Asu kaupungille

Nyt näitä asupostausten tekemisiä täällä harjoittelen, hih 🙂 Saas nähdä miten onnistuu… Kamalan vaikeaa löytää sellaista kolkkaa missä pystyn Teille asuni kuvaamaan. Tarvitsen avuksi aina peilin, minkä kautta kuvat yritän napsia. Ja sitten tuo oma asento ja ilme. Huoh… ei ole niin helppoa, kuin miltä upeiden muotibloggareiden sivuilla näyttää. Miten he osaavatkin poseerata niin luonnollisesti ja luovasti. Itselleni hyvin haasteellista olla peilin edessä ja miettiä, että mitenhän tässä nyt pitäisi seistä!? 😀 Huvittavaa!

Edelleen minulla on käytössäni Canonin ihan perus digikamera. Haaveilen kyllä järkkäristä, kun sillä otettujen kuvien laatu on niin paljon parempi verrattuna tähän. Mutta koska kaikkea ei voi saada, niin yritän pärjätä vielä jonkin aikaa tällä. Enhän osaisi järkkäriä edes käyttää. Olen edelleen ihan onneton kaiken tekniikan kanssa.

Tällä viikolla olen pyörähtänyt kaupungilla melkein joka päivä. Minulla on menossa lomaviikko ripsien parista, jotta voin keskittyä muihin töihin enemmän. Koko ajan tuntuu, että on jotain asioita hoidettavana. Tämän näköisellä asulla lähdin liikenteeseen tänään.

51253caac98c7ec04000006d.jpg

Paita Zara

Housut Only

Nahkalaukku ulkomailta (ei mitään muistikuvaa maasta)

Saappaat Bianco Footwear

Rannekello Kultajousi

51261a63c98c7ec566000043.jpg

Kaupungille yksin lähtiessäni minulla on matalemmat korot kuin vaunujen kanssa kulkiessani. Vaunut ovat siitä hyvät, että niistä saa tukea ja niihin voi nojata 🙂 Muutenkin nautin lapsen kanssa kulkiessani juuri siitä tunteesta, et “hei, olen äiti ja edelleen käytän korkeita korkoja”. Lapsen saaminen ei ole minulle tarkoittanut sitä, ettei enää tarvitse välittää miltä näyttää ja mitä pukee päälleen, päinvastoin. Kiinnitän entistä enemmän huomiota siihen, etten vaan laiskistu ja ala miettimään, että “ihan sama… ei mua siellä kukaan katsele”.

Jos muutamia kertoja jättää korot kotiin, niin ne saattaa jäädä sinne pitkäksikin aikaa. Ainakin minulle iskee helppous ja mukavuudenhalu, vaikken sitä haluaisikaan 😀 Olisi hauska kuulla kuinka Teillä? Ja miten ajattelette omasta äitiydestänne suhteessa pukeutumiseen?

51253b30c98c7e3444000056.jpg

51253b35c98c7e344400005b.jpg

Tämä on se minun yksi ja ainoa jäljellä oleva musta nahkalaukku.

Kiitos muuten aivan loistavasta laukkukeskustelusta. Sain aivan valtavasti kantaaottavia pohdintoja probleemaani. Olen ollut hyvin mielissäni lukiessani Teidän mietteitänne ja ihanaa kun sain kommentteja niin paljon <3 Kiitos! Aivan varmasti tulen kertomaan kuinka hommassa kävi. Nyt tein tosin sen ratkaisun, että jatkan metsästystä, ainakin toistaiseksi. Yritän vielä etsiä sitä täydellistä, missä olisi kaikki kohillaan 😉

51253b3ac98c7e9b60000021.jpg

Näitä Zaran paitoja minulla on kaksi. Musta ja valkoinen. Olen kovin ihastunut nimeomaan noihin olkapään koristeisiin. Tämä paita on yksi tämän hetkisistä suosikeistani. Muutenkin pidän kovasti erilaisista ja erivärisistä ohuista viskoosi-puuvilla-polyesteri sekoituksista kauluspaidoissa. Ne on käytännöllisiä, ilmavia, tyylikkäitä ja laskeutuu kauniisti päällä, hoikentaa. 😉

Nyt mars sinne kaupungille! 🙂

Ihanaa, aurinkoista torstaita <3

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *