Minä arvon vasta nyt… Voita liput HABITAREEN!

Suurin osa blogeista on jo omat lippunsa arponeet. Jos et siis voittanut, niin vielä on mahdollisuus. Myös minä sain yht. 10 lippua, joista arvon 5 kahden hengen lippupakettia Habitare design-messuille. Yhden arvan saat vastaamalla tähän postaukseen ja toisen tykkäämällä Facebook sivuistani. Muistathan ilmoittaa monellako arvalla olet mukana ja jättää selkeän puumerkin, jotta saan sinuun yhteyden. Arvonta päättyy ti 10.9 klo 00.00.

 

Habitare13_tummasininen_slogan%2Bpvm%20c

Minä olen paikalla niin lauantaina, kuin mahdollisesti myös sunnuntaina. Olisi aivan ihanaa nähdä Teitä lukijoita. Jos siis minut bongaat, niin tule vetäiseen hihasta 😀 Olen helposti ison mahani kanssa tunnistettavissa 😉

suvi1.jpg

Suvi / Suvisvilla - -

56 kommenttia “Minä arvon vasta nyt… Voita liput HABITAREEN!

 1. Kahdella arvalla mukana 😉 <br />
  Jippii mikä tuuri, olen juuri oikeana viikonloppuna Rovaniemeltä Helsingissä käymässä! Nyt peukut pystyyn, että onni osuisi kohdalle myös lippujen suhteen 😉

 2. Jee! Kahdella arvalla mukana, oon niin kauan halunnut Habitareen ja vielä ei ole tullut käytyä,<br />
  oispa kiva nähdä sinutkin 🙂

 3. Hei ! Osallistun arvontaa mukaan. 2 henkilö olisi lähdössä Habitareen. <br />
  hope that a fairy godmother to throw sand in gold to me the magic wand… ! <br />
  : )

 4. Mukana! 🙂 Heräsin huomaamaan että kohta Habitare taas jo onkin, olisi kiva käydä muutaman vuoden tauon jälkeen katsastamassa.

 5. Seuraan blogiasi mielenkiinnolla ja olen saanut sieltä monta mukavaa ideaa 🙂 Minulle on tärketä oman kodin sisutaminen ja nyt, kun jään kotiin marraskuun alussa on minulla enemmänkin aikaa tähän harrastukseen. Messuilta saa varmasti hyviä ideoita. Kaksi arpaa, mutta yksikin riittää.

 6. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE! <br />
  <br />
  Erin onnetar hoitaa arpomisen pian ja ilmoitan onnelliset voittajat erillisessä postauksessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *