Terkut etätöistä! Online työskentely mahdollistaa kotona olemisen.

Samaan aikaan kun itsellä on kaikki hyvin, olen älyttömän pahoillani ja järkyttynyt muiden pienyrittäjien kohtalosta (Suomessa on melkein 200 000 yksinyrittäjää). Monien ystävieni tilanne on katastrofaalinen. Vielä ei voida edes tietää miten mittavan taloudellisen ahdingon tämä tilanne tekee. Pienyrittäjien tukeminen on nyt äärimmäisen tärkeää. Jos on mitä tahansa, edes jotakin pientä mitä tarvitset, niin osta se esim. oman paikkakuntasi pienyrittäjältä.

Viime päivinä on ollut suorastaan ihaltavaa katsoa miten ihmisten yhteisöllisyys ja auttamishalu toinen toisiaan kohtaan on kasvanut. Paljon on perustettu erilaisia somerinkejä, Facebookryhmiä ja muita sivustoja pienyrittäjien palveluiden tukemiseksi. Lämmin suositus käydä klikkautumassa esim. ”Haluan ostaa pienyrittäjältä” tai ”Osta pieneltä” -ryhmät. Ilo ollut myös nähdä, miten kekseliäiksi ja luoviksi ihmiset ovat pakon edessä muuttuneet. On keksitty esim. pihajumppia, naapuriapua, koirien ulkoilutusta, nettiliikuntatunteja ja energiahoitoa etänä. Niin kamalaa kuin se onkin, niin parhaimmillaan kriisi ja mahdollisuus kulkee käsi kädessä. Toiset häviää ja toiset voittaa. ”Mitä jos tämä hetki ei jääkään historiaan katastrofina. Vaan käännepisteenä kohti inhimillisempää aikakautta” -@tyouupumus. Jotenkin haluaisin itse tähän uskoa. Nyt erityisesti korostuu perheiden merkitys, lähimmäisen rakkaus, yhdessäolo, pysähtyminen, terveyden merkitys, vapauden arvostus ja toinen toistemme tukeminen.

Siinä missä pienyrittäjät tarjoavat palveluitaan, haluan minäkin tuoda enemmän esille omaani. Online työskentely suoramyynnin kautta on alana mitä parhain ja etenkin tällaisina aikoina sen kirjaimellisesti ymmärtää. Meidän työhön ei juurikaan poikkeustilat vaikuta. Samaan aikaan kun on heitä, joilta ostovoima katoaa on myös heitä, jotka haluavat alkaa satsaamaan siihen tärkeimpään, eli omaan terveyteen ja sen ennaltaehkäisyyn. Immuunipuolustuksen boostaaminen on tärkeämmässä roolissa kuin koskaan ennen. Rasvojen merkitys, suoliston kunto, vitamiinit, stressin alentaminen, kaikki vaikuttaa kaikkeen. Facebook-livet mm. näistä aiheista aina keskiviikkoisin ja torstaisin. Pistä mulle viestiä, jos haluat kutsun kuulolle joko tuotteista, liiketoiminnasta tai molemmista.

Yrittänainen, yrittäjä-äiti, suoramyynti, business, etätyöskentely, Zinzino, business mahdollisuus.
Vielä pari viikkoa sitten työskentelin kirjastossa,
nyt teen enää kotoa käsin.
Zinzino, hanki lisätulonlähde, edistä terveyttä ja hyvinvointia, taloudellinen turva.

Olen toiminut Zinzinon itsenäisenä partnerina täyspäiväisesti jo 6 vuotta ja etenkin tässä hetkessä en voi kuin luojaa kiittää, että aikoinaan aloitin. Etätyöskentelyä olen pääasiallisesti harjoittanut jo pitkään, sillä oma tiimi ja asiakkaat on ympäri maapalloa. Ja ihmisillä ei muutenkaan ole välttämättä ollut aikaa aina ruuhkavuosien keskellä tavata livenä. Paljon helpompaa, nopeampaa ja tehokkaampaa ottaa palaveri esim. videopuhelun kautta. Tämä meidän globaalisti skaalautuva liiketoiminta antaa mahdollisuuden alustatalouspohjaiseen liiketoimintaan. Meillä jokaisella edustajalla on myös oma verkkokauppa, mitä ei tarvitse edes itse hallinnoida. Olen ollut jo pitkän aikaa sitä mieltä, että Zinzinon aloittaminen on ollut elämäni paras päätös ikinä. Nautin työstäni myyntijohtajana ja ison, kansainvälisen tiimin vetäjänä. Terveyden edistäminen ja ihmisten auttaminen on työ millä koen olevan merkitystä. Mulle tämä on intohimo ja sydämen asia. Terveyden ja hyvinvoinnin merkitys on nyt isommassa roolissa kuin koskaan ennen. Ihmiset etsii ratkaisuja, apuja, neuvoja, lisätulonlähteitä, mitä vaan. Ne kenellä on niitä tarjota on mielestäni suorastaan velvollisia kertomaan, et `hei täällä ollaan´. En tiedä onko tämä sulle, mut tsekkaa läpi, annetaan ainakin edes se info, että mitä meillä on ja jokainen tekee sitten omat päätökset. Tammikuussa myydään kuntosalijäsenyyksiä, kesähelteillä ilmastointilaitteita ja joulunaikaan kuusia. Nyt on aika myydä parempaa terveyttä, hamstraamisesta päätellen myös käsidesiä, särkylääkkeitä ja vessapaperia, puhumattakaan business mahdollisuudesta.

Etätyöt, kotoa käsin työskentely, Zinzino, suoramyynti, laptop lifestyle

Jos vielä tekisin sisustussuunnittelijan, tapahtumatuottajan tai kauneusammattilaisten töitä, kuten aikoinaan tein, niin nyt ei todennäköisesti olisi mitä tehdä. Kovaa iskisi todellisuus, vaikkei näissäkään ammateissa ollut mitään valtavia kivijalkaliikkeen kuluja. Ikinä en olisi tätä tilannetta osannut ennustaa! Maailmanlaajuinen hätätila on asia mitä en vieläkään täysin osaa hahmottaa. Sen tiedän, että tästä selvitään, mutta pahoin pelkään, että konkurssiaalto on valtava. Olen vuosia paasannut siitä kuinka kaikkien munien ei tulisi olla samassa korissa. Nyt saadaan konkreettisesti tuntea se kipu selkänahassa asti. Monet on vielä shokissa ja menee aikaa sisäistää tapahtunut, etenkin kun tämä on vasta alkusoittoa. Haastavat ajat edessä, mutta ainoa vaihtoehto on selviytyä. Toivotan kaikille parempaa huomista! Levätään, ulkoillaan, saunotaan, vietetään aikaa läsnä perheen kanssa ja pidetään huolta toisistamme.

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *