Sisustushaaveilua ja pysähtelyä motarin varrella

Teen töitä Hämeenlinnassa ja Helsingissä. Ajelen tukka putkella viikottain näiden kahden kaupungin väliä. Matkan varrella on muutama kiva sisustusliike, missä mielelläni usein pysähdyn. Tällä hetkellä elämässäni on sisustuksen osalta niin kurja tilanne etten voi juuri ostaa mitään uutta, siksi haaveilen! Ihastelen kaikkea kivaa mitä kaupoissa näen ja suunnittelen tulevaa.

Nurmijärven kohdalla on Myllykukossa sijaitseva White on White ja Riihimäellä Merkoksessa Homeberry. Etenkin jälkimmäisessä tulee usein käytyä tirkistelemässä mitä ihanampia lipastoja ja sisustusesineitä. Olen muutamia hankintoja heiltä tehnyt myös sisustuskohteisiini. White on White myy Riviéra Maisonia ja Cote Tablea. Homeberryssa tarjolla lähinnä maalaisromantiikkaan suuntautuvaa tyyliä. Hienoimpina löytöinä pidän erilaisia intiasta tuotuja värikkäitä huonekaluja, mutta nyt niitä ei liikkeessä poiketessani juuri tällä kertaa ollut. Piipahdan paikalla melko usein, koska tavara vaihtuu tiuhaan tahtiin 🙂

20130701_115829.jpg

Nämä karttapallot olivat hauskat!

20130701_115754.jpg

Afrikkakohteeseeni hankittu TV-taso oli samaa sarjaa näiden lipastojen kanssa.

20130701_115937.jpg

En tiedä… jotenkin tykkäsin. Merihenkiseen kattaukseen ja mökille 🙂

p%C3%B6yt%C3%A4.jpg

Tätä pöytää ja näitä tuoleja katselin hieman meidän poitsun huoneeseen, mutta toisaalta olen nähnyt sinne vaikka mitä mukavaa. Saas nähdä, mihin joskus päädyn. 

(Kaikki kuvat Homeberry)

Ihanaa päästä toteuttamaan uutta kotia, en millään malttaisi odottaa. Luopumisen tuska vanhasta kodista on jo pikkuhiljaa helpottamaan päin, kun olen kovasti työstänyt ajatuksiani eteenpäin katsomisessa. Kodilta tämä talo ei ole tuntunut enää hetkeen, kun suurin osa tavaroistani on jo pahvilaatikoissa. Nyt vain pitäisi saada asunto myytyä, niin voisimme alkaa etsimään uutta. Hämeenlinna vaihtuu syksyllä kokonaan Helsingiksi. Hirvittää lähinnä vain nuo asuntojen hinnat, mitkä ovatkin sitten ihan toista luokkaa kuin mihin olen tottunut. Paljon muutoksia siispä luvassa ja toivottavasti pian! Oma koti on minulle kaikki kaikessa joten odotan äärimmäisellä innolla päästä sitä laittamaan. Pesänrakennusvietti on jo vauvankin osalta melko merkittävässä roolissa. Nyt siispä sormet ja varpaat ristiin, että talo menee kaupaksi ja uusi ihana asunto löytyy pian. Sen jälkeen te varmaan hukutte mun sisustuspostauksiin 😉

 

 

Erinin 2v. synttärit on virallisesti tänään, mutta vasta sunnuntaina vietämme juhlia satumetsän merkeissä. Onneksi on hyvää ilmaa luvattu, sillä olemme osaksi ulkosalla. Kuvamateriaalia koristeista ja tarjoiluista tulossa pian! Kiirettä pitää, että saan kaiken rakkaalleni toteutettua 😀

Happy 4th of July everyone!

Suvi

 

 

 

 

2 kommenttia “Sisustushaaveilua ja pysähtelyä motarin varrella

 1. Harmi kun Homeberryjä ei ole Pohjanmaalla. Toivottavasti saatte pian talon myytyä. Odotan jo kovasti, että alat laittamaan uutta kotia hyvällä maullasi. 🙂 <br />
  <br />
  Onnea Erin! &hearts;

  1. Kiitos Jemina! Onnittelut menivät perille :)<br />
   <br />
   Hirveä sisustuskuume ja sormet syyhyääääää…. ärsyttävää kun haluan jo tosi toimiin! Oma koti on paras paikka maailmassa, kun vaan olisi sellainen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *