Asuntomessut: kauniit asiat ja parhaat ideat

1.jpg

Ihanan tyttömäinen vessa.

 

2.jpg

Olen jonkinverran hurahtanut raitatapettiin…

 

20.jpg

Walk in closetiin tuotu myös kaunistautumispöytä.

 

17.jpg

Mageaa laattaa kylppärissä!

 

13.jpg

Tämän idean voisin kopsata myös meille niin lapsetkin tietäisivät mikä pyyhe on oma. Sisustustarrateksti on käytännöllinen, kun sen saa tarvittaessa myös helposti irti, jälkiä jättämättä.

 

9.jpg

Ihastuin näiden suihkujen suoraviivaisuuteen ja yksinkertaisuuteen. Todella kaunis muotokieli!

 

4.jpg

Jukka Rintalan tarra koristaa lasin alla olevaa seinää.

 

11.jpg

Nyt ensi kertaa näin tämänlaisen vaatetelineen. 

 

14.jpg

Tukipilarit jätetty näkyviin, toimii osana rouheaa sisustusta.

 

10.jpg

Ledejä, ledejä, joka puolella ledejä…

8.jpg

6.jpg

5.jpg

Ei yhtään hullumpi ratkaisu upottaa televisio seinän sisään.

 

7.jpg

Tämä ylös asti menevä valokuvaseinä oli IHANA!!! Hyvin varteenotettava idea tehdä perässä.

 

12.jpg

Ja vielä lisää nitä ledejä…

 

16.jpg

Astetta yksinkertaisempi kirjahylly! Mielenkiintoinen idea 🙂

 

15.jpg

Näitä lattioita piti oikein kyttäillä, että kuinka ne on tehty kun jokaisella lankulla oli palansa. Ovatko yhtä ja isompaa levykokonaisuutta or what? Vai miten voivat muotoutua täydellisesti yhteen kaikessa epäsymmetriassaan…?

 

19.jpg

Matkustamista rakastavan äipän silmiin osui tämä lastenhuoneen tarra 😉

 

IMG_3532.jpg

Kaunis myös tämä. Ymmärtääkseni ei ollutkaan tarra vaan käsinmaalattu?

 

21.jpg

Melkein lähdin pyöräteline kainalossa kotiini kun näitä messuhallissakin myytiin. Kiva, uudenlainen idea perinteisen rinnalle.

 

18.jpg

Näkisin juuri tämän verran vihreää joskus omalla kuistillani. Pussukat eivät itselläni välttämättä olisi kuitenkaan ihan näin pirteitä, mutta tykkäsin ideasta 🙂

 

3.jpg

Yhdistetty kukkapenkki& hiekkalaatikko.

Hiekkalaatikosta puheenollen minun vaarini teki Erinille 2v. syntymäpäivälahjaksi mummilan pihaan oman hiekkalaatikon. Siitä tulikin varsinainen desinglaatikko, kun niin fiksusti oli keksinyt idean. Esittelen sen teille joskus kun menen taas käymään vanhemmillani.

Mitäs muuten piditte kuvista ja ideoista? Olivatko ne teille mieleen? Mikä erityisesti?

 

Ihanaa viikon jatkoa! 🙂

Suvi

18 kommenttia “Asuntomessut: kauniit asiat ja parhaat ideat

  1. Todella hauskasti vain perus lehtipuulankku välissä. Tuollaisen voi toteuttaa monenlaisella idealla vaihtamalla vain matskuja. Erittäin kiva keksintö 🙂

 1. 🙂 Kiva kuvakollaasi! Etkä varmaan arvaa, mihin asioihin minä kiinnitin huomiota messuilla??! On tää vaan niin uskomatonta! 🙂

  1. Mitä? Taasko me ollaan ihastuttu samoihin juttuihin? 😉 Eipä tuosta kuvakollaasista voinut olla tykkäämättä ♥

 2. Tyttömäinen vessa oli aivan ihana ja minäkin olen hurahtanut raitatapetteihin. ♥ Kiiltävä kylppärinlaatta oli myös upea! Kiitos kivasta postauksesta! 🙂 Niin mukava lukea näitä, kun itse en pääse messuille.

  1. Kiitos Jemina! Kiva jos voin olla avuksi 🙂 <br />
   Kyllä itseänikin harmittanut aina silloin kun messut tyyliin Oulussa tai Kokkolassa tai jossain muualla todella kaukana, niin silloin on kyllä jäänyt väliin. Aina ne kuitenkin jotain uutta tarjoavat, vaikka toki myös paljon vanhaa.

  1. Itseasiassa minä tiedän, kun enhän voinut lähteä talosta ilman että sain tietää kenen valmistajan suihku kyseessä 😉 Piti käydä ihan erikseen asia selvittämässä kun ei ollut kunnon infoa juuri tuossa kohteessa. Saman suihkun bongasin ainakin kahdesta eri messutalosta. Tuo kromivalkoinen yhdistelmä ei tosin ollut tiedossani, joten kiitos. Taidanpa tulla piakoin käymään 😉 Pakko nähdä sekin ja päästä vertailemaan niitä vierekkäin 😀

  2. Huuuuh! Auts! Arvasin että se on tyyris, mutta että noin tyyris! Toisaalta on kyllä niin kaunis, että kaippa sen ymmärtää 😉 Jos tuohon panostaa niin pakko varmaan pihistää taas sitten jostain muusta 🙂

 3. Aivan ihan ratkaisu tämä tarroilla nimikoidut pyyhekoukut! Ne ovat todella nykyaikaa varsinkin kun ne nimet nykyään tuppaa vaihtuun aika taajaan…no tietysti omat lapset säilyy mutta ne meidän ja teidän…Ledejä on liikaa ja kyllä tavallinen klosettikin on ihan kiva, raitatapetti ei innosta.

  1. Ihana kun olet miettinyt ja kertonut monta suosikkia ja ei niin suosikkia. Kiva kuulla muiden mietteitä 🙂 <br />
   <br />
   Mielestäni nuo tarratekstit on kauniin sirot juuri tuollaisella kaunolla kirjailtuna. Juu tää on nimenomaan meidän ja teidän ja jne.. välillä naapureiden eskojenkin lapset 😀 hih! Hyvä kun itisekään perässä pysyy. Ihanaa uusioperhe-elämää 😀 &hearts;<br />
   <br />
   Jos meille raitatapettia tulee, niin haluaisin raidan ehkä vaakasuorassa. Olisi taas hieman erilainen. Ledejä oli tosiaan laitettu joka paikkaan, mihin ikinä vaan olivat keksineetkään. Kiva tehoste, mutta ei saa minunkaan mielestäni olla niitä liikaa.<br />
   <br />
   Mukavaa päivää lottamaria 🙂

  1. Olen melkoisen varma että Art 4 u:sta. Suurin osa messukohteiden tarroista oli sieltä ja näyttää ihan sellaiselta tarralta mikä varmaan juuri heillä myynnissä. On tosi kiva nettikauppa ja itsekin olen sieltä paljon tilaillut 🙂

 4. Kivoja yksityiskohtia olet taas bongannut Suvi! 🙂 Me myös ihasteltiin messuilla tota valokuvaseinää, ihana! Harmi ettei sitä pysty toteuttamaan järkevästi uuteen taloon, vaikka kuinka funtsittiin. 😉 Led-nauhoja oli muuten käytetty tosi paljon spottivalaisimien tilalla. Monessa paikassa ne oli vaan asennettu niin, että jäätiin miettimään miten ne käytännössä huolletaan. Ulkonäkö ennen käytännöllisyyttä vissiin. 😉

  1. Oi kiva kuulla &hearts; Kyllä siellä äkkiä erottui kaikki mikä vastasi niin sanotusti omaa makuani.<br />
   <br />
   Me kanssa jo mietittiin, että saiskohan tuollaisen seinän rakennettua. Onneksi Peter noita lavasteita tehdessään kuulemma tehnyt tuon tyylisiä yhtä jos toista ennenkin, niin ei ainakaan pitänyt sitä hankalana. Saas nyt siispä nähdä, että olisiko tulevassa talossamme sellaista seinää :)<br />
   <br />
   Juu hieman alkoi jo ledien määrä huvittamaan. Ei toki varmaan olisi sellaista reaktiota tullut jos olisi käynyt vain esim. yhdessä talossa kylässä. Mutta nyt kun kiersi kaikki, niin tuli ehkä pienoinen överi 😉

 5. Kiitos kivasta kuvakoosteesta! Taitaa itsellä jäädä messut väliin, vaikka lähellä ovatkin.<br />
  <br />
  Nuo nimitarrat pyyhkeisiin on ihan mielettömän hyvä idea, varastan heti itselle! 😀 On ollut jo pitkään (vuosia) mietteissä teettää jotkut nimikyltit mutta tuo on paljon parempi idis!<br />
  <br />
  Pyöräteline olisi hankintalistalla ja tuo kuvassa oleva miellyttää kyllä silmää! Mitähän se mahtaa kustantaa ja kenen valmistama on, osaatko sanoa?

  1. Kiitos 🙂 Anteeksi kun vastaukseni on kestänyt.<br />
   Pyöräteline oli Wixu pyöräteline ja sitä myy PP-tuote. Oli muutamaa eri kokoa ja mallia. Hinnat muistaakseni 65-90€

 6. Ihana tuo Magnolia puu, olen sitä netistä ihaillut. Se taitaa kyllä olla tapetti, ainakin itse olen törmännyt vain tapettiversioon (joka sekin on aika hinnakas, valitettavasti…) 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *