Stailauspäivä Instyleoutin kanssa

”Style is something each of us already has, all we need to do is find it”.

Eilinen päivä oli ihana! Kävin hemmottelemassa itseäni henkilökohtaisessa priva stailauksessa. Ystäväni Anni on toteuttanut unelmansa ja laittanut pystyyn oman Instyleout liiketilan Lauttasaareen. Hän palvelee kaikenikäisiä ja kaikenkokoisia naisia auttaen heitä löytämään juuri heidän vartalolleen sopivat vaatteet.

Heti tilaan mennessäni Anni otti minut halausten kera vastaan. Upeasta loft -tyylisestä tilasta oli näkyvissä kauniit merimaisemat ja ihanasti auringon valo tulvi kattoikkunoista sisään. Heti sisään astuessani havaitsin että tilassa vallitsee erittäin hyvä energia.

 

 

Ensin minulle tarjoiltiin cappuccino ja fiilistelin ympärillä olevia vaatteita ja asusteita. Anni oli henkilötietolomakkeeni perusteella valinnut minulle vaatteet, mitä hän lähtisi vartalotyypilleni suosittelemaan. Myös Pinterest tilini muotipinnaukset hän oli käynyt katsomassa. Minulle oli järjestelty erillinen rekki erilaisista asuehdotuksista ja se käytiin yhdessä läpi ennen sovitusta. Anni oli osannut todella hyvin valita itselleni mieleisiä vaatteita ja muutama villikorttikin oli joukossa, mihin ihastuin. Vain muutamasta vaatekappaleesta tuli sellainen fiilis etten lähde edes sovittamaan. Muuten olin aika avoin kaikelle uudelle.  Monet vaatteista on kuitenkin päällä erinäköisiä kuin henkarissa, joten luotin tässä kohtaa myös ammattilaisen silmään.

Oli muuten aivan ihana rauhassa testailla kivoja vaatteita ja asusteita ilman ylimääräistä hälinää ja liikkeissä olevaa ruuhkaa. Vieressä herttainen Anni joka auttoi asujen pukemisessa ja riisumisessa. Mun ilmeestä päätellen tämä on vakavaa hommaa 😀 Taisin olla aika keskittynyt peilailemaan, että lähteekö kyseinen vaatekappale mukaani vai ei.

 

 

 

 

 

 

 

Todella herttainen liiketila <3

 

 

Ja taas takaisin omiin vaatteisiin millä stailaukseen saavuin

Lopputulos päivälle oli se että löysin ihan kamalasti kaikkea!!! 😀 Tarjolla olleet vaatteet oli suurin osa jopa huomattavasti edullisempia kuin kaupoissa. Instyleoutin vaatevarastosta iso osa on ekologisia ja osa jopa kierrätettyjä vaatteita. Anni kertoikin että hänen tavoitteenaan olisi tulevaisuudessa olla 100% eko + eettinen. Sovitettuani kaikki vaatteet sain ostaa haluamani kappaleet heti paikan päältä. Ja minähän ostin, lähdin valtavan paperikassin kanssa kotiin. Mukaan tarttui niin smart casual työvaatetta, kuin rantahepenettä tulevalle Malediivien lomalle. Olin löydöistäni tosi onnellinen ja odotan innolla että pääsen käyttämään uusia hankintojani. Kaikista ei tullut napattua kuvaa, mutta eiköhän niitä sitten reissukuvissa päälläni näe.

Hankin;

*farkut x 2

*t-paita x 4

*takki

*kesähousut

*mekko

*hame

*tunika x 3

*huivi

Pääsin ihan älyttömän edullisesti, sillä koko tämä stailaussetti ostoksineen kustansi minulle 409,30€. Edullisimmat yksittäiset ostokseni oli 11,95€ kpl ja kallein yksittäinen ostos oli 39,95€. Anni on pyrkinyt pitämään hinnat alhaisina, siten että kenellä tahansa on varaa päivittää oma vaatekaappi.

Todella lämpimästi haluan suositella Annin stailauspalvelua! Itselleni jäi päivästä niin hauska kokemus, että menen jossakin kohtaa ehdottomasti uudestaan. Hyvä idea olisi myös kerätä oma naisporukka kokoon ja toteuttaa tämä esim. jonakin ohjelmanumerona tai lahjana. Taidanpa itsekin järjestää tiimiläisilleni shoppailuillan ammattistailistin opeissa.

 

Instyleoutin Facebook sivut löydät täältä.

 [email protected]

Annilla on vielä huomisen päivän ajan tarjous  (elokuun loppuun) missä 2h henkilökohtainen stailaus 69€ (99€) ja 3 h ryhmästailaus 149€ (199€).  Mainitsemalla kuitenkin sanan Suvisvilla saat hyödynnettyä saman tarjouksen syyskuun loppuun saakka.

Kannattaa ehdottomasti olla häneen yhteydessä ja kysyä lisää 🙂

 

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

7 kommenttia “Stailauspäivä Instyleoutin kanssa

 1. Kiitos Suvi tästä!
  Itsekin tyttäreni kanssa tuolla käyneenä en voi kuin suositella. Anni on ihana, se Loft-tila OMG miten magee ja Annin valitsemat vaatteet KAIKKI oli kauniita ja päälle sopivia. Mä pelkäsin vähän itse mennä kun mulle ei ikinä kaupoistakaan löydy mitään kun ei vaan sovi. Tuolta lähti molemmille yhdet kokonaisuudet sekä tyttären lahja, jonka sai valita ihan minkä halusi ja hän valitsi sinisenä tuon kietaisupaidan joka sinulla kuvassa vihreänä. Muotitietoinen tienityttäreni oli taivaissa tuolla❤

 2. No on tosiaan ollut ihanan vakavaa 😀 vaikka niin kivoja vaatteita olet sovittanut! <3
  Tosi kivoja kokonaisuuksia, näitä kuvia olisi kyllä katsellut paljon enemmänkin! 🙂 Ihana postaus kaikkinensa ja alkoi kyllä houkuttaa tällainen vähän erilainen tai sanoisinko jopa luksus shoppailupäivä. Ja tämähän olisi nimenomaan ihanaa hyvällä, pienellä ystäväporukalla.
  Ihanaa viikonloppua! 🙂

  1. No juu mä pikkusen oon naureskellut noita mun kuvia. Sama kriittisen totinen peilailuilme jokaisessa vaikka mulla oli aidosti kivaa 😀 Olis voinut kuvata näköjään enemmänkin, mutta enhän mä tajunnut.
   Todellakin täysin erilaista kun mennä kaupasta ostamaan. Ehdottoman hauska ohjelmanumero joten kannattaa kyllä varata aika ja kerätä porukka kasaan! 😉

   Ihanaa viikonloppua myös sinne!

 3. ystäväni vinkkasi blogistasi ja kävin katsomassa. kiva paikka näyttää olevan ja persoonallisia asuja. oletko muuten joskus käynyt värianalyysissä vai onko se jo menneen talven lumia. itse kävin aikoinani ja sain kaksi melkein vastakkaista vuodenaikaa, siinä viimeksi tehdyssä laajemmassa olin lämmin syksy ja sen kyllä tunnistinkin. tuo olisi hieno kokemus, täytyypä pistää mietintään. jotenkin nämä kauppojen pukeutumisneuvojat tuntuvat vähän liian ”taloon päin”, koska liikkeittensä tuotteita tietenkin valitsevat. näin saisi vähän yksilöllisempää. johan se totiseksi vetää jos pitää valita eikä kaikkia kassiin laittaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *