Uusi laukku! Pihistä vai panosta?

Heippa ihanat!

Minulla on nyt tavallaan vähän niin kuin probleema… Olen etsinyt mustaa ihan peruskivaa, ajatonta laukkua jo jonkin aikaa ja nyt sellainen löytyi. Hinta tosin ei minua miellyttänyt, sillä Guessin ihastukseni maksoi 265€. 

51228639c98c7ea727000012.jpg

Guessin liikkeestä suuntasin Mangoon ja kappas. Näin hyvin vastaavan tyylisen laukun siellä. Laukku ei todellakaan ollut niin kiva, eikä aitoa nahkaa, mutta hyvin varteen otettava kuitenkin. Etenkin kun hintaeroa oli 225.05€. Mangon keinonahkainen versio maksoi siis 39.95€.

51228662c98c7e8f1b00003b.jpg

Olen aina ollut merkkilaukkujen perään, kukapa ei…? En tosin montaakaan sellaista omista, sillä en ole ollut valmis maksamaan laukusta useita satasia, saatika sitten tonneja. Kaapeistani löytyykin vain yksi Guess ja useampia Friis & Companyta. En esimerkiksi omista Chaneleja tai Vuittoneita, vaikka toki HALUAISIN! Astetta edullisempana katselen usein Michael Korsia, DKNY:ta ja Guessia, KALLIITA nekin! Etenkin suomessa.

Aika monet ripset täytyy vääntää, jotta noita ihania laukkuja omakseen saa. Äitinä mietin myös tottakai, kuinka paljon meidän perheessä noillakin rahoilla syödään. Kaikki raha-asiamme mietin myös etelänmatkoissa. Oli kyse mistä tahansa yllättävästä laskusta, niin mietin aina, että siinä se pesämuna seuraavaan etelänmatkaan sitten meni 🙁

Tätä pitääkin siispä pohtia…

Jos hankkisin Guessin olisin varmasti hyvin ONNELLINEN ja ihastelisin laukkuani enemmän kuin paljon. Käyttäisin sitä usein ja pitäisin hyvää huolta. Guessin laukku olisi varmasti pitkäaikainen sijoitus. Tässä laukussa oli myös käytännöllisemmat hihnat, mitkä varmasti pysyvät paremmin olalla kuin Magon vastaavassa. Kokonsa puolesta Guess oli pienempi ja hieman pelkäsin ettei Padini mahtuisi sinne. Toisin sanoen laukku olisi saanut olla hieman isompi. Mietin myös, kuinka se tekisi ison loven matkabudjettiimme, kun kuukauden päästä lähdemme seuraavalle lomareissulle.

Jos hankkisin Mangon niin en ihastelisi, olisin vain IHAN TYYTYVÄINEN. Käyttäisin sitä suht usein, koska muutakaan mustaa laukkua ei tällä hetkellä ole. (Myin autotallikirppiksessäni kaikki viime kesänä). Todennäköisesti ostaisin jossain vaiheessa pian uuden mustan laukun, jos sopiva eteen sattuisi. Tuunaisin Mangon laukusta ehdottomasti kivemman käyttäen erilaisia Dyrberg Kernin avaimenperäkilluttimia. Ehkä silloin laukku ei olisi niin tylsä. Hinta on SUUUURI plussa ja matkabudjettia jäisi reilusti. Laukussa parempaa oli myös hopeiset vetoketjut yms. kun Guessissä ne olivat kultaiset. (Käytän koruissa enemmän hopeista kuin kultaista väriä).

Jätin molemmat laukut vielä kaupan hyllyille. Ajattelin nukkua yön yli ja miettiä asiaa kunnes keksin, että kysyn apua Teiltä ihanat ystäväni. Kumman näistä Te valitsisitte? Valitsisitteko kumpaakaan? Pitäisikö minun vielä odottaa ja katsella?

Pihistä vai panosta? Tässä vielä vertailun vuoksi laukut vierekkäin… Olisin niin iloinen jos saisin pohtivaa näkökulmaa ruudun sieltä puolen <3

51228c2cc98c7eb914000029.jpg

Tiedän mistä näen unta ensi yönä… 🙂

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

48 kommenttia “Uusi laukku! Pihistä vai panosta?

 1. Itse ostaisin guessin, koska jos ostaisi halvemman, jäisi guessin laukku mieltä painamaan, mielessä pyörisi &quot;piratismi&quot;. Ja toki laukunhan voi myydä jos siihen kyllästyisi. 🙂

  1. Olet oikeassa… tuossa on varmastikin pointtia, että niin saattaisi käydä 🙂 Usein jäänkin pyörittelemään asioita mieleeni 😉

 2. Hinnan puolesta ehottomasti PIHISTÄ! mutta onhan toi Guessin laukku taas hienompi. Toisaalta jos toi Mangon on käytännöllinen. Aika paha! 🙁

 3. Mä en olis ikinä uskonu sanovani tätä, mutta… Jätä se Guess kauppaan ja osta Mangon laukku! Guessiltä tulee aina uusia ihania laukkuja, joten voit sit seuraavan kerran laukkua tarvitessa ostaa Guessin, mutta nyt ajattelet sitä tulevaa matkaa ja pihistät laukun hinnassa 🙂 Sitäpaitsi, sähän voit lentokentällä törmätä aaiiiiivan mielettömän ihanaan Guessiin, ostat sen sitten sieltä, saat halvemmallakin ku täältä! (Mitä ihmettä mulle on tapahtumassa ku mä tämmösiä suustani päästelen?!! &quot;Jätä Guessi kauppaan ja osta Mango&quot; WHAT???? Kuka tommosia sammakoita mun suustani päästelee??? Kolauta mua otsaan ku seuraavan kerran nähdään!!!)<br />
  <br />
  Öitä &hearts;

  1. Ihana Teija!!! Luen kaikkia kommentteja ja mietin jokaisen kommentin kohdalla kuinka totta on tuokin pointti mitä kaikki ihanat lukijat ovat niin hyvin kirjoittaneet. Olen hyvin helposti toisin sanoen vietävissä suuntaan ja toiseen, koska kaikkien perustelut vaikuttavat omaankin mielipiteeseeni 😀 Ihanaa, kun ihmiset ovat niin hyvin perusteelleet ja pohtineet asiaa &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Hih! En kolauta sua otsaan, vaikka Guessin nyt hylkäsitkin ;)<br />
   <br />
   Sait mut kyllä juu miettimään, että josko siellä ulkomailla jotain olis. Fijillä tuskin juuri mitään, mutta ehkä Hongkogin kentällä sitten, kun siellä on kuitenkin se 9 tuntia aikaa odotella jatkolentoa… Pitäisköhän mun odottaa sinne? Toisaalta haluis laukun mukaan reissuun nyt… Ai kamala! Tää on vaikeeta 😀

  2. Mä oon etsiny täydellistä koululaukkua siitä saakka, kun kuulin tulleeni hyväksytyksi… Eli epätäydellisillä vanhoilla laukuilla oon raahannu kamoja kouluun ja takas jo PUOLI VUOTTA 🙂 Etsintä jatkuu edelleen…<br />
   <br />
   Ihanaa aurinkopäivää &hearts;

  3. Ihana! Minkälainen sul on hakusessa? Voin sit meinaan vinkata jos näkyy… kyl tulee kuitenkin aika paljon tuolla pyöriskeltyä 😉

 4. Onpa hankala valinta! <br />
  Aluksi kallistuisin Guessiin, mutta sitten niinkuin sinäkin, äitinä miettisin sitä ruokakassien määrää ja lasten harrastuksia. Pidän Guessin ulkonäöstä enemmän, mutta sinä epäilit sen kokoa ja tosiaan onhan tuo hinta melkoinen.. <br />
  Ehkä löydätkin lomareissulta juuri sen oikean, jos maltat odottaa. 😀

  1. Guess on kyllä kauniimpi, mutta ehkä saattaisin pärjätä myös Mangolla… tai pikku hiljaa alkaa kyllä tuntumaan, että etsin ehkä sitä TÄYDELLISTÄ vielä… sitä missä kohtaisi kaikki ja hinta ei olisi noin päätä huimaava ;)<br />
   <br />
   Kiitos Sinullekin kommentistasi &hearts;

 5. Minä ostaisin ehdot.kalliimman,jos turhaa rahaa…mutta näin tiukoilla olevana perheenäitinä,ei ikinä 250`;e veskaan.No,No!Perheeseen menee,ja hyvä niin:)Mutta jos sulla ylimääräistä,osta pois!

  1. Turhaa rahaa ei todellakaan ole, eikä meillä puissa kasva… kovasti täytyy tehdä töitä ja säästää, jotta voidaan unelmia toteuttaa ;)<br />
   Ymmärrän aivan täysin, että et ole valmis laittamaan tuota summaa laukkuun ja kovasti pohdin, että olenko itsekään. Ihan oikein on mielestäni panostaa perheeseen, se se maailman ihanin, tärkein ja rakkain asia elämässä on! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Mukavaa päivää Sinulle 🙂

 6. Mun mielestäni Guessin hintalaatu-suhde on huono… Aiemmin tuli ostettua useampia, eivätkä kestä arkikäytössä 🙁

  1. Höh, mulla taas noi Guessit on kestäny tosi hyvin! Jopa meidän 3v -neitokaisen retuuttamista 🙂 Ja mulla ne on tosiaankin vaan arkikäytössä, joka päivä, koska muuta käyttöä mulla ei ole, ku arkikäyttöä 🙂

  2. Useimmat Guessit Kampin liikkeessä oli 150€ molemmin puolin ja sitten tietysti tämä minun mielestä ihanin maksoi noin paljon enemmän kuin muut. Kysyin itseasiassa myyjältä, että mistä johtuu ja hän vastasi, että se on oikeaa nahkaa, muut Guessit eivät yleensä ole… Olin aina jotenkin kuvitellut, että olisivat aitoa nahkaa :O<br />
   <br />
   Minun yksi Guessini on ollut aivan huippu hyvä ja olen pitänyt siitä kovasti. En ole huomannut huonoa laatua, mutta saattaahan laukuissa olla myös eroja. Kiitos kommentistasi, sillä nyt osaan ainakin kiinnittää tähänkin kohtaan huomiota.<br />
   <br />
   Itseasiassa Sinun jälkeesi monet muutkin ovat sanoneet samaa… :S<br />
   <br />
   Mukavaa tiistaita!

 7. Itse henk.koht. en Guessista perusta juuri tuon melko huonon hinta-laatusuhteen vuoksi, laukku on toki hieno! Mutta jos se on vielä liian pieni niin en ostaisi. Itse odottaisin kuukauden ja katsoisin löytyykö reissusta joku kiva laukku. 🙂 En siis ostaisi vielä kumpaakaan.

  1. Saattaa olla, että koko voi ratkaista tämän homman… Jos Guessia vielä mietin, niin otan kyllä ehdottomasti Padin mukaan ja testaan.. Mutta ehkä alan kallistumaan vielä sen minulle täydellisen yksilön etsintään ;)<br />
   <br />
   Kiitos kommentistasi &hearts;

 8. Omaan silmääni Mangon laukun malli miellytti enemmän kuin Guessin. Ostaisin tässä vaiheessa ehdottomasti edullisemman laukun – matkaltahan voi löytää edullisemmin myös kalliita laukkuja, jos niikseen tulee. Puntaroisin myös tarkkaan, onko kalliimpi laukku ihanampi/tarpeellisempi kaikkia niitä muita asioita, joita sillä rahalla saisi..

  1. Tätä minäkin aina pohdin, että mitä milläkin rahalla saa 🙂 Jos joskus säästän jossain kuluissa (esim. auto sakkopaikalla ja sakkoa ei tullut) niin pääni kääntää tämän asian säästöksi, minkä voin kuluttaa… koska enhän saanut sitä sakkoa, minkä olisin voinut saada ja silloin se olisi ollut vain maksettava joka tapauksessa. Eli koska nyt minun ei tarvinnutkaan maksaa esim. 50€ sakkoa, niin voin ostaa sillä rahalla paidan. NÄIN TYPERÄ MINÄ OLEN! Oikein naisen logiikkaa.. tai sitten vain minun omat kootut selitykset ja hyväksyttämiset oman pääni sisällä miksi voin ostaa jotain kivaa ja piristää päivääni :D<br />
   <br />
   En tiedä ymmärtääkö tuosta selityksestä yhtään mitään tai leimaako joku minut sen takia jo pimahtaneeksi ostomaanikoksi, toivottavasti ei 😉 <br />
   <br />
   Kiitos viestistäsi Taika &hearts;

 9. sanon ehdottoman EI.n aina tekonahalle. Uskomaton keksintö Suomen talveen. <br />
  Kulutus näkyy helposti ja vaikka 40 euroa ei ole järin suuri summa, on se minun mielestä tekonahkalaukusta suorastan posketon. Puoli vuotta myöhemmin on reunat huonossa kunnossa, ei kiitos mulle tälläisiä.<br />
  Jos haluat siltä väliltä kannattaa käydä kirppareilla katsomassa, voi nahkalaukun löytää tosi halvallakin. <br />
  Laukuissa lisäksi muoti toistaa itseään. Itse olen nuorena ostanut muutaman nahkalaukun, jotka ovat tulleet &quot;uudelleen muotiin&quot;, tosin hihnaa on pitänyt pidentää, lisäksi toisessa oli irtohihna, joten käytän samaa hihnaa kahden eri laukun kanssa. <br />
  Vinkkinä Guessiä myydään outlet-hintaan Pitäjänmäellä, eli jos pyörit siellä päin, kannattaa kurkistaa. Puhumattakaan jos ystävä käy Jenkeissä, siellähän noi maksaa n 50 euroa. <br />
  Merkkilaukut ovat aina ihan oma lukunsa. Olen ensimmäisen Vuittonin ostanut Tukholmasta, milloin Helsingissä ei liikettä ollutkaan. Rahat oli puoliksi tienattu Huutiksesta, eli sillä tavalla laukku oli jopa edullinen. Aktiivikäytössä on ollut n 3 v, mutta tällä hetkellä nykytilanteeseen aivan liian pieni. Silloin tällöin käytän. <br />
  Ehdoton uusi lemppari on Bayswater, jonka ystäväni toi ( siis maksoin itse, mutta käytettiin tax free etu hyväksi ) Lontoosta, maksoi n 730 euroa ja se on nyt jokapäiväisessä käytössä, koska on sopivan kokoinen tähän hetkeen. <br />
  Itse olen merkkilaukkujen kanssa tehnyt sopimuksen itseni kanssa. Esim myyn x summalla huutiksessa, kirpparilla, teen sen ja sen tekemättömän työn ja sitten voin ostaa. Bayswateria säästin yli 1/2 v ja myin sitä varten ainakin 10 kassillista rompetta. Eli todellinen win-win tilanne. <br />
  <br />
  Jos et halua kalliita ostaa , älä ainakaan tekonahkasta osta. Itse olisin mielummin ilman.

  1. Kiitos Niitty todella monipuolisesta ja kattavasta pohdinnasta 🙂 Aivan ihanaa lukea Teidän kommenttejanne ja kuinka Sinäkin olet kaikki asiat perustellut niin hyvin. Ja jokainenhan saa elämässään tehdä niin kuin tykkää ja käyttää rahansa mihin käyttää. Hienoa minusta, ettet ole ostanut velaksi, vaan aina ensin tehnyt kovasti töitä merkkilaukun saamiseksi. Näin myös itselläni, sillä mitään en koskaan osta velaksi, paitsi asunnon toki. Muutenkin olen hyvin tarkka raha-asioideni hoitamisesta. Toisaalta tämä on jo pedantin luonteeni piirre, sillä haluan kaiken olevan aina kunnossa ja hoidettu, jotta pystyn taas rentoutumaan ja ylipäätään olemaan. <br />
   <br />
   Kirppiksillä käyn pyörimässä silloin tällöin, mutta se on niin arpapeliä että löytyykö mitään. Aika tuppaa tulemaan vastaan, kun sitä ei tarpeeksi päivissäni ole… siksi kait helpoin on ensin pyöriä nettikaupoissa ja sitten mennä katsomaan löydös pikaisesti paikan päälle 🙂 Olis ihanaa jos joku tuttu asuisi esim. jenkeissä &hearts;<br />
   <br />
   Olen muutamia kertoja käynyt Pitäjänmäen liikkeessä ja sieltä muutaman löydöksen tehnytkin. Voisinkin muuten kyllä siellä vielä taas pyörähtää, ennen kuin teen päätöksen.<br />
   <br />
   Kiitos vielä pohtivasta kommentistasi ja mukavaa päivää 🙂

  2. Bayswater tulee kestämään käytössä vähintään 10 vuotta ja jos kyllästyn, saan aina siitä rahaa takaisin myytäessä.<br />
   Mangon laukkua ei välttämättä kukaan huoli edes ilmaiseksi sen jälkeen kun siihen kulumisen jälki tulee.<br />
   <br />
   Sanonta köyhän ei kannata ostaa halpaa pitää mielestäni niin paikkansa laukkujen kanssa. Ne virheostokset joita on nuorempana tehnyt ovat saaneet minun panostavan mielummin laatuun.<br />
   <br />
   Jos rahapussi sanoo ei guessille, ei kannata ostaa varalaukkua vaan ostamisen ilosta. Mielummin ota vanha laukku kaapista ja sitten panosta kun ripsiä on liimattu tarpeeksi monta.<br />
   <br />
   Laukuissa kannattaa muistaa se että sinulla on aina tytär, jonka kanssa voit muutaman vuoden päästä jakaa laukkukokoelmasi.

 10. Omistan kolme guessin laukkua. Kaksi niistä on kankaista ja yksi keinonahkaa. Ensimmäiseen hankkimaani kankaiseen guessin iltalaukkuun olen vieläkin hurjan tyytyväinen ja saan mielihyvän väristyksiä kun otan sen käyttöön 🙂 Sanoisin kuitenkin että en ole tyytyväinen guessin laatuun. Minulla on parhaillaan toinen guessin lompakko käytössä ja sekin on jo hajalla. Seuraava lomapkko ei tule olemaan guess. Voi olla että tuo aitoa nahkaa oleva guess on kestävämpi. Mutta suosittelisin että jätät guessin kaupan hyllylle ja säästät rahasi vaikkapa siihen ulkomaanmatkaan josta saat guesseja huomattavasti edullisemmin 🙂

  1. Samaan suuntaan kallistun koko ajan lisää ja lisää 😉 Ja jos jostain toisesta merkistä löytyisi joku ihana yksilö, niin mikäs sen ihanampaa. Mikään Guess laukun ei siis ole pakko olla, eikä minkään muunkaan merkin välttämättä. Esteettinen puoli, käytännöllisyys ja laatu ennen kaikkea 🙂 Yleensä vain jos nuo kaikki toimii, niin silloin hinnassakin näkyy…<br />
   <br />
   Kivaa loppuviikkoa! 😀

 11. Mango ehdottomasti.<br />
  Hintaero niin hilitön ja kyseessä kuitenkin &quot;vain&quot; laukku. Jollain tapaa tuo Mangon mallkin miellyttää enempi näin kuvan perusteella, vaikka Guessin laukuista itse tykkänkin. Mä en ylipäätään ole hirveesti minkään kalliin merkkihässäkän ystävä, mutta Guessin lompakko ja 2 laukkua löytyy. Kipuraja laukussa on mulla siinä 100 euron tienoilla, mielellään siinä 50 euron tietämillä.

  1. Totta, kyseessä on VAIN laukku, mutta joinakin päivinä tulee se tunne, että kyseessä on SENTÄÄN laukku! Kyllä fiilikset nökäjään meikäläisellä vaihtuu päivien ja rahatilanteiden mukaan 😉 Edelleen olen kahden, tai oikeastaan kolmen vaiheilla :O<br />
   <br />
   <br />
   Leppoisaa tiistaita Marielle &hearts;

 12. Kimppaan Niittyä ehdottomasti! EI keinonahalle, se ei kestä käyttöä ja kuormittaa luontoa ihan kamalasti. Mielestäni luontoystävällisyyden tulisi olla yksi kriteeri laukunvalinnassa, tai no kukin tietysti tyylillään…<br />
  <br />
  Sinuna katsoisin tuota Guessin laukkua jostain jenkkiläisestä nettikaupasta, eivät tosiaan maksa siellä juuri mitään. Tullimaksut tulee tietenkin päälle, mutta silti tulee halvemmaksi. Ja ehdottomasti unohtaisin tuon keinonahkaisen.

  1. Ei tullut edes mieleeni tuo nettikauppa ulkomailta! Miksi en sitä ajatellut? Totta. KIITOS 😀 Vilkaisen kyllä tämänkin vaihtoehdon ennen päätöstä ;)<br />
   <br />
   Juuri tämän takia kysyn Teidän ihanien lukijoiden mietteitä, kun ei itselle näköjään tule kaikkea mieleen 😀 Arvostan mielipiteitänne &hearts;

 13. Noloa tunnustaa mutta omistan useita Guessin laukkuja ja olen ollut niihin tyytyväinen, lisäksi Guessilla on nahkaisia laukkuja, mulla on sellainen reilun kokoinen aitoa nahkaa oleva olkalaukku, erittäin laadukasta sileää nahkaa, ostin paikallisesta Guessin laukkuja myyvästä pienestä kaupasta, noissa nahkalaukuissa oli syksyllä tarjous ja ne maksoivat alle 300 e. Olen toki himoinnut ja haaveillut LV:n ja Chanelin laukkuja, mutta valitettavasti ne ovat mielestäni liian hintavia, etenkin kun kyllästyn aika pian laukkuihin ja kenkiin. Lisäksi minulla on joku MK:n laukku, eivätkä ne ole ainakaan laadullisesti yhtään Guessin laukkuja parempia. Laitan linkin nettikauppaan jossa myydään Guessin nahkalaukkuja täällä Suomessa, Suvi poista linkki jos sitä ei saa olla tässä viestissä. (tämä ei ole mainos!!)<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.fashionstore.fi/laukut-ja-lompakot/gc-nahkalaukut-ja-lompakot/839/dg?openGroup=839&quot; target="_blank">http://www.fashionstore.fi/laukut-ja-lompakot/gc-nahkalaukut-ja-lompakot/839/dg?openGroup=839</a&gt;

  1. Kiitos, saat ehdottomasti laittaa linkin ja käyn kyllä tutkimassa tuonkin. Kiitos 😀 Minulla ei ole MK:sta kokemuksia… lähinnä Stockan hyllyillä olen käynyt kuolaamassa ;)<br />
   <br />
   Päivän jatkoja &hearts;

  2. Olen tilannut MK:n laukkuni ja kenkäni Stockalta ja Cotton -nimisestä kaupasta, paikkakunnallani ei ole ko. merkkiä myyvää liikettä 🙂 Ulkomailta tilattaessa tulee nykyisin aika korkeat kulut, koska tänä vuonna tulliraja puolittui 22 euroon.<br />
   Onnea laukun etsintään, kivoja laukkuja on niin paljon :))

  3. Luinkin juuri noista nouseista tullikuluista. Moni on ihmetellyt sitä, kun välillä tullit joutuu maksamaan ja välillä ei.. Ilmeisesti ei ole aina logiikkaa, vaan ennemminkin sattumaa veloitetaanko niitä vai ei :O<br />
   <br />
   Kiitos, katsotaan kuinka laukun metsästyksessä käy 😉

 14. Vähän off topic, mutta tuiskun kirjoitukseen viitaten, Michael Korsilla on halvempi laukkumallisto Michael by Michael Kors, jotka ovat näitä lähempänä Guessin tasoa olevia. Ne &quot;oikeat&quot; MK:t ovatkin sitten laadukkaampia ja hintavampia, taitaa hinnat lähteä tonnista, eli ihan eivät ole verrattavissa Guessiin 😉

  1. Ei ole yhtään off topic, sillä juuri Teidän mietteitä ja tietouttanne hain 🙂 Ilmeisesti Stockalla myynnissä olevat on niitä halvempia? Sillä siellä hinnat on 400-500 euron molemmin puolin, mutta siinä hujakoilla mennään. Katsellut olen, raaskinut en. Ja toistaiseksi olen ollut ihan tyytyväinen näinkin 😉

  2. Juu Stocka myy nimenomaan tota Michael by Michael Korsia. Mun mielestä kyllä ihan käypiä veskoja nekin.<br />
   <br />
   Yksi paikka, mistä kannattaa laukkuja katsella, on UK:n ebay eli ebay.co.uk Sieltä ei tule tullimaksuja, koska laukut ovat EU:n sisällä, tai siis suurin osa niistä on. Ne, jotka eivät ole, erottuvat selvästi koska niitä myydään eri valuutalla. Tuolta voi joskus tehdä aivan huimaavia löytöjä pikkurahalla! Tosin tuolla liikkuu melko paljon piraatteja, mutta luulen että niitä ei Guessin hintaluokassa vielä ole. Ainakin DKNY:t siellä ovat lähes kaikki aitoja (ja osa aivan naurettavan halpoja). Kaikki tuolta tosin eivät postita Suomeen, mutta suurin osa postittaa kyllä kun kauniisti pyytää 😉 Tärkein asia siellä shoppaillessa on kuitenkin muistaa että hinnat on punnissa, ja punta on nyt melko kallis euroon nähden, vissiin jossain 1,30 paikkeilla. Ettei vallan sokaistu halvoista hinnoista 😀

  3. Kiitos! Juuri tätä tietämystä Teiltä kaipaan &hearts; Ihanaa, kun jaatte omat vinkkinne meidän muiden kanssa :)<br />
   <br />
   Menen kyllä tutustumaan 😉

 15. Jos olisin rikas, ostaisin ehdottomasti tuon Guesin laukun, kun se olisi ulkonäöllisestikin upea…mutta näillä saikketuloilla en valitettavasti pystyisi tuota halvempaakaan ostamaan =D<br />
  Mutta eipä tuossa Mangonkaan laukussa mitään vikaa ole, vetskaväritkin ovat ihanat siinä.<br />
  <br />
  Sun täytyy laittaa lapulla kummastakin plussat ja miinukset ja miettiä sillä tavoin kumpi viehättää.<br />
  <br />

  1. Moikka Heli ja ihanaa kun tulit piipahtamaan &hearts;<br />
   <br />
   Tuo plussien ja miinusten kirjoittaminen toimii asiassa kuin asiassa ;)<br />
   <br />
   Tänään kävin kaupungilla asioilla ja huomasin hyvin samantyylisiä laukkuja nyt monissa muissakin liikkeissä. Ilmeisesti tämä tikkauskuosi on nyt huudossa. Sen jälkeen tulikin ehkä jonkinlainen ärsytys, kun joka puolella näkyy nyt tuon tyylisiä laukkuja. Vielä siispä pähkäilen ;)<br />
   <br />
   Mukavaa viikkoa 😀

  2. Plussat ja miinukset toimivat todella monessakin asiassa =)<br />
   <br />
   Ihanaa että olet Casaan hypähtänyt =) Nyt monta ihanaa blogia on &quot;saman katonalla&quot;. Ah tätä ihanaa fiilistä.<br />
   <br />
   En ymmärrä että jotkut jaksavat kirjoitella toisten blogeihin niin negatiivisiä asioita. Saako nämä keväiset päivät möröt heräämään =( Se on jokaisen oma asia mihin rahansa käyttää…minäkin käyttäisin moneen ihanaan asiaan rahojani, jollen olisi pari kertaa leikattu ja tällähetkellä jo muutaman vuoden työkyvytön. Nyt vain joudun valitettavasti kitkuuttamaan todella pienellä rahalla kuukaudessa josta suuri osa meneekin lääkkeisiin ja lääkärimaksuihin…sekä mitä niistä jää lapsiini =) =( Mutta en siltikään kenenkään rahankäyttöä ala sen takia moralisoimaan.. Ihan samalla tavalla voisi joku motkottaa mulle kun käytän rahani lääkkeisiin mitkä eivät edes kipujani vie pois kunnolla 😉 En matkusteluun, laatuun yms. mihin ilmanmuuta haluaisin käyttää ennemmin rahani kuin lääkäreihin, fyssareihin sekä isoihin kasoihin lääkkeisiin. Silti rakastan käydä ihastelemassa ajankuluksi upeita blogeja, niiden kuvia ja piristäviä tekstejä. Niistä itse saan paljon tsemppiä… Aika sekavasti kirjoitettu… =D<br />
   <br />
   Mukavaa viikkoa sinulle myös &hearts;

 16. Pitääkö koko ajan ostaa jotain? Ostaa, ostaa, ostaa? Haloo, mikä teitä ihmisiä oikein vaivaa… Kuinka pinnallisia te oikein olette? Elämä on muutakin kuin hymiöitä, matkoja ja shoppaamista. Pärjääkö joku viiikon ostamatta mitään, kysyn minä. Häh?

  1. 😀 Anteeks, mun on pakko laittaa hymiö heti alkuun kun mua hymyillyttää, eikä todellakaan ilkeilläkseni. Olit kirjoittanut niin hienosti ja tunteella ja ymmärrän aivan hyvin pointin, mitä haet takaa. <br />
   Olen kuitenkin sitä mieltä, että kukin taplaa tyylillään. Ei minunkaan arki mitään juhlaa vain pelkästään ole, kyllä ihan normaalia arkea meidänkin perheessä elellään. Jokainen bloggaaja pystyy tosin vaikuttamaan siihen, mitä näyttää ja kertoo lukijoilleen. Itse kun tätä omaa elämääni ja arkeani tässä elelen, niin olen aika sokea sille, kuinka muut minut näkevät. Sinä näet minut ja meidät ilmeisesti näin. <br />
   Ei minun blogissani ole tarkoitus jakaa yksityiselämäni koukeroita, vaan tarkoituksena pitää hyväntuulista lifestylesisustusblogia hymiöiden kera, koska sillä ilmeellä kirjoittelen 😀 Rakastan bloggaamista ja yrittämistä ylipäätään. Töitä täällä tehdään ja sitten kun mahdollisuus on, niin matkustellaan. Joillakin on kalliita harrastuksia kuten golf, taitoluistelu, jääkiekko, laskettelu, laskuvarjohyppy yms. Minun ja meidän harrastuksina ja intohimoina on shoppailu ja matkustaminen &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos kommentistasi ja mukavaa viikon jatkoa 🙂

  2. Näistä kahdesta valitsisin Mangon laukun, mielestäni se vaan on kauniimpi. :)<br />
   <br />
   Helposti pärjää montakin viikkoa ostamatta mitään jos ei ruokakauppaa lasketa. Mutta itse ainakin mielelläni luen blogistasi juuri noita suunnitelmia ja sitten taas toteutuneita asioita. Elämän sokeri on haaveilu ja mielestäni ei ole mitään pahaa piristää sillä päiväänsä. Äläkä missään nimessä luovu hymiöistä, ne saavat ainakin minut hyvälle tuulelle ja myötäelämään! 🙂 Ps. itse ainakin haluan lukea juuri tällaista, enkä kakkavaippojen vaihtelusta, sitä on kotona arjessa jo ihan tarpeeksi!!! 😀

  3. tälläiset kommentit saavat aina multa niskavillat ylös. Kenellä on oikeus arvostella toisten rahankäyttöä ?<br />
   Itse NAUTIN suunnattomasti ostamisesta. Olen ollut aikamoinen ostohirmu, mutta lapsen saaminen rauhotti tilannetta suunnattomasti, eikä tulotkaan niin kummosia ollut.<br />
   Sain maanantaina uuden huulikiillon nimipäivälahjaksi ystävältäni ja tuntui mielettömältä. Huulikiiltoja tietty oli ennestään, mutta nyt ei harmita kun muutama loppuu, onhan mulla uusi laukussa. Materialistia, kyllä, mutta onko se sinulta pois ?<br />
   <br />
   Toinen ihminen laittaa rahaa hierontaan, toinen laukkuun ja kolmas herkkuruokiin. Niin kauan kun pystyy laskut maksamaan, on rahankäyttö jokaisen oma asia. Sitten jos pitää ylimääräisiä vaatteita ostaa velaksi kulutuslainalla, silloin moiset kommentit ovat oikein. <br />
   <br />
   Itse olen matkustanut järjettömän paljon, enemmän kun parhaat ystäväni kaikki yhteensä. Minä rakastin aikoinaan matkustamista. Ihanaa oli talvella lentää Singaporeen, uida uima-altaalla tähtien alla ja miljoona muuta juttua. Olen käynyt suurella koralliriutalla Australiassa sukeltamassa ja nähnyt mm hain livenä. Tällä tavalla mm kielitaitoni on karttunut, olen koulussa saanut matkustamisen takia ja tarinoiden kertomisesta loistavan arvosanan englannista, mitä en olisi muuten saanut ja 100 muuta juttua. <br />
   <br />
   On eri asia käydä possupaikassa, samassa hotellissa, samassa uima-altaalla vuodesta toiseen kun matkustaa eri puolella maailmaa ja kokea kaikkea kokemisen arvoista. <br />
   <br />

  4. Olen vahvasti samaa mieltä kanssasi siinä että jokainen tekee niin kuin tekee, eikä se ole muilta pois. Jokainen elää sellaista elämää kuin elää ja pystyy omalla toiminnallaan vaikuttamaan siihen tavoitteleeko tähtiä vai tyytyykö vähäisempään. Minä ainakin haaveissani tavoittelen niitä tähtiä, todellisuus voi tosin olla jotain muuta… Yrittämistä ei kuitenkaan puutu, kun tahtoa löytyy 😉 Minä en tule koskaan elämäntyylistäni tai matkailustani luopumaan, sillä se pitää minut elossa &hearts; Matkailu avartaa! Minäkin pidän siitä, että voi käydä mahdollisimman monessa paikassa, sitä paitsi onhan meillä ihmisillä vain yksi elämä.<br />
   <br />
   Ihanaa, että olet toteuttanut omia unelmiasi ja matkustullut. Eikä varmasti ole liian myöhäistä vieläkään lasten kanssakin reissailla 🙂 Saavat hekin pienestä asti kielikylpyä vieraissa kulttuureissa. Tuo Australian koralliriutta kuulosti uskomattoman upealta! Oli varmasti niin ikimuistoinen reissu?<br />
   <br />
   Tänään tasan kuukausi enää ja pääsen toiselle puolelle maapalloa. Haluaisin hehkuttaa ja kiljua, kun olen asiasta niin onnellinen, että matka lähestyy. Valitettavan usein tämä matkailuaihe kuitenkin ärsyttää joitakin, niin yritän minäkin pitää vielä hetken mölyt mahassa 😉 Postaan asiasta fiilistelyä sitten lähempänä.

  5. &quot;tälläiset kommentit saavat aina multa niskavillat ylös. Kenellä on oikeus arvostella toisten rahankäyttöä ?&quot; Hmm, onko sitten fiksumpaa arvostella toisten lomatottumuksia? Kuitenkin itse kirjoitit:<br />
   &quot;On eri asia käydä possupaikassa, samassa hotellissa, samassa uima-altaalla vuodesta toiseen kun matkustaa eri puolella maailmaa ja kokea kaikkea kokemisen arvoista.&quot; Pahoittelut, jos kuulostan negatiiviselta, mutta mikä ero sinulla ja näillä muilla rahankäytön avostelijoilla on? Jos kaikki saavat käyttää rahansa miten haluavat, mikseivät kaikki saisi sitten käyttää niitä esim. haluamansa tyyppiseen lomailuun? Vai pitääkö kaikkien lomailla niin, että se on juuri sinun mielestäsi &quot;kokemisen arvoista&quot;? Eiköhän sen loman arvon määrittele yleensä itse lomailija, ulkopuolisten pätemiset ovat toivottavasti aika toisarvoisia. Tai ehkä olen missannut jonkin säädöksen, jonka mukaan sinä päätät millaiset lomat ovat kokemisen arvoisia ja millaiset eivät.

 17. Itse ostin viime keväänä viimeksi laukun (Guess :D) ja mielestäni on perusteltua kun harvemmin ostaa niin panostaa. Itselläni ainakin kyseinen Guess ja aiemmatkin on ollut jokapäiväisessä käytössä ja ovat kyllä edelleenkin ihan uusiin verrattavia, eli toimii! 🙂 Mutta onhan tuo aika suolainen hinta Guessistä!! Ja tuunaamalla kyllä Mangonkin laukusta saisi aika superhienon! 🙂 Olisi kiva kuulla mihin päätökseen lopulta tulit. 🙂 Niin ja matkaltahan tekee aina hyviä löytöjä, hyvä idea sekin! 🙂 ♡

  1. Varmasti kerron mihin päätökseen tulin, jos sen päätöksen vain saan tehtyä. Nyt ainakin yksi päätös on tehty ja se on se, että päätin vielä katsella. En siis hanki kumpakaan näistä laukuista, vielä.<br />
   Eilen sydämeni pamppaili Stockalla Michael Korsin laukkujen perään, mutta siinä hinta vieläkin huimaavampi. Haaveissa on… ehkä katselen vielä ulkomailta. Saas nyt siis nähdä kuinka käy…<br />
   <br />
   Niin hyvin rakkaat lukijani kuitenkin perustelivat mietteitään, että tuli sellainen olo, etten halua juuri nyt ehkä kumpaakaan ;)<br />
   <br />
   Mukava illan jatkoa! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *