Pinnoitettu wc ennen ja jälkeen muutoksen!

En voi muuta todeta kuin WAU!!!! Olen aivan super tyytyväinen ja onnessani vessan lopputuloksesta. On kyllä ilo rehellisesti hehkuttaa, että meidän wc on nyt aivan kuin uusi ja en voi muuta kuin suositella Primavistapinnoitteita kaikille! 🙂

Katsokaapä näitä kuvia!!!

ENNEN

1.jpg2.jpg

4.jpg

PINNOITTAMISEN AIKANA

1371216_10151765929398369_1113319951_n.j

Tässä suunnittelemani värikartta, mihin Teidänkin apua jokin aika sitten pyysin. Peräti kolme suosituinta väriehdotusta pääsi listoille 🙂 Postaus löytyy täältä. Mieheni kanssa valkattiin meidän vessan väreiksi nyt aika vaaleat sävyt. Seinät saivat pinnoitteeksi korkeakiiltoisen valkoisen ja lattiat laitettiin mattapintaisella vaalean harmaalla. Voidaan sitten pyyhkeillä ja muilla tekstiileillä tuoda tilaan jotakin vaihtuvuutta värin suhteen, kun siltä tuntuu.

6.jpg9.jpg5.jpg7.jpg

8.jpg

JÄLKEEN!!!! 😀 😀 😀

11.jpg13.jpg10.jpg

Nuo kohokuviotkaan ei enää pomppaa silmille! 🙂

14.jpg

Kaunis, tasainen pinta! Meidän kulahtaneet laatat muuttuivat “uusiksi” <3

12.jpg

Kyllähän nämä miehet kelpaa kotiin ottaa 😉 Saattaa hyvän työn lisäksi tarjolla olla myös pientä silmäniloa 😀 haha!!! Ei kun oikeesti, KIITOS pojat!!!

 

Paljon on tullut kysymyksiä pinnoitteista ja moni odottanut vessapostaustani sillä silmällä, että tilaisivat pinnoitteet myös itselleen. Nyt on kyllä todella ilo suositella siistiä ja kestävää jälkeä. Pienet paineet taisi olla tekijöillä, kun kerroin olevani työn jäljestä hyvin tarkka 😉 Eipä heillä ollut kuitenkaan huolta, sillä loistavalla ammattitaidolla kyllä suoriutuivat. Olin välillä itse kyttäilemässä työn etenemistä 😉 (lisäpainetta pesään) 😛 Hih!

Pinnoitteiden hinta ei todella päätä huimaa, sillä neljänä eri päivänä he kävivät työt tekemässä. Viime viikon torstaina pesivät meidän koko vessan. Seuraavana päivänä ruiskuttivat seinät ja siitä seuraavana päivänä lattian. Tänään kävivät vielä siivoamassa, poistamassa kaikki teippaukset ja laittoivat uudet silikonit koko tilaan. Vessa oli heti heidän poistuttuaan käyttökunnossa ja kaikki valmiina. Vain päivän piti antaa lattian kuivua. Minun ei siispä tarvinnut tehdä MITÄÄN! Ihanasti säästyi aikaa tässä rempan keskellä.

Jos olet kiinnostunut pinnoittamaan omia lattioita, seiniä tai vaikka takan, niin ei muuta kuin arviontikäyntiä varaamaan. Siinä he osaavat sitten kuulemma tarkan hinnankin kertoa kun näkevät tilan, neliöt ja kiintokalusteiden määrän. Kovasti kyselyitä on tullut myös siitä, että mitenkä tuote kestää märkätiloissa? Minäpä sitten oikein kunnolla poikia haastattelin, olin kuin mikäkin Neiti Etsivä selvittämässä Teille vastauksia 😉 (lue rasittava). Pinnoitteet olleet siis alunperin teollisuus käytössä, mm. tankkereiden ja alusten pohjissa, eli meren pinnan alla. Kestää kuulemma todellakin siispä myös märkätiloissa! Nyt tämä tuoteinnovaatio tuotu jokin aika sitten myös osaksi suomalaisten kotien sisustusta ja hyvä niin, täällä ainakin yksi super onnellinen 😀

16.jpg

Eikös meidän uusi vessa näytäkin ihanalta vaaleissa väreissään?

suvi1.jpg

 

Suvi / Suvisvilla - -

46 kommenttia “Pinnoitettu wc ennen ja jälkeen muutoksen!

 1. ja kallis, tänne asti ainakin 🙁 Silti olisi siihen hintaan pitänyt itse pestä ja hioa lattia jne…ei jaksa. Käytän ne rahat useaan lomamatkaan mieluummin ja keksimme muun ratkaisun. Seinäthän jo maalasimme valk.kaakelimaalilla ja tosi hyvä tuli 🙂 Mutta teillä kaunis vessa! 🙂

  1. Asut toistaiseksi väärässä kaupungissa 🙁 Kunnes sinnepäin saavat tekijöitä, jotka ei lähde neljäksi päiväksi tekemään työtä täältä etelästä. Varmasti tarjosivat sinulle ihan eri hintaa, kun pitää ottaa huomioon matkakulut ja hotellimajoitukset yms. Tai sitten juurikin tuo vaihtoehto, että yrittävät säästää edes yhden työpäivän ja siksi asiakas olisi itse hoitanut esipesun. Jos tilaajia olisi tosin samalle suunnalle usempia, niin maalaisjärjellä ajateltuna kulutkin voisi hieman pienentyä, jos tekisivät ns. monta kärpästä yhdellä iskulla. En tiedä. Mutta kiitos, minäkin olen innoissani meidän wc:stä! :D<br />
   <br />
   Lomalle vain!!! Se on parasta miten voi rahansa käyttää sisustuksen ohella &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Keittiöremppakin vie rahaa, taidetaan satsata siihen nyt ja koitetaan keksiä lattialle jotain muuta. Kyllä miehet ilmeisesti yritti kerätä useamman asiakkaan täältäpäin 🙂

  1. Niin vaikuttaa! Ja kiva päästä testailemaan ihan käytännönkin tasolla 😉 En tosin usko, että mitään ihmeellistä tulee, kun tuo teollisuuskäyttö sen verran kovempaa kulutusta 😀 Eli hyvältä vaikuttaa, samaa mieltä.

 2. Vau mikä muutos. Näyttää todella hyvältä. :)<br />
  Sinulla muuten aivan ihastuttava blogi. Aina kun täällä käyn sitä piristyy ja tulee hyvälle mielelle, edes hetkeksi unohtuu surut ja murheet.<br />
  Kiitos sinulle ja ihana, että jaksat ja kerkiät päivittää kaiken kiireen keskellä näin ahkerasti tätä ihanuutta. 🙂

  1. Kiitos Anne ja ihanaa kun käyt täällä. Jos ei olisi lukijoita niin ei olisi blogiakaan. Vaikka kirjoitankin tätä päiväkirjanomaisesti myös itselle, niin lähinnä kuitenkin ajattelen teitä lukijoita vielä enemmän &hearts; Tämä on minunkin ihana harrastukseni, niin hyvinä, kuin huonoina aikoina. Keeps me alive! 😉 Iso osa elämääni on tämä blogi ja nimenomaan sellainen hyvänmielen paikka jakaa kauniita, ihania asioita &hearts;<br />
   <br />
   Tästä syystä ilkeiden kommenttien (missä ei ole edes mitään rakentavaa) julkaisun olen lopettanut lähes tyystin. En halua niitä osaksi rakasta blogiani. Aivan sama mitä ovat mieltä, itsepähän tänne tulevat kerta toisensa jälkeen haukkumaan, tarkoituksenaan vain yrittää satuttaa, kun ei ole muutakaan tekemistä. En anna heille palstatilaa ;D

 3. No wau! Ihan mahtava vaihtoehto jos laatat on väärän väriset ja haluaa uutta ilmettä tilaan 🙂 Entisessä kodissa tehtiin itse täysremontti kylppäriin ja olihan se kova homma, tuommosesta ollut tietoakaan silloin :)<br />
  <br />
  Ihan huippua! Näyttää tosi hyvältä 🙂

  1. Niin on hyvä innovaatio, että pakkohan mun oli tämä esitellä. Eikä tässäkään kyse ollut mistään blogiyhteistyöstä, Suvisvilla toiminimen kanssa tosin tekivät yhteistyötä sen värikartan merkeissä. Olisi vain ollut vääryys pimittää tietoa hyvästä keksinnöstä, mikä saattaa tarjota apua monille 😉 Joten pakko on hehkuttaa, kun pojat sen ansainneet 🙂

 4. No on kyllä upea lopputulos! Kyllä tekis niin mieli vetäistä itekin tollanen noiden omien kylppärin laattojen (ja koukeroisten boordien…) päälle! 🙂

 5. On kyllä melkoinen muutos, eikä kyllä missään nimessä huonompaan suuntaan! Todella upea lopputulos! En kyllä epäile yhtään etteikö lapsiperheen käytössä kestä, jos kestää laivan pohjassakin. Remppahengessä mukana, Milly :0)

 6. WOWwau! Siis mikä muutos!! :):) Hienoa Suvi ja todellakin mukavanoloisia (=lue näköisiä ) miehiä ;);) hihiehhhahahah!!<br />
  <br />
  Mä niin tuun teille kylään heti, kun päääsen 😉

  1. 😀 😀 :D<br />
   <br />
   Kunhan valmista saadaan (edes jollakin tasolla) niin sitten pääseepi kyläilemään 😉 Oikeesti ei tuu valmista vielä pitkään aikaan, ainakaan alakerrassa… mutta kunhan edes asuttavaan kuntoon saatais muut kerrokset.

 7. Tämä postaushan tuli aivan kuin tilauksesta, upeaa! 😀 Tosi hyvältä näyttää ainakin kuvien perusteella, en yhtään ihmettele, että olette tyytyväisiä! 🙂 Tämä vinkki pitää ehdottomasti laittaa korvan taakse ja olla yhteyksissä pinnoitetarjoojaan takuuasioihin, korjausmahdollisuuksiin (jos tulee kulumia, naarmuja tai halkeemia) ja eri valkoisen sävyihin liittyen. Tässähän puri ihan kovempikin remonttikärpänen, hihii!

  1. Hienoa! Kiva kuulla 🙂 Hyvä, että olin siispä hyvään aikaan liikenteessä. Soittele ihmeessä, kyllä varmasti osaavat antaa jotakin vastausta kysymyksiisi ;)<br />
   <br />
   Olen oikein tyytyväinen, tänäänkin taas vaan katselin ja fiilistelin VESSAA!!! 😀 Hyvä elämä mulla 😛

 8. Tuli kyllä hieno, aivan uudenveroisen näköinen! Voitko antaa hintaluokkaa, mitä tuollaisen kokoisen tilan kuin esim. teillä on, pinnoittaminen maksaa? Meillä on ruman värinen 10 v vanha wc, ja mietin, että tuleeko halvemmaksi laittaa kokonaan uusiksi, kun työn pystymme kuitenkin tekemään itse.

  1. En osaa sanoa paljonko tuossa oli neliöitä, mutta sellaiset 110-120€ neliö se suurinpiirtein kustantaa riippuen muutamista tekijöistä 🙂 Laitatteko vain lattian vai myös seinät, entä kiintokalusteiden määrä, asuinpaikka jne… Halvemmaksi tämä tulee kuin uusi laatoitus (töineen päivineen), paitsi toki jos itse osaatte laatoittaa, niin sitten varmaan kannattaa harkita, että maksaakko, vai tehdäkkö itse täysin uutta 🙂

 9. OHO! Aikamoinen muutos!! Saitte näppärästi oluttuopin kuvat laatoista piiloon 😀 <br />
  <br />
  Noi tyypit vois tulla meillekin hommiin… Siis pelastamaan ton alakerran vessan, mistä juuri puhuttiinkin, eipä täällä muuta hommaa niille olis… 😉

  1. Ne oluttuopit ei enää hypi silmille, vaikka kohona näkyvätkin :)<br />
   <br />
   Ei muuta kuin soittelemaan, ovat oikein puheliaita, mukavia miehiä 😉

 10. Liian valkoinen mun silmään. Olisin laittanut kontrastia tummemmalla lattialla. Siistin näköistä työtä on komeat pojat tehneet 😉 Mikä on alakerran remppatilanne, joko pian valmistuu?

  1. On todella valkoinen, mutta kiva päästä sitten muuntelemaan tilaa tekstiileillä :)<br />
   <br />
   Alakerran tilanne kaikkea muuta kuin valmis, sillä siellä on yhtä putkea jouduttu etsimään oikein urakalla. Nyt putki kuitenkin löytyi ja saunanrakennus jatkuu. Melkoinen kaaos vallitsee, mutta koko ajan etenpäin mennään. Valmista ei siispä vielä vähään aikaan, mutta joka päivä sentään eteenpäin 😀

 11. WAU!! Mä oon niin odottanut tätä postausta. Meidän kaamee kylppäri ois niin sopiva kohde tällaiselle muutokselle.

  1. Et taida olla ainoa, kun nyt moni sanonutkin samaa, että ovat tätä postausta odottaneet 😉 Kiva juttu! <br />
   <br />
   Ei muuta kuin remppaamaan 😉 On enemmän kuin helppoa seurata itse vierestä ja katsoa kun ammattilaiset hoitavat kaiken. Valitset vain värit ja sillä selvä 😀

 12. Mitä tämä lysti suurinpiirtein teille maksoi? Lopputulos on aivan loistava, taidan itsekin kääntyä herrojen puoleen 🙂

  1. Neliöiden mukaan n. 110-120€ neliö riippuen kiintokalusteiden määristä 🙂 Nyt vaan mittailemaan tai sitten annat poikien mitata, niin laskevat tarjouksen heti 😉

 13. Tosi siistin näköinen vessa. Tietokoneella lattia näyttää melkein yhtä valkoiselta kuin seinäkin, mutta varmaan livenä on värieroa. Ja mikset laittaisi valkoista kun sinulla valkoinen kausi on kerran meneillään!<br />
  Minua jäi ihmetyttämään, että eikö vessan peiliä saanut irti, jäikö peilin takaa pinnoittamatta? Entä patterin tausta? Poistetaanko pyyhekoukut, wc-paperitelinne, suihkuvarsi ym irroitettavissa olevat koukut ja kannattimet? <br />
  Taidanpa ottaa mittanauhan käteen ja laskea vessan neliöt heti kun uusi päivä valkenee ja tehdä kustannuslaskelmat, näytti se sen verran hyvältä.

  1. Livenä huomaa värieron, se ei ole suuri, mutta kyllä sen erottaa. Valkoinen kausi, nimenomaan &hearts; Vaikka mies valitsi kyllä itse tuon lattian värin, olin jopa minäkin yllättynyt, että halusi noin vaalean. Ehkä hänkin pikkuhiljaa &quot;syttynyt&quot; tähän valkoiseen kauteen ;)<br />
   <br />
   Olisi varmastikin saanut irti, mutta maksaa toki hieman enemmän jos kiintokalusteita lähdetään irroittelemaan. Kaikki on mahdollista, mutta me päätimme mennä nyt näillä ja siksi hetki sitten uusittu pesuallaskin sai jäädä takaa maalaamatta, kun ei ole tarkoituksena sitä uusia pitkiin aikoihin. Pyyhekoukkuja ja wc-paperitelineitä ei poistettu, ne vaan teipattiin ja ihan ovat entisellään vielä nyt ruiskutuksenkin jälkeen.<br />
   <br />
   Kyllä hyvälle tuoteinnovaatiolle täytyy tukea antaa, eli lämpimästi voin suositella :)<br />
   Sisustusasiakkaani tilasivat wc:n myös ja kuvat heidän rempastaan löytyy kuulemma Primavistapinnotteiden Facebook sivuilta. Täytyy käydä itsekin kurkkaamassa, kun en ole vielä ehtinyt. <a rel="external nofollow" href="https://www.facebook.com/primavistapinnoitteet?fref=ts&quot; target="_blank">https://www.facebook.com/primavistapinnoitteet?fref=ts</a&gt;

  2. Nyt kurkkasin itsekin. Oi wau, mikä musta lattia!!! Asiakkaani sanoivatkin, että haluavat mustavalkoisen vessan, taisi nimenomaan olla miehelle tämä vessa ;)<br />
   <a rel="external nofollow" href="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=407396389360786&set=a.405535636213528.1073741834.395397343894024&type=1&theater&quot; target="_blank">https://www.facebook.com/photo.php?fbid=407396389360786&set=a.405535636213528.1073741834.395397343894024&type=1&theater</a&gt;

 14. Aivan mahtava vessa! ♥ Haluun myös! Osaatko Suvi sanoa kun on seinän pinnassa putkia suihkun takana niin miten niitten kanssa onnistuu..? Ja just ruma vanha maalit halkeillut patteri, niin maalattaisko se kanssa, ja tausta? Onko Hml niin pohjoisessa että lisähintaa tulisi kohtuuttomasti? 🙂 Hyvää odotuksenloppua!

  1. He meillä ainakin vuorasivat putket, mutta saattaahan se olla että ne voi maalata samalla myös. Itse vedin patterin valkolakalla vielä jälkikäteen ihan vitivalkoiseksi, kun oli hieman kellastunut. Ei HML ole kaukana, hinta varmaankin sama 😀 Kannattaa soittaa heitä arviointikäynnille 😉 Lämpimästi voin suositella pinnoitusta.<br />
   <br />
   Kiitos kovasti!

 15. Hei! Miten tuo Primavista-pinnoite on käyttäytynyt nyt, kun laitosta on jo hieman aikaa?<br />
  Harkitsen vakavissani tuota pinnoitetta omaa pesuhuonettani piristämään, joten olen erittäin kiinnostunut sen kestämisestä. <br />
  Todella hienoa jälkeä tekevät kuvista päätellen.

  1. Moikka! Muutimme siitä talosta viime kuussa pois. Pinnoitteet kestivät hyvin, ei minkäänlaisia elämisen jälkiä tullut tässä ajassa. En voi muuta todeta kuin että hyvin kestänyt, voin suositella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *