Uusin ostos; Samsung Galaxy Tab 2

                                                         Hyvää lauantai-iltaa! 🙂

Minä täällä alan kohta tutkailemaan uuden tabletin käyttöä, kun oli aikas oleellinen hankinta työni kannalta. Inhoan kaiken uuden tekniikan opettelua ja aina oikein ärsyttää, kun kaikki muuttuu niin nopeaa tahtia, etten todellakaan pysy perässä. Tuntuu, että on niin paljon kaikkea mitä pitäisi osata kaikenmaailman käyttöjärjestelmistä ja Androideista tietokoneihin ja älypuhelimiin. Välillä itselleni päänvaivaa tuottaa jo televisiot digiboxeineen, kun on parissa huoneessa erilaiset ja sitten niillä pitäisi osata laittaa ajastusta ja siirtää kuvaa tietokoneelta televisioon jne… huoh! Olen ihan onneton näissä jutuissa ja välillä turhautunutkin. Usein olen ajatellut, että onneksi on mies tekniikkaa varten, mutta sitten kun olenkin yksin kotona niin ApUuVa!! 😀 Opeteltavahan nämä on ja perässä yritettävä pysyä. En yhtään ihmettele miksi tekniikan eteenpäin kehittyminen tuo erityisen haasteen vanhemmille ihmisille, kun se tuo sitä jo minulle. En ole luonteeltani luontaisesti näistä asioista kiinnostunut ihminen 😉

IMG_9095.JPG

IMG_9098.JPG

Tässä kuitenkin nyt uusin hankintani. Applea en lähtenyt edes harkitsemaan, koska en ole koskaan niitä harrastanut ja käsittääkseni ovat aivan oma juttunsa…? Puhelimena minulla on Samsungin Galaxy S 2, eli suht samanlainen pitäisi tämän vehkeen olla. Katsotaan kauanko tämän koneen opettelussa siispä menee 😉 Ainakin on ulkoiselta muodoltaan ja kooltaan hyvin siro, sekä naisellinen. Mitä ilmeisemmin samalla myös kätevä kuljettaa mukana, toisin kuin iso kannettava mitä olen tähän asti roudannut… Innoissani en ole vielä, sillä tiedän olevani sitä vasta sitten kun handlaan tämänkin laitteen 🙂 Eipä siis muuta kuin testailemaan, silläpä kait sitä oppii. Toivotaan, että yllättää helppokäyttöisyydellään. No niin… “mistäs tää vehje sitten avattiinkaan… aha tosta… jes nyt jotain tapahtuu…” Tästä se lähtee 😛

IMG_9104.JPG
IMG_9143.JPG

Erikseen ostettava suojakuori taitaa olla kyllä aika ehdoton. Samalla se toimii myös telineenä kuten kätevästi kuuluu. Tähän mennessä olen keksinyt ainakin kolme eri asentoa mihin laitteen saa 🙂

IMG_9142.JPG

IMG_9144.JPG

Onks teillä muilla samankaltaisia tuntemuksia tekniikan ihmeellisestä maailmasta, vai oonko mä vaan ainoa, joka ei oo kauheen innostunut???

                                                                           ****
                                                         HEEEIIII MUISTUTUS!!!
Viimeinen päivä osallistua arvontaan, eli vielä kerkeette. Huomenna onnetar nostaa hatusta yhden onnellisen nimen ja mielenkiinnolla katsotaan, että mikä palkinto eteen päin lähtee 🙂

Kiitos kaikille jo tähän asti osallistuneille. Olen saanut kotisivuistani oikein hyvää palautetta. Olette sydämeni asialla, kun pistätte linkkiä eteenpäin Näillä eväillä mennään, eikä meinata 😉 Toivotaan, että yrittäjyys kohdallani kannattaa 🙂

Tässä vielä linkki, joten käy osallistumassa http://suvisvilla.blogspot.fi/2012/11/uudet-kotisivuni-wwwsuvisvillafi.html

                                                                       -Suvi-

10 kommenttia “Uusin ostos; Samsung Galaxy Tab 2

  1. Oiii, mäkin haluaan oman tabletin 🙂 Olen haaveillu siitä jo tovin, mutta vielä ei ole raskinut ostaa 😀

  2. Kyllä kirpas hinta kovasti meikäläistäkin, mutta täytyypä taas yrittää säästää sitten jostain muusta, sillä koin tämän kuitenkin tarpeelliseksi hankinnaksi 🙂

  3. Jeij sun iPadi! vai siis i vai mikä padi se olikaan?? 😀 Sun kanssa darling tekniset jutut on niin paljon hauskempia!! Ois monet naurut jääny väliin <3<br />Mutta tosi hieno on!! ja niin kätevä sulle työjutuissa pitää mukana 🙂

  4. Mä sain viime jouluna lahjaksi just Galaxy tabin ja oon kyllä ollut tosi tyytyväinen! Hyvin on toiminut eikä ole jumitellut ollenkaan. Kaikki sivut ei tabilla avaudu yhtä hyvin ja esim. postausten tekeminen tänne voi olla hankalampaa, mutta senhän voi hoitaa sitten normikoneella. On varmasti paljon apua sun työssäsi ja tuo sim-korttipaikka on ihan ehdoton, kun pääsee nettin missä vaan. Varoituksena vaan että tähän jää koukkuun! 🙂 Ja ennen kuin huomaatkaan, Erin käyttää sitä jo näppärämmin kuin sinä. ;D

  5. Mulla on ollut Applen kone jo kauuuuan. Alkaa jo olla "vanha", sillä siiihen ei enää saa ladattua/päivitettyä uusia ohjelmia…mutta hyvin on toiminut, ei mitään vikaa! Puhelimena Samsungin joku galaxy. table ei kai ihna normi tietsikkaa kai korvaa, itsellekin mietinnässä, minkä hankkisin….Mun kun ei tarvitse kanniskella sitä yleensä mukana minnekään 🙂 Virpi

  6. En tiedä miten mulla on ollut niin kiire, etten ole vieläkään päässyt kunnolla opettelemaan. Nettitikunkin hankinta vielä edessä… <br /><br />Jotenkin sitä aina sitten kuitenkin vaan palaa tähän tuttuun ja turvalliseen perus läppäriin. Erinin kanssa pikkusen ehdittiin sillä jo pelailla ja tuntuu kyllä likka olevan koneesta tosi kiinnostunut, joten olet varmasti oikeassa 🙂

  7. En uskalla vielä tätä suositella, kun on itsellänikin vasta kehitys asteella koneen käyttö. Mieheni tosin useammin tabletin kimpussa ja tykkää kovasti, eli hän varmastikin suosittelee 😉 Tosi kätevä myös Gambian reissulle ja koneeseen kun meinataan katsella tästä ihan omia juttuja, niin menee matkakin joutuisasti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *