Perfect Homen ylelliset kynttilänjalat

Iltaa! 🙂 Täällä yksi onnellinen ♥ Olen aivan pyörryksissä Perfect Homen ihanasta joulukuvastosta, missä on niin paljon kaikkea I H A N A A! En voinut olla tilaamatta näitä kauniita Exclusive kynttilänjalkoja 😉 Vihdoin ne saapui sopivasti jouluksi kotiin <3

IMG_9110.JPG

IMG_9117.JPG

IMG_9113.JPG

Oma Perfect Home esittelijäni on Riihimäkeläinen Minna Salin, joka toimii pääsääntöisesti Kanta-Hämeen alueella ja sopimuksen mukaan myös muualla. Hänen yhteystietonsa saat halutessasi minulta 🙂 Suosittelen ehdottomasti omien kutsujen järjestämistä 😉

                                                                              *****

Vajaan parin tunnin päästä ratkeaa uusia kotisivujani koskeva arvonta. Mahdollisuus osallistua vielä siis muutama hetki, sillä arvonta suoritetaan tänään klo 23.00. Osallistumisohjeet saat tästä linkistä, eli hopi hopi, vielä kerkee 😀 http://www.suvisvilla.blogspot.fi/2012/11/uudet-kotisivuni-wwwsuvisvillafi.html

Postaus voittajasta ja hänen valitsemastaan palkinnosta luvassa siis vielä tänään 🙂

                                                                              -Suvi-

6 kommenttia “Perfect Homen ylelliset kynttilänjalat

  1. Niiiiiin upeet! &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ja kiva kun kohta selviää voittaja! täytyykin pysyä linjoilla 🙂

  2. Nää on kyllä mageet koko komeudessaan! ♥ Paikkaa en ole niille tosin vielä löytänyt. Ovat niin pitkät, että eivät pääse korkealla oikeuksiinsa ja jos laitan ne matalemmalle, niin villipeto-Erin syöksyy kimppuun &amp;quot;ihastelemaan&amp;quot; ja sit lopputulos onkin selvä :/ Ehdotuksia/ideoita otan vastaan ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kiitoshali kun osallistuit kotisivujeni jakamiseen ♥ ♥ ♥

  3. Ne on kyllä upeat!!! Pidin itse myös kutsut tossa alkusyksyllä ja himoitsin niitä!!! 😉 Kyllä ne joskus haluaisi myös itselle!!! =) Tervetuloa blogiini joka on ollut reilun viikon pystyssä… 😉 homewhitestar.blogspot.com

  4. Siinäpä on todellinen haaste, keksiä minne laittaa 🙂 lapset on niiin nopeita. 😀 ♥ Mielläni jaan kotisivusi, hyvää kannattaa mainostaa.

  5. Oi ihanaa! Tulempa pian vierailemaan 😉 Mitäs muuten omilta kutsuiltasi hankit? 🙂 Minäkin himoitsin vaikka mitä… 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *