Muotipostaus NRJ Fashion Night gaalasta

Huh huh! Nyt on heräilty eilisen jäljiltä ja täytyy sanoa, että olipahan taas aivan mielettömän hauskat, upeat ja mahtavat juhlat 🙂 Oli kyllä ilo saada jo toistamiseen kutsu Finlandiatalossa järjestettävään NRJ Fashion Nightiin.

IMG_8911.JPG

IMG_8910.JPG

Juhliin mennessämme oli aulassa coctailtilaisuus, jonka jälkeen siirryimme katsomaan mieletöntä muotishowta. Lavalla oli mannekiinien ja tanssijoiden lisäksi livebändejä soittamassa catwalk kävelyn tahtiin. Korokkeelta saimme fiilistellä niin Don Johnson Big Bandia, The 69 Eyesia, kuin The Rasmusta. Täytyy myöntää, että tämä vuosi oli mielestäni vieläkin parempi kuin edellinen. Livenä soittavat bändit olivat aivan mahtava tunnelmanluoja eiliseen iltaan. Muotigaalan jälkeen siirryimme Finlandiatalon alakertaan nauttimaan lisää virvokkeita, sekä pikkupurtavia. DJ villitsi vielä juhlakansan ottamaan pientä dance battlea loppuillasta ja saimmekin seurata toinen toistaan upeampia Voguing tanssityylin edustajia. Tämä erilaisista poseerauksista koostuva tanssilaji on kyllä aivan mielettömän hienoa seurattavaa 🙂

IMG_8927.JPG

Minulla juhliin valmistautuminen alkoi jo kuukautta ennen, kun metsästin Helsingin liikkeistä asuani. Lopulta nätti, siro, yksinkertainen, tyköistuva, osaksi nahkainen, pikkumusta coctailmekko löytyi ihan vain Zarasta. Kotiin mennessäni alkoi kaappien tonkiminen, kun etsittävänä oli mekon kanssa yhteen sopivat asusteet. Halusin jatkaa samaa linjaa, eli värinä tyylikästä mustaa ja nahkaa, sekä lisäksi päätin tuoda asusteisiini vielä jotain bling blingiä katseenvangitsijaksi, silmämeikkiä unohtamatta.

IMG_8933.JPG

IMG_8936.JPG

IMG_8944.JPG

IMG_8942.JPG

IMG_8883-tile.jpg

Ripsienpidennykset ovat itselläni olleet melkein neljä vuotta putkeen ilman taukoja. Mitään ripsiväriä en niihin laita. Silmämeikkinä mustaa luomissa ja hileet Make Up Storen eyelinerista 🙂

Eilinen päivä oli kiireinen heti aamusta, kun kävin laittamassa kynsiini rakennekynnet ja sieltä suoraan kampaajaystävälläni laitatuttamassa hiukseni.

IMG_8849.JPG

                   Näistä tuli niin nätit ♥ Olen aina tykännyt perus ranskiksista. Ne vaan toimii 😉

IMG_8851.JPG

IMG_8858.JPG

                      Kiitos rakas Maisa aivan mielettömän upeasta, sähäkästä kampauksesta

IMG_8862.JPG

Juhliminen on aina hauskaa! Silloin pääsee itse ehostamaan ja pukeutumaan, sekä ihastelemaan myös muita kauniita ihmisiä… Kyllä pieni glamour tuo iloa ainakin minun elämääni Myös uusiin ihmisiin tutustuminen on mahtavaa ja tämän tyyliset ihanat juhlat tekevätkin sen mahdolliseksi

Tässä nyt Teille siten vielä kunnon kuva edestä oikein poseerauksen ja hervottoman kokosen käden kera 🙂

IMG_8908.JPG

IMG_8909.JPG

Pienistä jälkioloista huolimatta se olis aloitettava sitten siivoominen ja leipominen huomisia pikkujouluja varten 😉

                                                      Ihanaa viikonloppua kaikille
                                                                        -Suvi- 

Muistakaa edelleen osallistua http://suvisvilla.blogspot.fi/2012/11/uudet-kotisivuni-wwwsuvisvillafi.html

9 kommenttia “Muotipostaus NRJ Fashion Night gaalasta

  1. Hahaha kiitos Teija <3 Yritystä ainakin oli, kun paljon vei tuo laittautuminen aikaa kynsiä ja hiuksia myöten 😉 Mutta hauskaa oli 😀 <br /><br />Kengät on kyl kivat, katsotaan mitä ens kerralla löydän taas tammikuussa 😉 Ostosparatiisi se paikka kyllä on, kunhan vaan tietää mestat… 😀

  2. Moikka,<br /><br />Ajattelin kysäistä, että sattuisitko sinä tietämään, olisiko jostain mahdollista saada niitä valokuvaajan ottamia kuvia, jotka otettiin siis tuossa samassa kohtaa kuin nuo sinun kaksi viimeistä kuvaa? Kun olin itsekin samoissa juhlissa ja jäi kuvat ottamatta omasta asusta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *