Asuntomessuilla: saunat tarkastelussa

Heippa! Oltiin eilen miekkosen kanssa Hyvinkään asuntomessuilla pyöriskelemässä. Paljon on tullut kyseisiä messuja vuosien aikana kierrettyä. Monet talot ja sisustukset toistivat jokseenkin samaa kaavaa ja tuli ehkä hieman sellainen olo, että olen nähnyt tämän ennenkin. Muutamista kohteista kuitenkin löytyi kivoja, uusia ideoita mistä saimmekin vinkkejä myös omaan tulevaan kotiimme. Kaiken kaikkiaan messuilla on aina kiva käydä ja ne vähän niin kuin kuuluvat omaan kesääni. Täytyyhän sitä aina itse päästä paikan päälle jo työnkin puolesta katsomaan, että mistä lehdissä puhutaan. Omana haaveenani olisi joskus päästä sisustamaan asuntomessukohde. 

Kuvia tuli napsittua melkoiset määrät, joten ajattelin sitten esitellä muutamia kivoja ideoita aina omissa kategorioissaan. Erityisesti tällä kertaa meitä kiinnosti mieheni kanssa saunat, sillä haaveilemassamme asunnossa ei saunaa ole ja siihen pitäisi sellainen rakentaa. 

5.jpg

6.jpg

 

9.jpg

 

1.jpg

2.jpg

 

3.jpg

4.jpg

 

7.jpg

8.jpg

Pidittekö? Löytyikö samoja mielipiteitä mukavista yksityiskohdista mistä ainakin minä tykkäsin? Näin jälkikäteen huomasin, että olen kirjoittanut lähes kaikkiin, kuinka kivoja ovat 🙂 hih!

Ehkäpä juuri näistä saunoista saimme parhaita pikkuvinkkejä minkälaista saunaa voisi itse alkaa alakertaan suunnittelemaan. Sillä varauksella tosin, että edes saamme kyseistä asuntoa… Mutta oli nyt sitten asunto mikä hyvänsä, (kun täysin uuteen, rempattuun ei HKI suunnalla riitä kukkaron nyörit) niin uskomme joka tapauksessa tekevämme saunan uudestaan. Onneksi on remppataitoinen isäntä <3 Itse kun vielä saisin malttia lisää tähän touhuun. En niin jaksais odottaa asioiden tapahtuvan. Asuntokaupat vaan kun tuntuvat olevan aikas monen tekijän summa ja kaikki osapuolet ovat riippuvaisia toisistaan. Aivan kuin jokin dominoefekti kun kaikki yrittävät yhtäaikaisesti kauppailla asuntojaan ja tehdä kaiken maailman ehdollisia tarjouksia toisilleen. Pankit ovat tiukkoina loukkuun jäämisistä yms. lainaehdoista… Ei ole ihan yksinkertainen homma tämä 😉 Jatkan siispä haaveilua, kun en voi itse muuta kuin odottaa ja seurata sivusta. Olen sisustanut toiveissamme olevan asunnon mielessäni jo kymmeniä kertoja. Odotankin vain sitä hetkeä kun saan uuden kodin avaimet käteeni. Muutto Helsinkiin nyt siispä jo häämöttää 😀 😀 😀 jej jej jej jej!!! Aika vain näyttää kuinka nopeasti rullat pyörii. Jos olisikin kaikki vain itsestäni kiinni, niin asiat olisivat tapahtuneet jo!

Lisää asuntomessupostauksia tulossa pian! 

Mukavaa lauantaita kaikille. Minä lähden taas tuottamaan Suvisvillan järjestämää Stand Up iltaa Treffipubiin 🙂 Alkaa klo 20 jos jollakin siellä ruudun toisella puolella on vielä illan suunnitelmat tekemättä. Tänään tein muuten sopimuksen neljännestä klubistani… kiirettä siispä piisaa. Ehdinköhän jäämään syksyllä edes mammalomalle? 😉

Suvi

13 kommenttia “Asuntomessuilla: saunat tarkastelussa

 1. Kivoja kuvia, mutta pakko sanoa, että nuo tekstit noissa kuvissa häiritsee ihan hirveästi. Saisiko niiden tilalle jatkossa selkeät kuvatekstit mieluummin, koska nyt näyttää todella sekavalta ja vähän väkisin tehdyltä.

  1. Toki. Monesti olen laittanutkin kuvien alle tekstiä, mutta nyt päätin kokeilla jotakin muuta… eipä tätä kuitenkaan väkisin ole tehty, vaan ihan täysin vapaaehtoisesti 😉 Kiitos mielipiteestäsi 🙂

  2. Niin ja nyt muuten meni paljon enemmän aikaa tähän hommaan, joten ehkä myös itselleni parempi ja nopeampi tapa laittaa teksti kuvan alle.

 2. Eka sauna aivan kamala minusta.Ihan keskeneräisen näköinen vanerihökötys loisteputkilla(näyttää siltä).Itse saunassa en pidä,kuin tulen valosta.Tuossa ei ole minkäänlaista tunnelmaa!Alimmat ihan kivoja:)Meillä musta sauna ja valona vain tuli ja lyhdyt:)

  1. Minäkin pidän todella tummista saunoista. Tai sitten ihan valkoinen saunakin olisi mielenkiintoinen, nyt kun olen tuohon valkoiseen hurahtanut… Netissä näin kerran aivan ihana kuvan valkoisesta saunasta &hearts; Kaunkohan vain pysyisi valkoisena 😉

 3. Heips, minäkin ihastuin tuohon vastakkain istuttaviin lauteisiin. Siinä on sitä jotain – rosoistuutta, mutta kuitenkin tyyliä. Jotain tuollaista haluan sitten, kun saunani täytyy uusia.

  1. Ne olikin ihanat! Ihan suosikki ideani kun saunassa tulee kuitenkin aina pohdittua syntyjä syviä, niin miksipä ei istua juurikin vastakkain 😀

 4. Tummaksi petsatusta saunasta tulee aina mieleen mökkisauna ja tervashampoo. Oletko koskaan nähnyt värikästä tai valkoista saunaa? <br />
  Minä en pahemmin saunoista perusta, yleensä se on vaan pakko ostaa asunnon myötä, piti siitä tai ei. Minä olen niitä saunan purkajia…

 5. Näin kerran yhden IHANAN valkoisen!!! &hearts; Värikkäisiin en ole vielä törmännyt, mutta olisi hauska törmätä ;)<br />
  <br />
  Minä taas olen ihan saunaihminen henkeen ja vereen. Voisin saunoa vaikka päivittäin. Niin rentouttavaa se lauteilla löhöily on &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *