Ystävänpäivänä

Tänään päiväni alkoi aika mukavasti, sillä rakkaani toi minulle Stockmannin lahjapaketin sänkyyn.

511ce40ac98c7e7a5600000c.jpg

511ce40bc98c7e4c0800000a.jpg

Paketista paljastui suloiset Espritin tossut <3 Mieheni on muutaman kerran etsinyt huushollista omia tossujaan ja löytänyt ne aina minun jalasta, joten ilmeisesti oli aika saada nyt omat 🙂 Pitäisiköhän Erinillekin hankkia tossut, kun muru viemässä näitä jo minulta? <3

Ihana viettää tämä päivä kotona perheen kanssa. Työviikko takana ja mieli niin iloinen 🙂 

Olen todella syonnellinen myös Teistä rakkaat blogini seuraajat <3 Suvisvillaa ei olisi ilman teitä! 

511ce284c98c7ee54c000012.jpg

KIITOS <3 Erinin halin siivittämänä haluan toivottaa Teille oikein ihanaa ja rakkauden täyteistä Ystävänpäivää! <3

Nyt äkkiä leivontapuuhiin kun lapset nukkuu 😉 Olen järjestänyt perheellemme pienen Ystävänpäiväyllätyksen olohuoneeseemme. Postaus tulossa myöhemmin 😀

Suvi

13 kommenttia “Ystävänpäivänä

 1. Ihanaa Ystävänpäivää Suvi &hearts;<br />
  Meillä menee Ystävänpäivän ilta Hämeenkaaressa Wanhojen Tansseissa!!! Niisk… mun esikoiseni on jo muka niin iso, että se tanssii Wanhat…

  1. Kiitos Teija! Samoin ihanaa Ystävänpäivää! &hearts; Mua oikein harmitti, kun olisin halunnut itsekin tulla katsomaan. Tänä vuonna siellä olis tanssahdellut paljon tuttuja. V on varmasti NIIIIIN kaunis, oikein tanssiaisten kuningatar! &hearts; Ja äiti niin nuori, ei ikinä uskois, missä tytär nyt on! 😉

 2. Ihana mies ja ihana Erin! &hearts; &hearts; &hearts; Ja ihanista ihanimmalle Suville iso halaus ystävänpäivän kunniaksi! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Ihana ystävänpäivä teillä! <br />
  Huomasin kuvissa kauniin värisen maton, kun olen tässä itse etsinyt kevääseen päin mentäessä uutta mattoa valkoisen tilalle, sellaista mikä sopisi lapsi- ja koiraperheelle. Muistatko mistä mattosi on, ja minkä niminen ja värinen?<br />
  Rentouttavaa viikonloppua sinne Hämeenlinnaan! &hearts;

  1. Kiitos Satu ja myöhäistä Ystävänpäivää! Piti oikein kelata, että mikä matto kuvissa vilkkuu. Askosta ostettu olikohan Rhapsody tai joku sen tyylinen nimi. Meillä on samanlainen myös luonnonvalkoisessa värissä 🙂 Muutenkin tykkään usein Askon matoista ja suurimmaksi osaksi hankin mattomme sieltä, joten kannattaa kyllä käydä kurkkimassa ;)<br />
   <br />
   Ihanaa perjantaipäivää Sinulle &hearts;

  2. Kiitos! &hearts;<br />
   Ilmankos huomio kiinnittyi mattoon, koska meillä on olkkarissa nyt myös saman merkkinen luonnonvalkoisena. ;)<br />
   Minkähän värinen sinun matto on, onko se harmaa? Näyttää kauniilta ja varmaan pienet elämisen jäljetkin peittyvät väriin. 😀

  3. Meidän matto taitaa olla ruskean &amp; beigen yhdistelmä. Värikoodi 863254 AU 60 gold, jos nyt osasin oikein tulkinta, että tuo numerosarja tarkoittaa väriä 🙂 Olen tykännyt kyllä kovasti, muutenkin nuo pitkänukkaiset on mielestäni paljon kivemman näköisiä, sekä käytännöllisempiä, kuin lyhyt nukkaiset.

  4. Iso kiitos Sinulle vaivannäöstä. 🙂 Täytyykin tutkia asiaa seuraavalla Asko-reissulla. Aikoinaan sieltä sen hopeisen Ornament-peilinkin löysin Sinun vinkillä, kun siitä kyselin ja on muuten sitten ihana peili! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *