Allas Seapool

Jotenkin käsittämätöntä että kesä on taas ohi, tai siltä ainakin tuntuu. Lyhyeksi ja vähäiseksi jäi meidän kesänvietto. Tämän kesän tavoitteeksi otimme tutustua Helsingissä sijaitseviin paikkoihin ja muutamassa kivassa kohteessa kerkesimmekin vierailemaan. Allas Seapool oli yksi positiivisista yllätyksistä missä tänä kesänä viihdyimme. Tykkäsin heidän konseptista, vaikka itse altaaseen asti en olekaan vielä kerennyt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Allas Seapool sijaitsee aivan Kauppatorin kupeessa, SkyWheel-maailmanpyörän vieressä. Heidän aukioloaikansa on pitkät ja paikka on auki läpi vuoden. Altaalla järjestetään paljon erilaisia tapahtumia, kursseja, sekä konsertteja. Paikassa on useampia ravintoloita ja kahviloita mistä valita. Mun mielestä on aivan huikeeta kuinka näin tyylikäs ja uniikki konsepti on löytänyt tiensä tänne ja vielä näin keskeiseen paikkaan. Allas-merikylpylän toteutuksessa on mielenkiintoisella tavalla käytetty mm. joukkorahoitusta.

Jos teillä on mahdollisuus mennä tuonne tutustumaan niin lämmin suositus. Ens kerralla mennään itsekin katsastamaan vielä tuo sauna & allasosasto. Varmasti etenkin nyt ilmojen viilentyessä on entistä kivempi pulahtaa 28 asteiseen merivesialtaaseen.

 

Ihanaa viikonloppua!

Toivottavasti joku sai tästä toteutettavan idean mitä kivaa Helsingissä voi tehdä 🙂

Heidän kotisivut löytyy täältä.

 

Suvi

4 kommenttia “Allas Seapool

  1. Mun on pitänyt jo pitkään käydä tsekkaamassa toi paikka, mutta vielä ei oo kerennyt 😀 Ihanalta kuitenkin vaikuttaa, ja tää sun postaus lisäs intoa entisestään. Jos vielä tän syksyn aikana ehtis…

    1. Juu mee ehdottomasti! 🙂 On kyllä kiva paikka nauttia päivästä mutta voin kuvitella että altaassa vielä mukavempaa.

  2. Hieno paikka, olen käynyt jo silloin kun oli vielä vähän keskeneräinen. Sijainti hyvä, harmi että on ollut niin vähän kunnon kesäpäiviä mutta viitisen kertaa olen tänä kesänä ehtinyt istahtaa, altaassa en ole käynyt. Mikä toi naruviritys kaulassa on?

    1. Kyllä. Sijainti on loistava ja harmi kun ei voida ilmoihin vaikuttaa. Naruviritys on mun kaulakoru 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *