Lomaltapaluu fiilikset

Heissan! Taas ollaan kotona ja täytyy sanoa, että onpa ihanaa! Harvoin on näin iloinen takaisin paluusta loman jälkeen 🙂 Oli aika rankka reissu, mutta silti hienoa että tuli koettua. 2,5 viikkoa pienten lasten kanssa toisella puolella maapalloa ei ole se kaikista helpoin rasti, mutta sehän me jo etukäteen tiedettiin ja siihen oltiin valmistauduttu. Silmät sai olla selässä 24/7 aivan kuten asiaan kuuluu. Sairastumiset tuli toki ikävänä yllätyksenä, mutta hienosti niistäkin selvittiin. Keuhkokuume ja keuhkoputken tulehdus on nyt selätetty ja tytöt voivat jo hyvin. Joitakin päiviä sieltä täältä meni hieman hukkaan ja oli vaikea malttaa levätä tarpeeksi. 

 

Tiedättekö sen fiiliksen kun lomakuvia on ihan hirveesti ja haluais laittaa ne kaikki? Kamalan vaikea käydä näitä läpi ja valita mitkä on ylitse muiden/mitä jätän julkaisematta. Tässä siispä sekalainen kuvakollaasi meidän matkasta.

Toinen hotelli oli Fairways Bluewater Boracay. Ainakin aula viehätti mun sisustusilmää 😉

IMG_5929%202.jpg

IMG_5922%202.jpg

IMG_5903%202.jpg

IMG_6027.jpg

 

IMG_6085%202.jpg

 

Kauneutta oli kaikkialla. Hauska miten erivärisiä vesiä oli eri puolilla saarta. 

IMG_6524%202.jpg

IMG_5965.jpg

Päikkärit varjossa ja meitä huvitti neitien sama käsien asento.

 

IMG_5927.jpg

Auringonlaskut vailla vertaansa <3

 

IMG_6186%202.jpg

IMG_6061%202.jpg

Fairways hotellialue oli valtava ja joka paikkaan olikin autokuljetus. Uima-altaita löytyi lasten onneksi yhteensä 6 kappaletta ja taidettiin me suurimmassa osassa käydäkin. Uiminen oli likoille kovasti mieleen, mutta oli myös useita päiviä kun ei voinut kuumeessa altaaseen mennä. Auringossaolo jäikin tällä matkalla tosi vähälle, mutta hyvä niin. Eipä sitä enää tulekaan samalla tavalla itseään grillattua kuin joskus nuorempana. Nyt osaa jo kunnioittaa aurinkoa ja sen mahtia. Ymmärtää enemminkin pysytellä varjon puolella ja etenkin lasten kanssa matkustaessa. Aurinkorasvojen kanssa saa kyllä lutrata ihan huolella jotta palamiselta vältytään.

 

IMG_6072%202.jpg

 

IMG_6164%202.jpg

IMG_6128%202.jpg

IMG_6271.jpg

IMG_6012%202.jpg

IMG_6368%202.jpg

 

Boracayltä lensimme vielä pariksi päiväksi Manilaan. Jännitysmomentin aiheutti peruttu lento, mutta onneksi ei tarvinnut 4 tuntia kauempaa odottaa korvaavaa. Manilassa meitä odotti myös upeat auringonlaskut! En muista koskaan nähneeni niin kultaista taivasta kuin tuolla. Valitettavasti kuvat eivät tee millään tavalla oikeutta näkemällemme.

IMG_6564.jpg

 

Mentiin takaisin Acasia hotelliin kun pidettiin siitä jo mennessä.

IMG_6562%202.jpg

 

Ei kauaa mennyt kun taas tämä naisparvi oli ympärillä halimassa ja suukottamassa meidän tyttöjä. Pikkuneidit nauttivat huomiosta, jopa hiemaan hitaammin syttyvä Alessia oli innoissaan ”tutuista” kasvoista. Todella kohteliasta ja lapsirakasta porukkaa. 

IMG_6527%202.jpg

IMG_6586%202.jpg

 

IMG_6598%202.jpg

Olen kiitollinen ja onnellinen että kaikki sujui hyvin ja ilman mitään suurempia sattumuksia.

Kyllä tässä tosiaan on valmis jo seuraavalle lomalle 🙂 Ei tämä matkustusfiilis matkustamalla pois lähde. Pahenee vaan entisestään! 😀 Sovittiin Jaken kanssa, että seuraavan kerran otetaan molemmat lapset yhtä aikaa mukaan kun Alessia on täyttänyt vähintään 5 vuotta. Sitä ennen viedään neitejä vuoron perään, kun siihen kerran on mahdollisuus. Säästetään itseämme ja omia hermoja. Nautitaan enemmän lomasta kun huomioidaan lapsia yksi kerrallaan.

Saas nähdä mihin on seuraava reissu. Kyllä tässä taas jo useampi matka suunnitteilla <3 

 

Suvi

 

 

 

Lomaltapaluu fiilikset” kommentit

  1. Ihania kuvia! &hearts; Kösittämättömön kokoinen tuo Manila! Joko ootte päättäny minne seuraavaksi suuntaatte? Terkut Roomasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *