Petaus uuden tyynyn kera

tyyny.jpgtyyny.1jpg.jpgtyyny2.jpg

Sängynpetauksesta on nyt hopeiset paljettityynyt pistetty sivuun ja hankittu lisää valkoista tilalle. Kun näin tämän RM:n tyynyn, niin pakkohan mun se oli mukaan haalia. Samalla tuon koko ajan lisää ja lisää valkoista sisustukseen.  Hotellimaista tunnelmaa olisi tarkoitus uuden kodin makuuhuoneessa lähteä tavoittelemaan muutenkin, joten ihan tuntui tämä tyyny osuvan kuin nappi silmään. Kivaltahan tuo sängyssä näyttää. Kangas ei mene edes samalla tavalla ryppyyn, kuin nuo pellavatyynyt.

Seuraavana olisikin haaveissani vaihtaa päiväpeite. Tuo nykyinen on liian kellertävään menevä. Kovasti on haku käynnissä kauniin valkoisesta peitosta. Vinkata siispä saa, jos tiedätte jonkun kivan? Stockan valkoisesta silkkipäiväpeitteestä haaveilen, mutta hinta on kyllä päätä huimaava :/ 

Kuvassa olevat kauniit kukkaset sain yllärinä mieheltäni 🙂 Kuulemma ihan muuten vaan, kun oli kukkakaupan ohitse kävellyt <3 Ihana! Tietää näköjään mistä narusta vetää ja kuinka meikäläinen pidetään tyytyväisenä 😉

 

Mukavaa lauantainjatkoa kaikille! <3

Suvi

10 kommenttia “Petaus uuden tyynyn kera

 1. Ihana tuo sängynpääty!<br />
  Silkkiset päiväpeitteet taitavat olla aika hinnoissaan. Esim. Moltexin valikoimissa on polyesteripeitteitä, joissa pinta on kuitenkin silkkisen oloinen eikä sellanen halpis 🙂

  1. Kiitos. Niitä saa Hämeenlinnalaisesta Desingn Puodista &hearts;<br />
   <br />
   Hei kiitos vinkistä 🙂 Tsekkaan sen ehdottomasti!

 2. Aivan iiihana tyyny! 🙂 Tosiaan päiväpeitto voisi olla valkoisempi, mutta en osaa nyt mitään suosituksia antaa sen Stockan peiton lisäksi. Meillä on Luhdan Mäki, mutta en tiedä saako sitäkään enää satiinisena.

 3. No eiks toi sängynpääty sitten riitele kaiken valkoisen kanssa. Vaihtoon vaan sekin ja mielellään jotain strasseja ellei peräti aitoja timangeja koristenapeiks. Mites olis valkonen samettipeite, ihan itse tehtynä. Ja Jyskissä on ihan mageeta valkosta velouria metrikaupalla.

 4. Mää olen niin tyytyväinen omaan Finlaysonin valkoiseen Aava-sängynpeitteeseen, mikä on tukeva eikä ryppyynny, vaikka muksut tekee sängystä välillä bussin ja välillä laivan. Peitteen saa satasella. Tosin se on kaukana satiinista (ja hotellista), mutta olen saanut siitä jopa suklaatahroja pyyhittyä pois, eikä ole tarvinnut pestä koko peitettä. Nyt makuuhuone on aurinkoisen aprikoosi-valkoinen ja ihanan kesäisen raikas. Ja kohta verhot ja tyynyt vaihtuu taas vuodenajan myötä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *