Nyt löytyi SISUSTUSLIIKE!

Peräti melko isolla S:llä! 

Sain vinkin muutamalta ripsiasiakkaaltani Turengissa sijaitsevasta sisustusliikkeestä, mistä he olivat ostaneet tuolin ja pöytälamppuja. Piti sitten lähteä itse toki katsastamaan liike ihan paikan päälle, kun en Kavaljeeri Galleriasta ollut aiemmin kuullut. Aika mieletön paikka! Halli täynnä toinen toistaan erikoisempia, valtavan suuria huonekaluja ja ihania sisustusesineitä. Oli toki monia juttuja, mitkä ei minua säväyttänyt, kuten antiikkihuonekalut ja erilaiset patsaat, mutta löytyipä kaiken tavaramäärän joukosta paljon helmiäkin. Olin liikkeellä hyvin pikaisella aikataululla, kun tunnissa piti ehtiä paikka kiertämään ja varmasti jäi paljon näkemättä. Halli kannattaakin kyllä kiertää moneen kertaan, jos meinaa kaiken nähdä, sillä niin paljon tavaraa on. Yläkertaan en ehtiny valitettavasti ollenkaan. Hyvä tietää, että tällainen sisustusliike löytyy ihan omilta kotikonnuilta, sillä uskon löytäväni paljon kivoja juttuja myös tuleviin kohteisiini. Vielä kun pääsisin tutkailemaan pian uudestaan, ihan ajan kanssa. Jotain kuitenkin taas mukaani tarttui, sillä löysin aivan valtavan ison, mutta silti niin siron seinäkellon. Myin aikaisemman olkkarinkelloni pois jo alkukeväästä ja siitä saakka seinä on ammottanut tyhjyyttään minun etsiessäni sitä oikeaa. Olisin halunnut Kavaljeeri Galleriasta vielä vaikka mitä, mutta lompakko oli tällä kertaa hieman eri mieltä. Nyt uusi katseenvangitsija koristaa kuitenkin seinäämme, eikä tarvitse enää miettiä, että paljonko kello on.

kello.jpg

Ihan parhaalle paraatipaikalle uusi kello ei päässyt, sillä turha lähteä poraamaan seinään enää uusia reikiä. Toivottavasti löydämme pian uuden kodin ja sitten kello saa ansaitsemansa paikan. Halkaisija tässä on muuten huikeat 96 cm!

kello1.jpg

Kiireessä napsin puhelimellani hallissa kuvia myös myös muista ihanuuksista. Tässä erilaisia tyylisuuntauksia mieleisistäni jutuista. Mitäs Te tykkäätte? Mitkä ovat suosikkinne?

11.jpg

14.jpg

Hauska Rokokoomainen huonekalu yhdistettynä bling blingiin 🙂

13.jpg

9.jpg12.jpg16.jpg21.jpg4.jpg10.jpg

Tämä pikkupalli toi mieleeni Eero Aarnion.

5.jpg

Näidenkin lamppujen halkaisija oli reilusti yli toista metriä!

6.jpg8.jpg7.jpg3.jpg17.jpg

Olin ihan fiilareissa näistä peileistä 😉2.jpg15.jpg19.jpg20.jpg18.jpg

Sellaisia löytöjä! 😀

Pakko sen verran vielä loppuun omaa juttua mainostaa, että huomenna lauantaina on taas Suvisvillan järjestämä Stand Up ilta. Tervetuloa Vantaan Koivukylään ravintola Teemaan klo 20-22. Ilmainen sisäänpääsy. Pääesiintyjänä mahtava Iso A. Tuossa vielä linkki tapahtuman mainokseen. Nähdään siellä!

Aurinkoista viikonloppua kaikille <3

Suvi

22 kommenttia “Nyt löytyi SISUSTUSLIIKE!

 1. Oi, kiitos tästä tievosta 🙂 Ompa kiva ku omalla kylälä on tuommonen aarreaitta :)<br />
  Upean kellon löysit

  1. En voinut itsellänikään pimittää, kun innostuin niin monista jutuista 😀 <br />
   <br />
   Kello on kyl tosi magee! &hearts;

  2. Niin, siis mie ite asun tällä hetkelä Turenki-Cityssä 😀 Asuttu reilu 4v 🙂 Ihan kiva ja rauhallinen paikka, ainaki tämä meän omakotitaloalue täällä 🙂

  3. Eikä! Asut siellä!? Ihanaa! Turengissa asuu myös mun appivanhemmat ;)<br />
   <br />
   Etkö sinäkään tiennyt tuosta paikasta tosiaan aikaisemmin?

 2. Mähän sanoin, että kannattaa mennä 🙂 Mutta toi kello ei kyllä kuvassa näytä yhtään niin jättiläiseltä, ku audin takakontissa 🙂 Se on HIENO!!

  1. Kiitos vinkistä 😀 <br />
   <br />
   Juu näyttää kuvassa paljon pienemmältä kuin livenä 😉 Nyt vaihdettiin muuten mun rakas Audi Kiiaan, että mahdutaan koko perhe. nyyh! 🙂

 3. Mulla on valkoinen rokokookaappi josta saisi tuollaisilla mustavalkoisilla raidoilla ja yläosan mustalla värillä juuri tuollaisen ihanauuden, jos joku haluaa edullisesti niin minulta saa ostaa tuon raidallisen kaapin tyypisen vitriinin valkoisena 🙂 älä julkaise tätä viestiä jos siltä tuntuu 🙂

 4. Voi Wau mikä paikka! 🙂 Todella persoonallisia juttuja! Harmi kun on niin kaukana. Tuolla olis varmasti mun tyylistä.:))<br />
  <br />
  Hienon kellon ostit!

  1. Oli kyllä hyvä löytö. Hieman harmittaa, etten ole aikaisemmin osannut tuonne mennä etsiessäni sisustuskohteisiini mm. afrikkaa. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei millonkaan ;)<br />
   <br />
   Niin on ihana kello, tykkään. Toivottavasti seuraavassa kodissa olisi jokin &quot;täydellinen&quot; seinä mihin kohtaan se olisi kuin tehty 😀

 5. Vau mikä kello!!! Niin upea!!! Ja ihanan näköinen tummalla taustalla, ihan perfect teille!! Tuonne on päästävä itsekin joskus käymään, näyttää kaikki niin hienolle!! 🙂

  1. Tuo on livenä jotenkin vielä kivempi kuin kuvassa 🙂 Kandee kyllä mennä, sun makusi tuntien voin kertoa, että sekoat 😉

  1. Oli hintavaa, sekä edullista riippuen ihan täysin tuotteesta. Ei mitenkään päälimmäisenä jäänyt sellainen olo, että olisi ollut mikään tyyris paikka vaikka arvokkaitakin huonekaluja ja valasimia oli myynnissä. Suosittelen käymään 🙂

  2. Ihan pakko kommentoida… KG:n omistajat ovat ihan huippuhauskoja tyyppejä, jotka yleensä pyöräyttävät hinnasta alaspäin, kun sievästi pyytää. Itse olen tehnyt mielestäni hyviä löytöjä sieltä. Eli kannattaa mennä käymään 🙂 <br />
   <br />
   Sitten vielä kesälomamatkavinkki: Hämeenlinnassa ihan uusi ja aivan ihana sisustus- ja lifestyleputiikki on Tiirinkosken Tehdas. Lisätietoja löytyy googlaamalla. Suosittelen erittäin lämpimästi!

 6. Ilmeisesti et lue Hämeenlinna Kaupunkiuutisia. Siinä on hyvinkin usein hyvin persoonallisia mainoksia ko. Kavaljeerista, myös ajo-ohjekartta on ollut joka mainoksessa. Eikä mainoksen kokokaan ole ihan vaatimaton.<br />
  Hyvä kun löysit paikan, käsittääkseni sinne haetaan tavaraa ympäri Eurooppaa eikä ole ihan joka kaupan maisonia.

  1. En oikeastaan kovasti ole ehtinyt lukemaan. Nyt myöhemmin olen nähnyt niitä mainoksia, (ja oli kyllä hyvän kokoisia) mutta en ole kiinnittänyt niihin oikeastaan huomiota. Mainoksesta en olisi osannut päätellä, että myös minun tyylisiäni juttuja on heillä myynnissä. Haastattelin omistajaa, kun innostuin niin paljon paikasta. Kertoi minulle, että hän matkustaa paljon ja tuo rekoilla tavaraa juurikin ympäri Euroopasta. Kiva juttu on myös se, että joitakin tuotteita on aina vain se yksi ainoa kappale, kuten esim. tuota minun kelloani.

  1. Harvialantien varressa (eli sen tien, joka menee Ruukin ohi Turenkiin) vasemmalla n.kilsa ennen Turengin keskustaa. On auki vain lauantaisin ja sunnuntaisin, muistaakseni 11-17. Tien nimeä en nyt muista, mutta risteyksessä on keltaiset 'standit' aina kun on auki. Kannattaa myös samalla poiketa läheisen Turengin kukkatalon sisustusosastolla. Ihanaa, valkoista sisustustavaraa!

  2. Kiitos kattavasta vastauksesta, en olisi itse todellakaan osannut näin hyvin selittää. Siellä Turengin kukkatalossa olen käynyt monesti (on ihana) ja silti tästä paikasta en aiemmin tiennyt.

  3. Kiitos kattavasta vastauksesta, en olisi itse todellakaan osannut näin hyvin selittää. Siellä Turengin kukkatalossa olen käynyt monesti (on ihana) ja silti tästä paikasta en aiemmin tiennyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *