Kukkia ja koiruuksia…

Täällä, niin kuin varmasti missä tahansa muuallakin toisinaan riidellään, mutta sitäkin enemmän rakastetaan! Eilisen pikkukärhämän päätteeksi mies toi minulle tänään yllätyskimpun lempikukkiani ja vieläpä oikean värisiä! 😀 Kylläpä nyt on taas hyvä mieli! 😉

IMG_9585.JPG

IMG_9584.JPG

IMG_9581.JPG

Näiden kauniiden tulppaanien takia näköjään kannatti hieman puhdistaa arkista koti-ilmaa 🙂 Kehen muuhunkaan sitä paineita purkaisi, kuin siihen rakkaimpaan… 🙁 Ei olla nyt kuluneella viikolla oltu Erinin kanssa kuin lähinnä kaksin kotona. Vilkkaan pikkumurun kanssa on ihanaa ja antoisaa, mutta tottakai välillä myös raskasta, etenkin näillä lumipyryillä kököttää melkeimpä sisällä.
Mites Teillä muilla? Onko riidan ja sopimisen jälkeen taas vähän ihanampaa? Ja rakkaus roihuaa? 😉

                   Tässä poseeraa meidän toissaöinen yövieras. Suloinen ja super kiltti Aapo Bulli 🙂

IMG_9558.JPG

Tällaista mukavaa perusarkea täällä 🙂 Joulua ja miehen joululomaa odotellessa 😉 Mites siellä? 😀

                                                                            -Suvi-

2 kommenttia “Kukkia ja koiruuksia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *