Vaatesäilytystä

JES! Ensimmäiset vaatteet ripustettu paikoilleen. Nyt on uuteen kotiin viety lähes kaikki mikä ei parhaillaan mahdu päälle 😉 Tarkoitus olisi noihin kledjuihin muutaman kuukauden jälkeen taas sovittautua, saas nähdä kuin käy 🙂

558282_10151849256358187_755578343_n.jpg988237_10151849251973187_690103065_n.jpg

Kaksi jätesäkillistä karsin muuten vaatetta pois. Laitan jossain vaiheessa parhaimmat vaatteet, esineet ja huonekalut vaikka tänne tai Huutonettiin, josko ne löytäisivät hyvät kodit muualta.

1238135_10151849253063187_983569340_n.jp1.jpg

1374834_10151849254643187_1812282322_n.j

1231453_10151849249248187_446721473_n.jp

Ihanaa kun on tankotilaa ja laatikoita, vaikka se pukeutumishuone haaveeksi jäikin. Ehkä tosin sellainen pukeutumiskäytävä on kylläkin tulossa. Juuri tänään marokkohenkiseen käytävään peili löysi paikkansa seinälle, on muuten aivan ihana!!! Ja on makkariin yksi naisellinen nurkkauskin soviteltu <3 Voi kumpa kaikki olisi pian valmista ja näkisin livenä sen mitä näen päässäni, myös unissani. Kellon ympäri hommia paahdetaan… En meinaa löytää aikaa kirjoittamiselle, vaikka postausaiheita olisi aivan mielinmäärin! Nytkin kello taas 0:25 kun pääsin edes koneelle… nukkumaan varmaan taas ehdin vasta tunnin, parin päästä. Assari olisi tarpeellinen 😉

 

Yläkerta ja keskikerros on kohta asuinkunnossa. Tänään on laitettu viimeisiä jalkalistoja paikoilleen, ruuvattu naulakoita seiniin, vahattu keittiön tasoja ja koottu uusia huonekaluja. Nyt vielä loputkin valaisimet kattoon, verhotangot paikoilleen ja lastenhuoneeseen liukuovet vaatekaappeihin. Sitten enää kunnon siivousurakka ennen muuttoa. Alakerta on kaikkea muuta kuin valmis (Danin huone & sauna/kylppäri) ja sitä jatketaankin asumisen lomassa. Onneksi myös yläkerrasta löytyy suihkut, niin hyvin pystyy hieman keskeneräisessäkin asustelemaan. Reilu viikon päästä meillä on muutto 😀 Jaiks! Taistelu kelloa vastaan siispä käy… 😉

562879_10151849255133187_1154697489_n.jpTuo tikasseinä tulee valmiiksi lauantaina, kun ammattimaalari tekee siihen jonkinlaisen betonimaisen seinäpinnan. Vapaat kädet olemme antaneet, joten mielenkiinnolla odotan minkälainen lopputuloksesta tulee. Se on nyt siispä ainoa seinä, mikä alakerrassa on jotakin muuta kuin valkoista 😀

Siinä lattialla myös ihanat Hay Tray, Pony, Tuplis ja Tam Tamit odottavat pääsyä paikoilleen <3

 

Kauniita unia! Palailen taas kunhan kerkiän… mistä muuten haluaisitte lukea seuraavaksi? Varmasti esittelen teille kyllä kaiken, mutta onko jokin kolkka nyt erityisesti toiveissanne pikaisesti esiteltäväksi, kuten WC pinnoitus oli? 😉

suvi1.jpg

9 kommenttia “Vaatesäilytystä

  1. En minäkään!!! 🙂 Kaikki ei tietenkään ole heti valmista, mutta pikkuhiljaa 😉 Hayn Trayta löytyy kaksi &hearts;

 1. Vitsit, miten onnistunut säilytys-ratkaisu… tästä tuleekin mieleeni, että minun pitäisi auttamatta käydä meidän vaatehuone läpi ja pistää sekin ojennukseen:))

 2. Vau, tosi hyvät vaatesäilytyskaapisot! Pukeutumishuone jäi meilläkin vain haaveksi, käytimme tilan keittöön ja saimme siitä sitten ihanan ison ja avaran. <br />
  <br />
  Olette kyllä olleet ahkeria remontoijia, hyvä te! Vessasta tuli myös tosi hieno! Kiva, kun kerroit tuosta pinnoitevaihtoehdosta. Uijui, muistan niin tuon tunteen, kun kaikkea uutta ja ihanaa odotti pääsevänsä valmiin remontin jälkeen paikoilleen. On se ihanaa aikaa, vaikkakin muutto ja remppa vievät veronsa. Tsemppiä loppurutistukseen!<br />
  <br />
  Harmi muuten, kun en ehtinyt moikkaamaan Habitaressa, kävimme siellä su. Olisi ollut kiva nähdä livenäkin 🙂

  1. Toki keittiö on järkevämpi ja käytännöllisempi ratkaisu ilman muuta. Pukeutumishuoneessa vain tosin on sitä jotain &hearts;<br />
   <br />
   Kaikkemme tässä yritetään ja on kyllä ihanaa aina päivän päätteeksi todeta, että kylläpäs taas kaikkea saatiin tehtyä 🙂 Kiitos tsempistä &hearts; Habitaressa olin lauantaina, sillä sunnuntai meni taas jo rempatessa. Ensi kerralla sitten 😉 Saa mua tulla moikkailemaan tosin muuallekin, esim. stand up klubeille 😀 Oli kyllä ihana fiilis kun tuntemattomat lukijat tulivat moikkaamaan. Oli todella kiva tavata heitä, kun en yhtäään tiedä keitä siellä ruudun toisella puolella on… 😉

 3. Voi Suvi, käy nyt nukkumaan, me luetaan sitten ja siinä järjestyksessä kun sinä ne haluat ja jaksat esitellä. Kaikki on aina niin ihanaa luettevaa 🙂

  1. Kiva että joku odottaa 🙂 Ei varmaan ihan pian kun täällä uudessa asunnossa on melkoinen kaaos. Pitää ensin muuton jäljiltä saada tavarat paikoilleen ennen kuin ehdin kuvaamaan. Toinen ongelma miksi postauksia ei ole kuulunut on se, ettei meillä ole vielä kotona nettiyhteyksiä 🙁 Ottaa päähän kun olisi niin paljon postattavaa 😉 Laitan anyway tiedon blogiin kun vaatteita kaupan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *