Stand Up komiikkaa

Huomenta! Ja ihanaa alkanutta tätä viikkoa!

Muistatteko kun kerroin, että teen sisustussuunnittelun ja ripsienpidennyksien ohella tapahtumasuunnittelua? Tässä olisi ensimmäinen järkkäämäni Stand Up ilta ensi lauantaille!

5121e2f1c98c7ef41c00001b.jpg

Luvassa siis hulvattoman hauskaa Open Mic Stand Upia vaihtuvin esiintyjin. Tänä lauantaina lavalle kapuaa ;

Viidakontähtösistä tuttu Ali Jahangiri (MC)

Johannes Melander

Aretta Vähälä

Joni Suikeli

Toni Jyvälä

Anu Honkanen

Robert Pettersson

Janne Oravisto

Olisi niin mahtavaa, kun saataisiin tupa täyteen ihanaa yleisöä ja nyt toivonkin, että myös lukijoitani pääsisi paikalle 😀 Tulkaa vetämään mua hihasta, kun näätte. 

Nyt siis merkinnät kalenteriin ja nähdään lauantaina! 😉

Suvi

Käypä muuten osallistumassa Genelec-kilpailuun ja voita itsellesi valkoinen Genelec G One kaiutinpari arvoltaan 570€! Arvontaan pääset tästä.

2 kommenttia “Stand Up komiikkaa

 1. Ihan huippu hienoa!!! Sussa on kyllä niin paljon tota energiaa, ja repeet sinne ja tänne!! 🙂 you go girl!!! ♥ Harmi etten pääse mukaan iltaa viettään. Ens kerralla ehottomasti!!!! Jeij mahtavuutta Supsuhupsu!!! 🙂

  1. Kiitos rakas! Kaikkeni yritän kyllä ja sitähän se yrittäjän elämä on! 😀 Onneksi nautin ja suorastaan RAKASTAN tätä kaikkea, joten kyllähän silloin energiaa löytyy 😉 Tosin sitä on annettava työn lisäksi myös perheelle ja välillä niiden välillä tasapainottelu luo kyllä oma haasteensa…<br />
   <br />
   Ehdottomasti tuut ensi kerralla &hearts; Jee Jee!!! Ihana olet!!!! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Toivotaan vain nyt, että joku ihana lukija kävisi kiskoon siitä hihasta 😉 Jos saisin tätä kautta edes yhden liikkeelle, niin olis mahtavaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *