Gluteeniton HUG Café Helsingissä

Viime viikolla avattiin Porvoonkadulle Alppilaan uusi, ihana, täysin gluteeniton kahvila nimeltään HUG. Sain kutsun yksityistilaisuuteen ennen varsinaisia avajaisia. Oli ihana päästä taas maistamaan Say It With a Cake Kakkumuijan tekemiä taideteoksia. Olemme tilanneet häneltä kakkuja omiin juhliimme, joten tiesimme mitä odottaa. Mona tekee kaiken alusta lähtien itse. Siis kirjaimellisesti kakkujen välissä olevat hillotkin on hänen omatekemiään. Ehkä juuri siksi kaikki nämä herkut on niin järjestämän hyviä!! Ei ikipäivänä uskoisi että ovat gluteenittomia. Luonnollisesti näin itse gluteenittomana arvostan todella paljon sitä, että mun ei tarvitse tilata mitään kuivaa, mikrossa sulatettua pullaa, tai hampaissa rouskuvaa muffinssia, vaan nyt on kaikki herkut ihan viimosen päälle! HUG konseptiin kuuluu että asiakas voi tulla nauttimaan vaikkapa palan kakkua ja kuohuviiniä yhtäaikaa. Myöhemmin syksyllä viereiseen tilaan avautuu myös oma workshop työpaja, missä pääsee mm. itse kuorruttamaan ja koristelemaan näitä kakkuja.

Onnea ihana! <3

 

Tämä upea ja näyttävä kukkakoriste on Meventin käsialaa.

 

 

 

 

 

 

 

Tästä todellakin tuli juuri yksi suosikkikahviloistani. Ihana sisustus ja kiva, monipuolinen valikoima. Iso plussa myös suoraan kahvilan edessä olevasta kolmosen pysäkistä. Oon aikoinaan asunut tässä vastapäätä.

Tunnelma kahvilassa oli lämmin, aistittavissa hyvä energia ja positiivinen fiilis. Kahvilan omistajina toimii Kakkumuija Mona Tähtinen, sekä hänen ystäväpariskunta Ammi Mikander & Omar Al-Mutar. Aivan ihania ihmisiä kaikki! Tällaisilla tyypeillä sitä haluaakin itsensä ympäröidä. Onnea ja menestystä HUG kahvilakonseptille! Lämmin suositus minulta! Käykää ihmeessä tutustumassa.

 

Suvi

 

Suvi / Suvisvilla - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *