More is More!

Pitkästä aikaa kuvapostaus IHANISTA kynsistäni! Jos koskaan olen ollut ihan in love oman kynnen geelauksiini niin nyt on se hetki! 😀 Aivan omannäköiseni blig blig lopputulos <3 Kiitos taas loistavalle tekijälle joka on aina valmis näkemään aikaa ja vaivaa ideoilleni.

blogiin.jpg

Tykkäättekö? Vai pitäisikö melestäsi ”Less is more” sanonta paremmin paikkansa? 🙂

Reilut 10 viikkoa olisi enää aikaa uuteen tulokkaaseen. Sitä ennen edessä on uuden asunnon remppaa ja muutto! Eriniä odottaessani muutimme rakentamaamme omakotitaloon tasan viikkoa ennen synnytystä. Toivottavasti nyt olisi kaikki valmista hieman aikaisemmin 😉 Olisi ihanaa jos koti olisi KOTI ennen vauvan tuloa <3blogiin1.jpg

Ei enää mikään pieni pallo! Ja olokin sen mukainen…

 

Ihanaa viikonloppua Teille! <3

Suvi

11 kommenttia “More is More!

  1. Kiitos Fanni 😀 Jotenkin ajattelin, että kertaalleen kun tämä vatsanahka on jo venynyt, niin ei paha, ei tunnu missään… mutta vitsi kyllä onkin taas pinkeä pallo kun välillä oikein kiristää ja on sellaiset jumppatunnit menossa, että oksat pois ;)<br />
   <br />
   Kynsistä tuli upeat! Varmaan näitä bling blingejä hieman pienillä muokkauksilla alan suosimaan aina 😀

  1. Kiitos LadyBlue! Voin suositella kyllä blingejä, kun ei ole käytössä edes hankalat 🙂 Siinä menee missä muutkin koristeet/maalaukset.

  1. Kiitos, kyllä niitä jo tarvitaankin kun alkaa tämä viimeinen kolmannes, eli KASVUKAUSI! Huoh! Erinistä olin valtava ja tämä ei selvästikään tule olemaan poikkeus. On tässä taas tekemistä, että saa kaikki raskauskilot pois… :/ Siihen silti tähtään 😉

 1. Tosi ihanat kynnet, nuo menisi vaikka hääkynsistä. &hearts; Ja ihana pallo myös, tulee ihan omaa palloa ikävä. 🙂

  1. Niin menee hääkynsistä ja itse olen ensi viikonloppuna serkkuni häihin menossa, joten kivat myös siellä :)<br />
   <br />
   Tämä pallo on ihana ja kamala samaan aikaan &hearts; Silti kaikki on tämän arvoista vaikka välillä raskaalta tuntuukin, mutta siitä se raskaana nimi varmaan jo muodostuu 😉 Kyllä tätä varmasti ikäväkin tulee ja aika kultaa muistot. On kuitenkin pieni hetki elämästä, kun saa tämän tunteen kokea &hearts; En vaihtaisi mihinkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *