisi kotoa nyt poistuakaan 😉

 6. Aivan mieletön tuo teidän veskin muutos, en vieläkään voi uskoa sitä todeksi! Meilläkin olisi kyllä käyttöä tälle &quot;ihmeaineelle&quot;, on sen verran nuupahtaneessa kunnossa sekä pikkuvessa että kylppärin puoli. <br />
  <br />
  Putkiremppaa odotellessa ei viitsisi ryhtyä hirvittävän isoihin remppoihin, joten tämä voisi olla ratkaisu meillekin… Osaatko yhtään sanoa, missä hintaluokassa tuon suurinpiirtein vessanne kokoisen tilan käsittely olisi (seinät lattia)?

  1. 😀 Totta! Ei sitä voisi samaksi uskoa. Tämän takia en ole ylistäviä sanoja pidätellyt, kun niin onnelliseksi uusi väritys on minut tehnyt 🙂 Se aikaisempi laatoitus oli niin kulahtanut, eikä olisi mitenkään istunut tämän talon tyyliin. <br />
   <br />
   About 100-120 € alvit päälle. En osaa antaa tarkkaa arviota. Kannattaa ehdottomasti soittaa ja pyytää heidän arvioimaan, ei maksa mitään 😉 Nyt olen jopa sisustusasiakkailleni tätä ratkaisua tarjoilut ja yksi vessa jo laitettiinkin. Tuli upea siitäkin! Asiakkaani olivat tyytyväisiä 🙂

 7. Mulla oli joskus sellasta voidetta naaman epäpuhtauksiin, joka sisälsi muistaakseni jonkinnäköistä valkaisuainetta(?) ja se sitten värjäsi yhden pyyhkeen samannäköiseksi kuin nuo teidän, ennen kuin tajusin alkaa käyttää vain valkoisia pyyhkeitä kasvojen pyyhkimiseen. Eli epäilen jotain rasvaa tuon aiheuttajaksi ja suosittelen valkoisia pyyhkeitä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *