♥ Ylellinen sängynpetaus ♥

                    Kylmän pohjolan seesteistä, valkoista, jäistä ja lumista talviromantiikkaa 🙂

s%C3%A4nky.jpg

s%C3%A4nky.1+jpg.jpg

Toisin kuin kuvat antavat ymmärtää, niin myös tuo ylellisen kaunis Pispan Puun sängynpääty on hopean värinen 🙂 Muistatteko muuten vielä postaukseni näistä kaunottarista? Tässä muistin virkistystä ♥  Onnellisena minäkin sain omani kotiin ja silittelen sitä edelleen 😉 http://www.suvisvilla.blogspot.fi/2012/09/ihanin-sangynpaaty-ikina.html

s%C3%A4nky.2+jpg.jpg

                                                                    Makoisia talviunia 🙂
                     
                                                                              -Suvi-

13 kommenttia “♥ Ylellinen sängynpetaus ♥

 1. Voi miten täydellisen ihana talvinen petaus postaus!! Oon itse kauan jo miettinyt ja etsiskellyt ideoita miten uudistaisin meidän makkarin ilmettä, tästä tuli inspistä kerrakseen!! 🙂 Mistä olet löytänyt nuo hopeiset paljettityynyt? Entä tuon näyttävän rusettisomisteen? 🙂 Kaunis blogi sinulla muutenkin! 🙂

 2. Niin on! Aiemmin olen ostellut kalliita merkkityynyjä, kuten Riviéraa, Gantia, Linumia jne… nyt kaikki hankittu edullisesti paikasta H&M 🙂 Edullinen voi olla kaunista ja ylellistä myös 😉 <br /><br />Kiitos, minäkin ihastunut tuohon rusettiin <3 <br />Ihanaa Joulun odotusta Sinulle <3 <3

 3. Kiitos Vilhelmiina <3 <br />Itsellenikin tuli mieleen, että onpas meillä nyt valkoista 🙂 Oikein jääkuningattarelle sopiva sängynpetaus <3 <br />Mahtavaa jos sait inspiraatiota 🙂 Nyt vaan suunta kohti H&M Home ja rusetti löytyy Stockalta. Huomasin, että Sinullakin on blogi, käynpä kyllä kurkkaamassa 🙂 Ihania uudistuksia sinne <3 <3 <3

 4. Heippa! Olen hiljaisena seuraillut jo pitkän aikaa juttujasi, mutta nyt rohkaistuin kommentin jättämään.<br />Aivan huippu ihana petaus, tuollaisesta vain haaveilen vielä, kun laajennus piirustus vaiheessa. Kuitenkin saan inspistä, että jaksan odottaa että meidänkin makkarissa tuon näköistä. 🙂

 5. Ihanan kutsuva sänky… jännästi näyttää sängynpääty rusehtavalta…<br /><br />Mutta ihania tyynyjä sänky täynnä… =) Täytyykin katsoa itsekkin mitä h&m löytyy….<br /><br />Alle pari viikkoa jouluuuuuuuuun <3 <3 <3

 6. Voi luoja, voiko kauniimpa petausta olla! O.O Tuhansia sisustuskuvia olen netistä selannut vuosien varrella, mutta teki mieli pyörtyä kun näin nuo kuvat, siis niin täydellistä! Kimaltavaa, ylellistä, sängynpääty… *hehkutusta* 😀 Nyt harmittaa vielä enemmän, että H&M:ltä on nuo valkoiset kristallityynynpäälliset loppu.

 7. Kiitos Jonna! <3 Rohkeasti vaan kommentoimaan jatkossakin, sillä kommentit juuri tekevät minut niin iloiseksi, vaikka ei mitään ihmeellistä asiasisältöä tai positiivista hehkutettavaa olisikaan. Ylipäätään se, että ihmiset jättävät jonkinlaisen merkin käynnistään on niin kannustava ele, että silloin myös bloginikin elää :D<br /><br />Ihana tottakai kuulla, että tykkäsit! Nyt on etenkin joulun aikaan kaikki bloggarit niin ahkeria postauksissaan, että en meinaa itsekään perässä pysyä kaikissa niissä upeissa ja kauniissa blogeissa mitä haluaisin ehtiä lukemaan. Loistavia inspiksiä niin monessa, ihanaa että löysit jotakin mieluista myös minulta :)<br /><br />Paljon onnea tulevaan laajennukseen ja mukavaa joulun odotusta <3

 8. Kyllä siinä melkoisen hyvä makoilla onkin 😉 Hyvin tulee uni silmään 🙂 Jotain piti hankkia nyt voittamiesi Riviérojen tilalle 😉 Käy ihmeessä kurkkimassa. Ihanaa, minäkin RAKASTAN joulua! <3 <br /><br />Täällä muuten ahkerasti luettu lähettämääsi ihanaa "kalenteria" Kiitos vielä kovasti <3 <3 <3 Halit!

 9. <3 <3 <3 KIITOS CHERRY! <3 <3 <3 Olen ihan onnesta soikeana kun luin tämän suurtakin suurempaa olevan hehkutuskommenttisi 😀 Aivan ihanasti kirjoitettu ja juuri se olemus on näköjään välittynytkin mitä olen siis omaan makkariini halunnutkin; ylellisyys, kimalle jne… Ihana kuulla, kiitos, olen onnellinen <3

 10. Tilasin omat tyynynpäälliseni muuten postimyynnistä, ennen kuin ne tuli liikkeisiin edes myyntiin. Huomasin juuri viime viikolla HKI keskustan liikkeessä käydessäni saman, että loppu on (olisin ostanut muutaman lisää). Jouduin tosin omianikin odottelemaan aika pitkään, mutta uskon, että Sinäkin saat postimyynnin kautta ainakin omasi, jos et liikkeestä 😉

 11. Sängynpääty on aivan mielettömän upea!♥ Ja petaus! Meillä on samoja tyynyjä, mut tuo rusetti on niin kaunis.

  1. Pispan puulla on aivan mielettömiä kaikki heidän tuotteet! 🙂 Todella taitavasti ja ammattitaitoisesti valmistavat super laaukkaita luxuspäätyjä ♥ ♥ ♥ Olen käynyt itse kurkistelemassa 😉 Kiitos Jemina ♥ Kauniita tyynyjä löytyy myös Teiltä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *