Sunnuntain remppapuuhastelua

4.jpg

Pattereiden maalausta…

1.jpg

Siivousta, pölyjen pyyhkimistä… (Hih, siellä se toinen Octoista näkyy, katossa jo) <32.jpg

Tapetointia…3.jpg

Näistä oli tämä päivä tehty. Miten voikaan näin pieniin, mutta suuriin asioihin mennä niin paljon aikaa!? Huomenna hommat jatkuu ja nyt äkkiä unille. Meidän makkari on muuten TÄYSIN valmis! Sinne saakin kantaa seuraavaksi huonekalut sisään ja ripustaa verhot tankoon <3 Postausta tulossa kunhan ehdin 😉

 

Kauniita unia <3

suvi1.jpg

Suvi / Suvisvilla - -

17 kommenttia “Sunnuntain remppapuuhastelua

  1. No olen kyllä kun kerrankin siihen taas mahdollisuus 😀 Eilen 10.5 tuntia ja tänään 12 tuntia takana 😉 Hieman tämä bloggaaminen uhkaa viivästyä. En ole kerennyt kirjoittaa edes Habitaresta vielä mitään, vaikka olis paljon asiaa 😀

 1. Mä en KESTÄ tota Octoa!! &hearts; &hearts; &hearts; How beautifullllllllll!!!Mun himo vaan kasvaa, vaikka tiedän että se ei meille &quot;mahdu&quot;. Huoh!!<br />
  <br />
  Te ootte olleet tositosi ahkeria :)) Ihanaa. <br />
  <br />
  Halit &hearts;

  1. Kiitos itsellesi, mulla on niin hyvä mieli teistä kaikista! Upea porukka &hearts; Kirjoitan vielä lähipäivinä 😉

 2. Kylläpä ootte olleet reippaita! Näyttää niin hienolta! Olipa tosi kiva nähdä lauantaina ja jutella 'ummet ja lammet'! 🙂 Täällä pikkuherra E on edelleen kaameassa nuhassa ja siskonsa pärskii myös kuin viimeistä päivää. Toivottavasti flussa ei tarttunut kauttani sinuun, se tästä teidän kiirestä puuttuisikin (itse en ole vielä kipeänä)… Tsemppiä rempan loppumetreille! Nähdään taas! 🙂

  1. Niin olikin, kiitos ihana kun tulit moikkaamaan!! &hearts; Todella kiva oli nähdä! Koittakaa parannella :)<br />
   <br />
   Kiitos, hyvällä tarmolla mennään 😉

  1. Kuten myös! Mä todella ihastuin sun kuplivaan ja rempseään persoonaan!! &hearts; Olet ihan mahtava tyyppi! &hearts; Oli aivan ihana nähdä 🙂

  1. Yritetään 🙂 Huomenna edessä Ikean reissu…<br />
   <br />
   On se Octo kyllä noista Kohon lampuista se näyttävin, ainakin minun makuuni. Saattaa johtua isosta koostakin toki 😉

 3. Heippa! Pitkästä aikaa tulin kurkkaamaan blogiasi ja voi vitsit mitä uutisia täältä löytyi, hurjasti tervetuloa Helsinkiin! 🙂 Viihdyt varmasti! Ja onnea uudesta kodista, suunnitelmat ja rempat näyttää olevan loistavasti hallussa! 🙂 Itsekin etsin juuri remppakohdetta ostettavaksi E-Hkistä, katsotaan miten käy. Eli nyt odotan todella innolla sun kommentteja mikä on lopputulos sen kylppärin pinnoitteen kanssa, sillä siitä saatan varastaa idean mikäli lopputulos on hyvä ja huokea. 😉 Tsemppiä kovasti viimeisille raskausviikoille ja uuden elämän alkuun kaikin puolin! 🙂

  1. Ihanaa, että olet tullut takaisin, lämpimästi tervetuloa! Kyllä täällä on vauhdilla menty eteenpäin… hyvä kun itsekään perässä pysyn 😉 Ihanaa kaikki &hearts;<br />
   <br />
   Kylppäripinnoitteet nyt valmiit. Ja postaus tehty myös! 😀 Suosittelen aivan ehdottomasti. Lopputulos on mieletön ja niin paljon edullisempi kuin koko vessan uudelleen laatoitus.<br />
   <br />
   Paljon kiitos tsempistä ja kannustuksesta. Älähän katoa 🙂 Ihanaa syksyä myös Sinulle! 😀

 4. Moikka,<br />
  <br />
  Millä maalilla maalasit pattereita? Itsellä olisi sama projekti edessä, en vaan yhtään tiedä, millaista erikoismaalia ne vaativat? Hioitko/hiotutitko patterit ensin jossain vai aloitko vaan maalaamaan päälle?

  1. Maalarin valkolakka my new best friend 😀 Montakohan purkkia olen käyttänyt jo vaikka mihin. Tekis mieli käydä kaikki ovenpieletkin läpi, sillä niin uudistettua, puhdasta pintaa sillä tulee. Ei vaadi mitään hiontoja, sen kun sutii vaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *