Design hiekkalaatikko

hiekkis.jpg

Olisipa ollut aurinkoinen ilma kun olin vanhempieni luona käymässä ja nappasin lupaamani kuvat Erinin 2v. lahjaksi saadusta hiekkalaatikosta. Tämä näppärä hiekkis on minun vaarini, eli Erinin isovaarin suunnitelema ja toteuttama. Kerrankin paikka missä pikkumuru saattaa viihtyä pitkäänkin paikallaan. Käteväksi olemme todenneet myös aikuiselle kun on kunnollinen laita missä istua. Erikoiseksi hiekkiksen tekee kahdessa osassa suljettava kansi. Eipähän mene laatikkoon roskaa tai pääse edes mikään eläin pissimään hiekkaan missä lapset leikkii.  Kansi on sen verran painava, ettei lapsi sitä saa itse nostettua tai laskettua, niimpä ei ole edes vaaraa, että jäisi pikkuruiset sormet alle.  

hiekkis1.jpgthiekkis2.jpghiekkis3.jpg

Joku ikkunan takana kurkistelee <3

Mitäs piditte ideasta? Taidan pyytää jos vaarin tekisi meidän tulevaan pihaan samanlaisen 😉 Hieman kyllästyttää tuo jokapäiväinen leikkipuistoissa istuminen tunnista toiseen… varsinkin nyt kun lapsia kohta kolme, niin ei haittaa jos lapset viihtyisivät ihan omallakin pihalla ja olisi helpompi heitä vahtia 🙂

 

Mukavaa viikonjatkoa!

Suvi

5 kommenttia “Design hiekkalaatikko

  1. Mun mielestä kaikkien hiekkalaatikoiden pitäisi olla kannellisia, kun on juurikin toi vaara, että eläimet käy niissä tarpeillaan.

  2. Ihana hiekkalaatikko ja ihana isovaari sulla. Muista rutistaa vaaria aina kun näette. Ihan tippa tuli silmään kun omaa isovaaria ei enää ole.

    1. Niin on ihana vaari &hearts; saattaa välillä olla Erinin kanssa hiekkakakkuja tekemässä useita tunteja 🙂

  3. kuopion seudulla noita kannellisia on paljon..ainaki mitä itse ostettiin ja katsottiin hong kongkista, k-raudasta ja kodin terrassa oli kannellisia nuo hiekkalaatikot. Oli toki myöskin ei kannettomia..ja oli myös niitä missä penkit valmiina. 🙂 Eikä onneksi ole kalliita nuo kannelliset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *