Jotain Uutta ja Jotain Vanhaa…

IMG_6488.JPG

                              Tuttu huone. Uutuutena yllätys yllätys… sisustustarrat! 🙂

IMG_6489.JPG

IMG_6490.JPG

Äitini toi tämän ihanan lipaston työpaikaltaan sairaalasta. Lokeroihin on lajiteltu papereita jo kauan ennen tietokoneaikakautta. Hän kertoi katselleensa tätä siellä 30 vuotta, mutta epäilee, että hyllykkö on mahdollisesti tuotu jo sitä edeltävästä sairaalasta, eli iältään saattaisi olla jopa 50-vuotias 🙂
Ei muuta kuin kenkiä, koruja yms. muuta ihanaaaaa siihen esille myyntiin… josko joskus sitä maahantuontia aloittaisin 😉

IMG_6493.JPG

                                                Kivannäköistä kulunutta pintaa.

Ruusu kiitoksena tanssinopettajille eilisestä kevätnäytöksestä 🙂 Nyt ei ollut ihan seinän väriin täysmatch, mutta menköön 😉

IMG_6492.JPGIMG_6491.JPG 

IMG_6497.JPGIMG_6496.JPG

IMG_6498.JPG

                                               Josko johonkin naamiaisiin joskus 🙂

IMG_6499.JPG

Tämä vanha mökiltä tuotu naulakko odottamassa seinään ripustamista 🙂 Vielä kun paikan keksisin… alkaa täältäkin meinaan kiitettävästi tuo seinätila loppumaan. Mies ei ymmärrä miksi joka paikka pitää ahdata täyteen 😛

IMG_6500.JPG

Pääsiäisenä tätä koristi sulat ja nyt on kesäksi somistettu risut lempparikukkasillani, eli Orkideoilla. Hauska kun voi helposti vaihtaa tunnelmaa ja tyyliä vuodenaikojen mukaan 🙂 Vappukoristelut saa nyt luvan jäädä välistä tällä kertaa 😉

IMG_6503.JPGIMG_6501.JPG

Kyllä menee päivät nopeesti pikkumurun kanssa kotosalla. Aivan ihanaa, kun ilmat alkaa lämpenemään, niin ulkona olostakin tykkää aivan eri tavalla. Toivotaan, että saan nauttia  hoitovapaapäivistä yritykseni ohella mahdollisimman pitkään. Niin lyhyt tämä aika on kun lapset ovat pieniä <3 En halua missata sekuntiakaan rakkaani kasvusta ja uusista opeista. Nyt meillä muuten taputetaan ja heilutetaan, sekä lisäksi noustaan aivan itse seisomaan lattialta ilman minkäänlaista tukea. Ei varmaan kauaa mene, kun Erin kävelee… Ja niinhän sitä sanotaan, että tämäkin taito olisi periytyvää (minä kävelin 9 kk ikäisenä ja isä 10 kk) joten eiköhän se siitä. Kohta saa perässä juosta 😀 Tuntuu, että kerkee nyt jo joka paikkaan!

IMG_6470.JPGIMG_6461.JPG

Pihaleikeissä Erin 9,5 kk. Miksihän Meme on muuten ostanut lapsenlapselleen sinisen haalarin? 🙂 Onkohan äiti liikaa vaaleanpunaisen prinsessateeman perään? 😉

IMG_6455.JPG

              Mukavaa vapunodotusta! Yritän minäkin olla taas aktiivisempi postauksissani… 🙂
                                                                            -Suvi & Erin-

6 kommenttia “Jotain Uutta ja Jotain Vanhaa…

  1. Oi mikä ihana lipasto-/lokerikkoviritelmä! Melkein kateus puskee päälle! Ja nuo tarrathan sopivat laatikoihin kuin nenä päähän. Tykkäilen 🙂

  2. Joo meidän mutsilta kysyttiin, että haluaako sen kun on ollut siellä kait pisimpään töissä ja eroon oli hyllyköstä kuulemma päästävä… heti tiesi, et se lokerikko on NIIN mun näköinen 🙂 Ja olen siitä nyt tosi onnellinen! 😀 Munkin mielestä ihan kuin nuo mustat laatikot olisivat suorastaan tyhjyydellään huutaneet tarraa ;D Haha!

  3. Kettua! Minäkin tahdon! 😀 Musta vähän tuntuu, että jokainen nurkka meidän kodista huutaa tarraa tai tekstiä osakseen. Voi hirvitys tätä tarrahulluutta! :DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *