Jouluinen koti kuulumisten kera

Joulu on itselleni mieluista aikaa ja voin hyvillä mielin todeta olevani jouluihminen. Isona osana meidän jouluun kuuluu kodin koristeleminen.  Jouluinen koti jäi kuitenkin tänä vuonna aivan viime tinkaan, sillä mietittiin vielä hetki sitten, että tuleeko meille tänä vuonna joulua ollenkaan. Dubain matkan jälkeen oli tarkoitukseni hoitaa kaikki joulupuuhastelu, mutta yhtäkkiä tulikin elämä väliin. Yksi kerrallaan sairastuttiin vatsatautiin koko perhe, ja itse olin ihan jopa tiputuksessa asti, kun meni olo niin heikoksi. Energiatasot oli ihan nollassa vielä useampia päiviä oman taudin jälkeen ja loppuaika menikin muita autellessa. Meidän koti oli kirjaimellisesti koristeltu sotkuilla, pyykkivuorilla ja oksennusämpäreillä. Aaton aaton iltana sain itseäni niskasta kiinni ja  vihdoin saimme siivottua, joulu tuli meille sittenkin <3

 

Joulupukin kuumalinja oli kirjaimellisesti kuumana, kun meidän tytöt pommitti päästäkseen läpi. Eivät valitettavasti onnistuneet, kun aina vain oli varattua.

 

 

 

 

Tämä H&M Homesta ostettu pöytäliina on oikeasti viltti, mutta koska en löytänyt tarpeeksi leveetä liinaa, niin tästä tulikin loistava!

 

 

 

Aattoa vietimme minun vanhempieni luona Hämeenlinnassa. Sen jälkeen olemme olleet kotona taas nämä kaksi päivää. Pyjamat päällä katseltu Netflixiä ja luettu kirjoja, nopeasti käyty ulkoilemassa. Ihanaa ollut vaan olla ja kerätä omia energiatasoja takaisin. Vuoden vaihteen jälkeen lähtee taas oikein kunnolla ja sitten loppuu tämä laiskottelu!

Toivottavasti teillä on pysytty terveenä ja olette saaneet nauttia tästä ihanasta, rauhallisesta ajasta yhdessä. Meillä katseet kääntyy jo pikkuhiljaa uuteen vuoteen ja siihen mitä kaikkea se tuokaan tullessaan. Tehdään ihan suunnitelmaa, että mitä tavoitteita meillä onkaan vuodelle 2019.

 

Leppoisia välipäiviä!

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *