Lintsipäivä ystävän kanssa

Kylläpä on ihanat ilmat meitä hemmotelleet. Lauantaina oli Vantaalla järjestämäni Stand Up ilta ja auringosta huolimatta paljon saapui porukkaa paikalle. Ilta meni aivan loistavasti kiitos mahtavien koomikoiden, sekä vastaanottavaisen yleisön. Olen niin onnellinen kun saan tehdä monenlaista työtä yrittäjänä. Ei pääse mitään kyllästymisiä tapahtumaan, kun on monta rautaa tulessa ja työpäivät hyvin vaihtelevia, sekä mikä parasta, omannäköisiä. Itse kun saa määrätä tahdin, niin pitkätkään päivät eivät tunnu pitkiltä. Innostusta näyttää siispä riittävän 🙂

Eilen olin rakkaan ystäväni Amandan kanssa Lintsillä. Itse olin siellä oikeastaan jo neljättä kertaa tänä kesänä. Nyt on lapsille useita ilmaisia laitteita ja tuossapa tuo on huvipuisto aivan meidän vieressä aina Helsingissä majaillessani. Ama sen sijaan kävi hurvittelemassa viimeksi vuosi sitten, kun Lintsi kuuluu kuulemma jokaiseen kesään. Sama Amanda lähtee huomenna takaisin Gambiaan ja tulee taas vuoden päästä vasta takaisin. Onneksi muutaman päivän saimme Erinin kanssa nauttia hänen kummitätinsä seurasta. En usko, että itsekään olen vuoden sisällä taas Gambiaan menossa, joten ensi kerralla kun tapaamme, niin perheemme on hitusen verran isompi. Hieman on apeat fiilikset luopua ystävästäni ja päästää hänet taas lähtemään toiselle puolelle maailmaa. Onneksi hän on kuitenkin enemmän kuin onnellinen siellä, joten onnellinen olen myös minä hänen puolestaan. Onneksi on Viberit, Skypet, WhatsAppit ja Facebookit keksitty, joten yhteydenpidon pitäisi olla hyvinkin helppoa.

lintsi.jpg

Siinä me olemme parhaat ystävät yli 10 vuoden takaa ja seuraavaan yhteisvalokuvaan aikaa taas yksi vuosi, nyyh!

Olen muuten pikkusen ihastunut nyt tänä kesänä noihin maksimekkoihin. Ovat niin käteviä, kun ei purista, eikä kiristä mistään tän kasvavan masun kanssa. Kaapistani löytyy peräti neljä samaa mekkoa eri väreissä 🙂 Nyt on kesän mottona pukeutumisessa meikäläisen kohdalla kyllä ”mukavuus ennen kaikkea”… no can do.

lintsi1.jpglintsi4.jpg

lintsi5.jpg

<3

lintsi2.jpg

Mistä lähtien maailmanpyörä on ollut Rinkeli? Ja mistä lähiten mulle on tullut korkeanpaikankammo, kun en ennen edes tuntenut sellaista käsitettä. Aika vähiin jäi noi Lintsin laitteet meikäläisellä tällä kertaa, kun kävin vain uusitussa kummitusjunassa (suuri pettymys) ja sitten tuossa Rinkelissä. Upeat olivat näkymät, mutta kyllä hirvitti!lintsi3.jpg

Nyt tulevalla viikolla vietämme mieheni pojan 4v. jalkapallosynttäreitä. Myös Kreetan reissun loputkin kuvat on nyt mulla, joten niitäkin julkaisen lähipäivinä. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *