Jalkapallosynttärit

Heipsan! Perheemme poitsu täytti eilen 4v. ja kylläpä olikin pieni tupa täynnä vieraita. Olimme porrastaneet aikatauluja erikseen aikuisille ja tarhakavereille, mutta melkoinen hulina täällä silti kävi koko päivän. Oltiin kaikki illalla ihan puhki, etenkin minä kun olin nukkunut edellisenä yönä vain vajaat 6 tuntia. Keskiviikon tein iltaan asti duunia ja päästiinkin aloittamaan koristelut vasta puolilta öin. Oltaiskohan me oltu mieheni kanssa yöllä klo 3 valmiita menemään nukkuun ja sitten Erin herättelikin mut jo kahdeksan jälkeen eiliseen aamuun yhdessä remppamiesten kanssa. Mieshän pystyy kyllä nukkumaan rempasta huolimatta 😉 Pääasia, että jalkapalloteema oli valmiina kun loput ajasta meni siivotessa ja leipoessa. Isovanhemmat olivat ihania, kun tarjoutuivat lisäksi leipomaan. Tiesin, etten ehdi kaikkea tehdä tällä kertaa itse. Jalkapallokakku oli tilattu 20 hengelle Laurellilta ja se kyllä kruunasi juhlapöydän. Teemavärit olivat suurimman fanituksen kohteen, eli Italian Juventusjoukkeen mukaiset.

dani%201.jpgdani%202.jpgdani%203.jpg

Pom pomien lisäksi askartelimme tuollaisen ketjukoristeen pahvikartongista.dani%204.jpg

Mukit löysivät aina helposti omistajansa pelaajanumeron avulla. Lahjapussit olivat tarhakavereille kiitoksena mukanaolosta. Ne sisälsivät pienen jalkapallon, mustan tuomarinpillin ja karkkia.dani%205.jpg

Tiimarista ja Happy Mondaysta löytyivät täydelliset Juventus servetit, pillit ja kertikset.

dani%206.jpgdani%207.jpg

dani%2011.jpg

dani%208.jpg

Kakku oli niin hieno, että melkein ei olisi raaskinut sitä tuhota. Kaiken lisäksi jalkapallo maistui aivan super hyvälle ja kaikki meni!dani%209.jpgIdani%2010.jpg

Meikäläisen suurin uhraus oli ottaa molempiin nimettömiin Juventuskynnet. Kävin siispä vielä edellisenä päivänä kynsihuollossa ja nyt seuraavat 3-4 viikkoa Juventuksen logon värit ja tähdet koristavat sormiani. Jos tämä ei ole rakkauden osoitus perheen miesväelle, niin mikä sitten? 😉 (Inhoan jalkapalloa)… 🙂

Suvi

Mainos alkaa

 

 

Mainos päättyy

16 kommenttia “Jalkapallosynttärit

 1. Voi wau! Mahtava teema ja koristeet. Meillä oli juuri oman 6-vuotiaan poitsun merirosvosyndet. Kaikki lapsivieraat olivat naamiaisasuissa.:)

  1. Kiitos, ihanaa! Löytyykö blogistasi merirosvoteemakuvat? Kaikki teemajuhlat on ihan parhaita 😀 Onnea myös teidän poitsulle!

 2. Hienot juhlat ja koristukset!! ♡ Ihan huippu idea numeroida nuo mukit, niin jokainen löytää omansa – pelinumeronsa! 🙂 Ja noi kynnet!! ..niin se jalkapallo vaan pomppii pikku hiljaa vahvemmin ja vahvemmin elämään! 😉 Paitsiota ei ymmärrä pelissä mutta kotona sen tuntee kun kausi alkaa! ;D ♡

  1. Kiitos Viltsu! Tuo muki idea oli oikeastaan jopa mieheni ajatus laittaa nuo numerot niin kuin Juven pelaajat 🙂 Hän oli ihan täysillä mukana koristeluissa :D<br />
   <br />
   Hah! Totta!!!! Tuo paitsio ;P

 3. Hei, miten olet tehnyt nuo paperi koristeeet? Ollaan järjestämässä jalkapallo synttäreitä ja tarvitsisin vinkkejä koristeluu! 🙂

  1. Laita googleen hakusanaksi pom pom ohje. Sillä löydät varmasti 🙂 On tosi helpot tehdä ja koristeena kuitenkin näyttävät 😉 Mukavia juhlia!

 4. Meillä on pojan 2 vuotis syntymäpäivät, ja yllättäen talon miehet valitsivat teemaksi niin lähellä sydäntä olevan jalkapallon 😀 löysin googlettamalla blogisi vahingossa ja kakku on upea, oletteko itse tehnyt vai tilannut sen 🙂 ? Juhlanne on järjesestetty ihan mielettömän hienoiksia ! Kiitos jos kerkeät vastata:)

  1. Moikka! Kiitos! Kiva, että löysit tänne 🙂 Kakku on tilattu Laurellita, en olisi ikinä osannut itse tehdä noin hienoa, enkä olisi ehtinyt kyllä lähteä yrittämäänkään 😉 Mukavia juhlia teille! Kiva jos blogistani on apua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *