8 kommenttia “Valoa elämään

  1. Plafondi on ostettu Kodin Terrasta, josta löytyy muuten aivan vastaavia lamppuja kuin Sinun ihastuksesi! Prismassa saattaa olla myös, käy ihmeessä katsomassa 🙂 Saat paljon edullisemmin ja ovat todella kaunita myös.<br />
   Se toinen kuvassa oleva kysymäsi lamppu on tilattu Belgiasta hyvin vaikean ja monimutkaisen prosessin kautta… meinas jo mennä hermo kun niiden perään soiteltiin ja niitä etsittiin. Hyvin vastaavanlaisia olen nähnyt niitäkin nykyään Askossa ainakin Porttipuistossa.<br />
   <br />
   Tsemppiä etsintöihin! Valaisin on todella suuri tekijä kodin sisustuksessa ja mukavan, kodikkaan hengen ja tunnelman luomisessa 😉

  1. Kiitos Jemina! Minäkin tykkään… en ole kyllästynyt 🙂 Tuo jalkalamppu on ainoa minkä voisin näistä laittaa ehkäpä vaihtoon, mutta hyvin on tuossa nurkassa palvellut, joten saa siinä vielä jonkin aikaa kököttää 😉

 1. Ihania! Meille ei roikkuvia lamppuja voi oikein laittaa kun on sen verran matalaa huonekorkeutta. Upeita noista jokainen…varsinkin tuo eka ja toka &hearts;

 2. Hienoa! Suuri kiitos vinkeistä! Suuntaankin Prismaan ja Kodin Terraan, kunhan liikun siellä suunnalla. Aurinkoista päivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *