Vappu

Vappuviikonloppua tuli vietettyä rakkaiden ystävien seurassa <3

Vuokrasimme ihanan mökin 10 hengelle ja mukaan tuli myös neljä karvakuonoa. On se kumma miten ajat muuttuu… nykyään meininki hyvinkin rauhallista, väsymys iskee jo aikaisin. Aamulla porukka oli hereillä jo klo 8 aikaan viemässä koiria ulos. Kaikista eniten huumoria herätti se, että oli “pakko” seurata myös kymppiuutisia 😀 Ehkä Williamin ja Katen häillä oli jotain osuutta asiaan… Ei kuitenkaan enää jaksa rällästää samalla tavalla kuin nuorempana 😉

P1140270.JPG

                                             Vilinää ja vilskettä riitti jo koiruuksien osalta.

P1140276.JPG

                                                 Pitäähän muruilla omat vappupallot olla 🙂

P1140265.JPG
Ystäväni leipoi mökillä maailman herkullisimmat munkit ;P
                       Ihania kuvia keväisistä mökkimaisemista ja talviunilta heräävästä luonnosta…
P1140240.JPG
P1140245.JPG

P1140244.JPG
P1140238.JPG
P1140249.JPG

Vappu” kommentit

  1. Oih! Oli kyllä mitä mainioin vappurieha 😉 Sirius on ollut reissusta ihan puhki.. nukkui koko eilisillan sekä pääasiallisesti koko tän päivän!! On ne koirakavereiden leikit olleet niitä uuvuttavimpia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *