He catch my eye!

Sanan kaikessa merkityksessä se oli meillä rakkautta ensi silmäyksellä 🙂

Mieheni tatuoinneista on tullut minulle joitakin kyselyitä kiinnostuneilta, kuten missä niitä on tehty, kuka ollut tekijänä ja mitä kaikkea häneltä löytyy. Suurin osa on tehty erilaisilla tatuointimessuilla ulkomaalaisten ammattilaisten toimesta ja kuviahan löytyy vaikka minkälaisia. Uusin tatuointi on kuitenkin ihan lempparini! Hän lähti suoraan kentältä tatskamessuille, kun tulimme Fijiltä kotiin. Käsivartta on koristanutkin jo jonkin aikaa lähikuva mun silmästä. Mielestäni tuosta tuli HIENO! 😀 Ja jotenkin tuo ajatus minusta hänen ihollaan kruunaa kaiken 😉 Aika ihana rakkauden osoitus <3 Ihmettelinkin miksi hän halusi napsia minusta muutaman lähikuvan reissumme aikana. Kyllä tuo silmä on ihan näköiseni, tosin olin järkyttynyt missä kuosissa mun kulmakarvat ovat olleet ja ripsihuollostakin taisi olla aikaa 😀 Haha! Eipä tullut paljon loman aikana tuolloin huollettua. Tekijä oli tästä kuulemma vain mielissään, sillä kuvaan tuli elävyyttä ja aitoutta. Liian siloitettu kuva ei olisi ilmeisesti ollut yhtä magee ja mielenkiintoinen. Okeeeiiii…. No, kelpasi selitykseksi 😛

IMG_20130411_063744.jpg

IMG_20130411_063701.jpg

Minulla tatuointeja on vain kaksi ja korkeintaan tulossa enää muutama. Erinin kokonimi tosiaan koristaa käsivarttani ja sitten kun seuraava lapsi syntyy, niin tottakai hänen nimensä tulee tuohon myös. Kovasti olen innostunut nyt myös Pinterestistä löytämistäni tatskakuvista. Nämä on jotenkin niin mun näköisiä, että ehkä jonkun tämän tyylisen vielä joskus iholleni hankin, mutta sitten on meikäläisen tatskat siinä. Antaa tuon miehen pitää tämä harrastus, kun ne hänelle niin hyvin sopii 🙂 Ja itse henk. koht pidän kyllä hänen kuviaan oikein kuumina 😉 I like!

Onkos siellä ruudun toisella puolella paljon tatuoinneista innostuneita, vain onko enemmän päinvastainen fiilis? 

Suvi

19 kommenttia “He catch my eye!

 1. Tatuoinnit on yököttävintä mitä tiedän! Mikä ihmeen tarve on tärvellä kroppansa kaikenmaailman kuvilla ja teksteillä. Ennen niitä pidettiin linnakundien ja merimiesten tavaramerkkeinä, kaameita olivat heilläkin. Ihme muotia joka ehkä vanhana kun kroppa kutistuu ja rypistyy ei olekaan enää niin mageeeta….

  1. Ihan kuin isäni olisi kirjoittanut tämän lausahduksen joitakin vuosia taakse päin 😀 Ajat hieman muuttuneet noista merimies/vankikarkuriajoista, joten hänenkin mielipiteensä ehkä lieventynyt samalla 😉 Ennen oli ennen ja nyt on nyt, mutta ymmärrän jos tatuoinneista ei tykkää, eikä kaikkien tarvitsekaan tykätä. Riittää, että jokainen saa toimia kuten itse parhaaksi näkee 🙂

 2. Upeita tatskoja!<br />
  <br />
  Kun ekan tatuoinnin otin, tiesin ettei se siihen jää…tällä hetkellä niitä on kuusi.<br />
  Seuraavaan on aika joulukuulle (aiemmin en kyseiseen paikkaan saanut aikaa)

  1. Se on kyllä uskomatonta minkälaiset jonot hyvissä paikoissa on. Kertoo kyllä siitä, ettei ainakaan hiipumassa ole tämä homma 🙂

 3. Mulla on kaksi ja joulun alla tulee yksi lisää. Voi olla, ettei jää siihen 😉 Tykkään kovasti tatuoinneista! 🙂 Tuo silmä on kyllä tosi kaunis.<br />
  <br />
  Minä aion olla itseni näköinen mummo, enkä välitä tuon taivaallista toisten mielipiteistä (paitsi tietysti mieheni ;)).

 4. Ah mä rakastan tatskoja &hearts; kuume on kova! minulla on ennestään kaksi, ja yhden voisin vielä ottaa. Mutta vain yhden :D<br />
  <br />
  Aika upea toi silmä tatuointi, niin laadultaan kun ajatukseltaan.

 5. He catches …<br />
  Tatskat ovat kamalia, aivan kamalia. Nuorena kun niitä ottaa, niin on jotain mitä katua vanhana.

  1. Siis HÄH??? Eiks ole eletty, jos ei ole tatskoja??? Haloo… ehkä elämää on myös ilman tatskoja – veikkaisin, että jopa hyvää sellaista.<br />
   En tiedä ketään, joka ei ole katunut tatskojaan esim 10-15 vuoden päästä niitä otettuaan. Näin vähän vanhemmiten oikeasti tietää, kuinka paljon myöhemmin katuu. Kannattaisi oikeasti miettiä nuorena, elää voi silti!!!

  2. Niin ihan sitä vain tarkoitin, että turha niitä lähteä katumaan. Elämää on eletty ja se näkyy ihossa. Ei tatskoja helposti pois saa ja jos niitä katuu, niin se nyt vaan on hyväksyttävä fakta, että ne on siinä! Ei mun vastausta tarvitse negatiivissävytteisesti ottaa, sillä en niitä sellaisella asenteella kirjoita.<br />
   <br />
   Varmasti moni katuu ja varmasti moni on katumatta. Kohta nelikymppinen mieheni on ottanut ensimmäiset tatskat yli 20 vuotta sitten, eikä kadu. Hän nyt vain ensimmäisenä tuli mieleeni. En yleistä, ihmiset tekee mitä tekee ja elää elämäänsä kuin elää. Minulla on paljon ystäviä kenellä on tatuonteja ja paljon ystäviä kenellä ei ole. Hyvä elämä kaikilla 😉

 6. Heippa! <br />
  Olen ollut pitkään blogisi lukija,nyt uskaltaudun myös kommentoimaan..<br />
  Itseltäni löytyy tatuointi ja kohta lisää tulossa, harkiten olen ottanut/ottamassa. Merkityksellisiä tatuointeja. Tribaalit tms &quot;kuhan otin&quot; kuvat eivät ole mieleeni. <br />
  Herää mielenkiinto missä olet miehesi tavannut? 🙂

  1. Ihanaa kun uskaltauduit 🙂 Saa ihan useamminkin uskaltaa kommetoida ja kiva kuulla, että olet seurannut blogiani jo pidempään.<br />
   <br />
   Olen samaa mieltä, että on kiva jos taustalta löytyy jokin ajatus tai merkitys mihin kuva liittyy.

  2. Niin ja tapasimme Helsinkiläisessä ravintolassa. Ei sen kummempi kohtaaminen, kuin että törmäsimme yhteen kirjaimellisesti ja siinä se sitten oli 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *