Kaunis makuuhuone

Toivottavasti teillä on ollut mukava juhannus! Me vietettiin se ihan vain kotosalla vieraiden kera. Instagramissani on muuten aikas ihana ohje kinuskisuklaajuustokakkuun, mikä oli ehdottomasti tämän jussin hitti!

Mutta sitten sisustusasioihin 🙂 Makuuhuoneessamme on tapahtunut raikas muutos. Kyllästyin kaikkeen krumeluuriin ja hotellimaiseen tunnelmaan. Aiempaa makuuhuonetta ei juuri oltu sisustettu, vaan se oli paikka tavaroille mitkä ei löytäneet paikkaansa muualta. Tuli kaipuu pistää huone kuntoon ja halusin ennemminkin luonnonläheisen makuuhuoneen. Suunnitelmissa sellainen missä on paljon luonnonmateriaaleja ja viherkasveja. Nyt ollaan aika kivoilla fiiliksillä, kun meidän toteutus on valmis. Tykkäämme todella paljon lopputuloksesta. 

 

IMG_7485.jpg

Kattovalaisimeksi valikoitui ay illuminate z5 cotton lamp ja lukuvaloksi vain yksi katosta roikkuva lamppu. Toiselle puolelle tulee pöytävalaisin kun kiva löytyy.

 

IMG_7481.jpg

Ikean Lohals matto on juuri täydellinen luomaan kodikasta tunnelmaa. Sängynpääty ja silkkipäiväpeitto jätettiin tilaan tuomaan kontrastia.  

 

IMG_7468.jpg

Pellavalakanat on nyt sellainen mihin olen todella ihastunut ja niissä on jopa miellyttävä nukkua.

 

IMG_7521.jpg

 

IMG_7465.jpg

Monikäyttöinen Hakolan Riippu-hylly palvelee makuuhuoneessa erinomaisesti.

Ruukut niin pieneen murattiin, kuin isoon Peikonlehteen tulee vielä vaihtumaan. Etsinnässä betoniset, kunhan kivat löytyy.

 

IMG_7466.jpg

 

IMG_7501.jpg

Kiva fiilis! Huomenna pääsen vihdoin kampaajalle ja laitetaan tukka Oslon työmatkaa varten kuntoon. Meillä on siellä mieheni kanssa aika iso rooli parin tuhannen ihmisen edessä. Hieman alkaa jo rehellisesti sanottuna jännittämään. Enempää en voi vielä tästä kertoa, mutta teen reissusta kyllä jonkin koosteen.

 

 

Kertauksen vuoksi makuuhuonesta kuva ENNEN. Taitaa olla ainoa kuva mitä olen siitä koskaan blogissani julkaissut.

IMG_5524.jpg

Nuo Lamp Gustaf Monaco design seinävalaisimet on vielä myynnissä hintaan 35€ kpl jos joku haluaa ne hakea. Kaikki muu on myyty.

 

ja NYT!

Mielestäni muutos on iso ja siltä se ainakin tuntuu. Ihan kuin olis parempi myös hengittää, kun on elävät kasvit tuomassa happea. 

IMG_7485.jpg

 

Mukavaa viikkoa kaikille! Palataan reissun jälkeen 🙂

Suvisvilla nimisessä Instagramissani voi taas pysyä reaaliaikaisesti mukana ja sieltä löytyy myös mainitsemani kakkuresepti.

 

Suvi

 

8 kommenttia “Kaunis makuuhuone

 1. Entinen huone ilman peiliä oli minun silmääni parempi mutta siis vain minun mielestäni. Onko sängynpääty sama kuin aiemmin? En ole niin tarkkaan seurannut instaasi joten kiinnostuin että onko syytä onnitella uudesta avioliitosta?

 2. Ostin keväällä Hämeenlinnasta sisustusliike tyylistä kivoja betonisia ruukkuja joita oli kolmea eri kokoa 🙂

 3. Wau, todella onnistunut muutos! Tuota mattoa olen katsonut itsekin, mutta kun en ole päässyt paikanpäälle hypistelemään, niin on jäänyt vielä ajatuksen asteelle. Mutta näyttää siis edelleen kuvissa todella hyvältä eli pitänee nyt vaan saada siirrettyä itsensä Ikeaan! 😀 Tuo z5 on myös upea ja ottaisin meillekin milloin tahansa! Harmi vain, että valaisimiin hurahtaneella haavelista on pitkä kuin nälkävuosi ja juuri toteutettiin siltä muutama, eli uusia ei ole ihan hetikohta kyllä tulossa. :)<br />
  <br />
  Aurinkoista viikkoa ja tsempit työmatkalle!

  1. Kiitos Jessica! Hauska tuo komentti pitkästä nälkävuodesta 😀 Varmaan kaikilla meillä sisustuksen ystävillä sama homma 😀 <br />
   <br />
   Työmatka oli mahtava. Palaan postauksen kera kun ehdin &hearts; Mukavaa viikkoa!

 4. Ihanan näköistä. Vieläkö sulla olis noi valaisimet? Mä olisin kiinnostunut. Laitatko viestiä, jos vielä vapaana.

 5. Hei, mitä kautta olet ostanut tuon Z5 valaisimen? Onko hyviä kokemuksia joistain nettiliikkeistä? Mietin, että nykyään vaikea löytää kyseistä lamppua suomesta ja miettinyt mistähän ulkomaisesta liikkeestä uskaltaisi tilailla…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *